- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.601
az verirsek de elimizden geleni yapacaz gerisi metabolizmamizin sucu diyecegiz artik napalim :) yarinda kayinvalidemin gunu var sabah okula gidiyorum dersim uzadi deyip gitmemeyi dusunuyorum bisey yememek icin.... dokturmustur yine... ama bugunku azmimden sonra basaririm diye dusunuyorum :)bence bu azmini sürdürmelisin..tebrik ederim seni o kdar pasta böreğe dayanmak gerçekten de zor..:)bende senin gibi çok az kilo verebiliorum ama önemli değil ne kadar giderse kardır:)
az verirsek de elimizden geleni yapacaz gerisi metabolizmamizin sucu diyecegiz artik napalim :) yarinda kayinvalidemin gunu var sabah okula gidiyorum dersim uzadi deyip gitmemeyi dusunuyorum bisey yememek icin.... dokturmustur yine... ama bugunku azmimden sonra basaririm diye dusunuyorum :)bence bu azmini sürdürmelisin..tebrik ederim seni o kdar pasta böreğe dayanmak gerçekten de zor..:)bende senin gibi çok az kilo verebiliorum ama önemli değil ne kadar giderse kardır:)
arkadaslar tok karnina mi ac karnina mi tartilmakk daha iyi ......
canım dukan diyetinde bir haftada ortalama kaç kilo veriliyor?ben isveçe devam ediyorum isveç bittikten 8 gün sonra ankaraya dönmem gerekiyor üniversiteye 7 gün yapabilirim diye düşünüyorumArkadaşlar birbirimize yardımcı olmak adına deneyimlerimi paylaşmak isterim. İsveç diyetini 3 gün yaptım 65'den 63.2 ye düştüm. 3 gün bitiminde kestim çünkü İsveç çok yorucu ve ağır bir diyet cidden de acıktırıyor beni... Akşam saatleri zor dayanıyordum. Çok araştırdım dün gittim kitapçıdan Mrs. Dukan' ın kitabını aldım ve bugün itibariyle Dukan diyetini uygulamaya başladım. Henüz tartılmadım yarından itibaren size deneyimlerimi yazmaya başlayacağım. Ve araştırırken arkadaşlarımla konuşurken anladım ki bu diyeti birçok kişi biliyor ve birçok kişi benim arkadaşım o diyetle 30 kilo verdi, kardeşim o diyetle 10 kilo verdi gibi şeyler söylediler...Taktikleri çok akılcı bir diyet... 5 milyon Fransız kadını bu diyeti uygulamış ve muhteşem sonuç elde etmiş.
Ben herşeyin mantığını araştırıp sorgularım, Dukan' ı inceledim ve mantığa çok yatkın gerçekten akılcı bir diyet... Diyetin sloganı '' İstediğin zaman, istediğin kadar ye ! '' Yeme ölçünüzde sınırlama yok diyette asla aç kalmıyorsunuz hatta acıkmadan yemenizin daha iyi olabileceği bile söyleniyor. ancak tek yapmanız gereken diyetin ilk evresinde sadece protein grubundan olan besinleri yemek...Miktarı sizin doymanıza bağlı ve saat sınırlaması da yok... Birçok sitede insanlar kitabını alın okuyun yazmış bunu hasetlik olarak görüyorum Evet ben de 20 tl verdim kitaba aldım, okuyorum ve sizlerle de burada her gün adım adım paylaşabilirim eğer isterseniz. Önemli olan insanlık ve birbirimize destek olmak, yardımcı olmak...
