Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

herkes ayrı telden bir şeyler söylemiş ama yarın bende bu diyete başlamaya karar verdim...bayram mayram demiicem yarın başlıyorum inşallah...bugün çikolata şeker komasına girmek üzereyim zaten...bir günde şiştim sanki üstelik erkek arkadaşım da ima edip duruyo...tosunum laflarından bıktım valla...artık buna bir son vermek zorundayım...

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla yavrukus, dunki diyetten sonra iyice kafayi yedim hee. Bide aclik moralimi bozuyo. Hollywood beni yakti deim ben saaaa
Acliktan coluk cocuk dusunemez oldum. isvecte az da olsa yiyoduk bunda sadece su, valla dun moral bozuklugundan uyudum kaldim..
Yada vucudum acliktan soka girmis olabilir

bak sen şu sevgiliyeeeee verirsn tatlım yeter ki iste . bende bugün başlıyordum ama tatlıyı değil ama son anda yemeği kaçırdım lahmacuna hayır diyemiyorum acısı yarın cıkıcak

bak sen şu sevgiliyeeeee verirsn tatlım yeter ki iste . bende bugün başlıyordum ama tatlıyı değil ama son anda yemeği kaçırdım lahmacuna hayır diyemiyorum acısı yarın cıkıcak

yarın birlikte başlayalım o zaman şekerimbenimkini şöyle bir şok etmek istiyorum...2 hafta sonra görsün bakalım tosun kimmiş??

Kızlar ben kolay kolay kilo veren biri değilim metabolizmamda hızlı çalışmaz.Hele diyet yapıncaşimdi bu diyete başlasam kesin verirmiyim yarın bende başlayım diyorum

bir de bu kahve türk kahvesi mi olacak?nescafe mi?içine neden 1 kesme şeker atıyoruz?şart mı?:26:

göster tatlım =) gerci ben hep yollarda olucam üni kayıtları felan =) okul başlamadan biraz vermek istiyorum =) nescafe içiyorum ben light nı şeker kullanmıyorum. bence sende lıght kullanablrsn

Kızlar ben kolay kolay kilo veren biri değilim metabolizmamda hızlı çalışmaz.Hele diyet yapıncaşimdi bu diyete başlasam kesin verirmiyim yarın bende başlayım diyorum

bence verirsin güzelim...metabolizmayı monotonluktan çıkarmak lazım arada bir......ben yarın başlıyorum....:81:

göster tatlım =) gerci ben hep yollarda olucam üni kayıtları felan =) okul başlamadan biraz vermek istiyorum =) nescafe içiyorum ben light nı şeker kullanmıyorum. bence sende lıght kullanablrsn

hmm..anladım tatlım sağol...ben nescafe hiç içemem yaa...türk kahvesini deniicem bakalım...:97:

öyle birden 10 kilo felan beklemiyorum zaten pko hastası olduğum için başlangıc olarak 5 te yeter bana =)

aynen canım...bende bu 2 haftada 5 kilo versem yeter...bu arada fotoğraftaki sen misin?eğer öyle ise kilona inanasım gelmedi yaa..sen zayıf bi kıza benziyorsun??:96:

aynen canım...bende bu 2 haftada 5 kilo versem yeter...bu arada fotoğraftaki sen misin?eğer öyle ise kilona inanasım gelmedi yaa..sen zayıf bi kıza benziyorsun??:96:
evt cnm benm =) kimse inanmıyor zaten =) boyum 172 bel yüz felan küçük ama alt taraf ah o bacaklar bacaklar yok mu

evt cnm benm =) kimse inanmıyor zaten =) boyum 172 bel yüz felan küçük ama alt taraf ah o bacaklar bacaklar yok mu

benimde kalçalarıma toplanıyor bütün kilo...sende benim gibi kilo alınca yüzünden belli olmayanlardansın demekki...yüzün zayıf görünüyor çünkü...uzun zamandır annem de kızıp duruyor yeter kızım kilo ver demesinden bıktım...başladım bakalım..inşallah irademe sahip çıkabilirim...çıkmalıyım...gidecek bu kilolar..başka yolu yok...

bizimkiler de kızıyor ama hiç destek yok inanmıyorlar da zaten . kendilerinin 3 te birini yediğim halde onlar almıyor ben alıyorum

bizimkiler de kızıyor ama hiç destek yok inanmıyorlar da zaten . kendilerinin 3 te birini yediğim halde onlar almıyor ben alıyorum

çok kötü bir durum yaa...:2: onlar yesin içsin,sen kilo al...adaletsizlik bu...benim annem de öyle...herşeyi yer ama zayıf...yanında fıçı gibi kalıyorum...
gidip aldım malzemeleri biraz önce...bu arada bifteğin kilosu da 30 lira...gözlerim yuvalarından fırlayacaktı rakamı gördüğümde...zaten bu psikoloji yeter zayıflamam için...demekki isveç diyeti bunun için mucizevi şekilde zayıflatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…