- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
- 118
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.501
rica ederimmm:) ispanagin yerine yagsiz omlet yapip dereotu filan seversen koy tad gelir hic dilsetşkler cnm =) bende yemicem zaten ıspanakdan nefret ederim =)
olsun kis zaman hizli gecioo araliga surda ne kaldi ben geleli bile 1.5 ay oldu nasil oldu anlamadim valla zaman su gb geciyor. sikma canini yaaa moralinide bozma kafani rahatlat spor yap stres at. cok bunaltiyorsun kendini bilinc altina cok fazla yerlestirdin ister istemez etkiliyor seni cnm. uzulme herseyin zamani var azcik yenilen sende o bebis zaten hic beklemedin anda gelir daha cok mutlu olursun. uzme kendini . sen boyle diyince inan bende cok uzuluyorum. diyet yapalim birlikte yenilenelim kendimizi toplayalim gerisi gelir zaten anlastik mi :)))) bugunde 1 . ci gunum hadi bismillah basladik :) senin diyet nasil gdiyor:)o hollywood diyetini ben yaptim ama hic kilo veremedim zaten su icmekten meyve suyu icmekten bir hal olmustum
rica ederimmm:) ispanagin yerine yagsiz omlet yapip dereotu filan seversen koy tad gelir hic dilse
herkes ayrı telden bir şeyler söylemiş ama yarın bende bu diyete başlamaya karar verdim...bayram mayram demiicem yarın başlıyorum inşallah...bugün çikolata şeker komasına girmek üzereyim zaten...bir günde şiştim sankiüstelik erkek arkadaşım da ima edip duruyo ...tosunum laflarından bıktım valla...artık buna bir son vermek zorundayım...
bak sen şu sevgiliyeeeeeverirsn tatlım yeter ki iste . bende bugün başlıyordum ama tatlıyı değil ama son anda yemeği kaçırdım lahmacuna hayır diyemiyorum acısı yarın cıkıcak
bir de bu kahve türk kahvesi mi olacak?nescafe mi?içine neden 1 kesme şeker atıyoruz?şart mı?:26:
Kızlar ben kolay kolay kilo veren biri değilim metabolizmamda hızlı çalışmaz.Hele diyet yapıncaşimdi bu diyete başlasam kesin verirmiyim yarın bende başlayım diyorum
göster tatlım =) gerci ben hep yollarda olucam üni kayıtları felan =) okul başlamadan biraz vermek istiyorum =) nescafe içiyorum ben light nı şeker kullanmıyorum. bence sende lıght kullanablrsn
=)hmm..anladım tatlım sağol...ben nescafe hiç içemem yaa...türk kahvesini deniicem bakalım...:97:
=)
çok şeker kullanma ama tmm mıo daha etkili zaten. başlıorz o zamn yarın
yok canım tek şeker atıcam o kadar...e hadi kolay gele..vatana millete hayırlı olsun...yarın büyük gün
öyle birden 10 kilo felan beklemiyorum zaten pko hastası olduğum için başlangıc olarak 5 te yeter bana =)
evt cnm benm =) kimse inanmıyor zaten =) boyum 172 bel yüz felan küçük ama alt taraf ah o bacaklar bacaklar yok muaynen canım...bende bu 2 haftada 5 kilo versem yeter...bu arada fotoğraftaki sen misin?eğer öyle ise kilona inanasım gelmedi yaa..sen zayıf bi kıza benziyorsun??:96:
bence verirsin güzelim...metabolizmayı monotonluktan çıkarmak lazım arada bir......ben yarın başlıyorum....:81:
evt cnm benm =) kimse inanmıyor zaten =) boyum 172 bel yüz felan küçük ama alt taraf ah o bacaklar bacaklar yok mu
benimde kalçalarıma toplanıyor bütün kilo...sende benim gibi kilo alınca yüzünden belli olmayanlardansın demekki...yüzün zayıf görünüyor çünkü...uzun zamandır annem de kızıp duruyor yeter kızım kilo ver demesinden bıktım...başladım bakalım..inşallah irademe sahip çıkabilirim...çıkmalıyım...gidecek bu kilolar..başka yolu yok...
bizimkiler de kızıyor ama hiç destek yok inanmıyorlar da zaten . kendilerinin 3 te birini yediğim halde onlar almıyor ben alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?