canım dukan diyetinde bir haftada ortalama kaç kilo veriliyor?ben isveçe devam ediyorum isveç bittikten 8 gün sonra ankaraya dönmem gerekiyor üniversiteye 7 gün yapabilirim diye düşünüyorum
Dukan çok sistematik bir diyet onun için vermek istediğin kiloya göre sistemini seçiyorsun önce. Mesela ben 10 kiloya yakın vermeyi hedefliyorum 5+5 sistemi uygulayacağım yani saf protein diyetini ilk 5 gün yapacağım. Ama vereceğin kilo 10' dan fazlaysa 10+10 yapman gerekir o zaman da ilk 10 gün boyunca sadece protein yiyeceksin ve sonraki 10 gün diyetin 2. evresi ve 2. evrede proteinle birlikte sebze yemen de serbest olacak. 3. evre de meyve ekleniyor. 4. evre de koruma programı. Bundan sonra hayatın boyunca istediğin herşeyi yemen serbest tek bir şartla... Her perşembe günü sadece protein yeme günün olacak diğer günler istediğin gibi sana ait :)
Dukan çok sistematik bir diyet onun için vermek istediğin kiloya göre sistemini seçiyorsun önce. Mesela ben 10 kiloya yakın vermeyi hedefliyorum 5+5 sistemi uygulayacağım yani saf protein diyetini ilk 5 gün yapacağım. Ama vereceğin kilo 10' dan fazlaysa 10+10 yapman gerekir o zaman da ilk 10 gün boyunca sadece protein yiyeceksin ve sonraki 10 gün diyetin 2. evresi ve 2. evrede proteinle birlikte sebze yemen de serbest olacak. 3. evre de meyve ekleniyor. 4. evre de koruma programı. Bundan sonra hayatın boyunca istediğin herşeyi yemen serbest tek bir şartla... Her perşembe günü sadece protein yeme günün olacak diğer günler istediğin gibi sana ait :)
uzun zamndır siteyi takip ediyorum kendi çabalrınmla ramazanda 87 den 79 ua indim şimdi isveç diyetine başalıycam pzartesii kendime arkadaş arıyorum yada rakipmi desem :)
canım benim diyet için sadece 1 hafta sürem var.isveçten sonra yaklaşık 5 kilo fazlam olacak sanırım.benim hangi sistemi seçmem gerekiyor ve bu süre yeterli mi ki :44:
Arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak adına deneyimlerimi paylaşmak isterim. İsveç diyetini 3 gün yaptım 65'den 63.2 ye düştüm. 3 gün bitiminde kestim çünkü İsveç çok yorucu ve ağır bir diyet cidden de acıktırıyor beni... Akşam saatleri zor dayanıyordum. Çok araştırdım dün gittim kitapçıdan Mrs. Dukan' ın kitabını aldım ve bugün itibariyle Dukan diyetini uygulamaya başladım. Henüz tartılmadım yarından itibaren size deneyimlerimi yazmaya başlayacağım. Ve araştırırken arkadaşlarımla konuşurken anladım ki bu diyeti birçok kişi biliyor ve birçok kişi benim arkadaşım o diyetle 30 kilo verdi, kardeşim o diyetle 10 kilo verdi gibi şeyler söylediler...Taktikleri çok akılcı bir diyet... 5 milyon Fransız kadını bu diyeti uygulamış ve muhteşem sonuç elde etmiş.
Ben herşeyin mantığını araştırıp sorgularım, Dukan' ı inceledim ve mantığa çok yatkın gerçekten akılcı bir diyet... Diyetin sloganı '' İstediğin zaman, istediğin kadar ye ! '' Yeme ölçünüzde sınırlama yok diyette asla aç kalmıyorsunuz hatta acıkmadan yemenizin daha iyi olabileceği bile söyleniyor. ancak tek yapmanız gereken diyetin ilk evresinde sadece protein grubundan olan besinleri yemek...Miktarı sizin doymanıza bağlı ve saat sınırlaması da yok... Birçok sitede insanlar kitabını alın okuyun yazmış bunu hasetlik olarak görüyorum Evet ben de 20 tl verdim kitaba aldım, okuyorum ve sizlerle de burada her gün adım adım paylaşabilirim eğer isterseniz. Önemli olan insanlık ve birbirimize destek olmak, yardımcı olmak...
neden pazartesi başlıyorsun canım yoksa sende pazartesi başlamaya inananlardan mısın yarın başlayalım mı beraber
tontoncan evet bende o saflardanım pazartesi başlayanlardan :) hadi başlıyoruz demi yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?