- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.561
TEŞEKÜR EDERİM BALPAMUK sen kaç kilo vermiştin.bir de bitki çayı içmek 5 i 1 yerde falan sorun olur mu?ya da şekersiz 2 bardak kahve içsem türk kahvesi falan bu konularda bilgi verebilirsen sevinirim
Ben 63 Kilodan 59' a düşmüştüm. Boyum 1.66 kilom çok fazla olmadığı için kilo vermekte çok zorlanıyorum bu yüzden bir dönem diyetisyenle kilo verdim ama şimdi 65.5 kadar çıktım. Dünden beri İsveç diyetini yapıyorum bugün tartıldım 63.7 görünüyorum şu anda.
Kahveyi 2 fincan içmende sorun olmaz bence tansiyon düşüklüğün yoksa tabii...Bu diyet çok düşük kalorili olduğu için zaten halsiz bırakıyor ve normalde kahve tansiyonunu düşürüyorsa zararlı olabilir mesela bende fazla kahve içince baş dönmesi oluyor tansiyon düşüklüğünden ama sen böyle birşey hissetmiyorsan kilo vermeni engelleyecek bir durumu olmaz kahveyi fazla içmenin.
Aralarda ben de bitki çayı içiyorum, bitki çayı içmende sakınca yok aksine daha fazla yağı attırıyor vücuttan. Biliyorsun yağı idrar yoluyla atıyoruz vücuttan. Ben de güllü yeşil çay içiyorum aralarda. Ama bazen fazla bitki çayı içmek daha çok acıktırabiliyor insanı. Kontrollü olmakta, abartmamakta fayda var :) Benim tercihim en fazla 3 fincan :)