• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben bir dönem uyguladım bu diyeti tam olarak aslına bağlı kalmadım çünkü neredeyse hiçbir şey yemiyorsun a:53: kendme ekstra ara öğün koydum öğle ile akşam arasında 1 kase yoğurt yedim gece 10 gibi de 1 elma onun haricinde bazı günler dayanamayıp 2 tane form bisküviyle 1 bardak tarçın çayı da içtiğim oldu ve 1 haftada 3 buçuk kilo verdim her gün pilatesimi de yaptım ve akşam saat 9 gibi de yarım saat koşu- tempolu yürüyüş yaptım. 1 hafta sonunda tam da istediğim kilodaydım gidip kendme yeni yeni cicişler aldım hepsi de x small ve 34 bedendi :66: tabi sonra yaz başladı ve spora ara verildi zamanla hiç yapılmamaya başlandı sonucunda o çok severek aldığım 34 beden beyaz pantolunun fermuarı patladı :14: yani diyet işe yarıyor ama spor yapmazsan verdiğin kiloları geri alıyorsun tavsiyem sporu asla bırakmayın yoksa diyet bir işe yaramaz

ben bir dönem uyguladım bu diyeti tam olarak aslına bağlı kalmadım çünkü neredeyse hiçbir şey yemiyorsun a:53: kendme ekstra ara öğün koydum öğle ile akşam arasında 1 kase yoğurt yedim gece 10 gibi de 1 elma onun haricinde bazı günler dayanamayıp 2 tane form bisküviyle 1 bardak tarçın çayı da içtiğim oldu ve 1 haftada 3 buçuk kilo verdim her gün pilatesimi de yaptım ve akşam saat 9 gibi de yarım saat koşu- tempolu yürüyüş yaptım. 1 hafta sonunda tam da istediğim kilodaydım gidip kendme yeni yeni cicişler aldım hepsi de x small ve 34 bedendi :66: tabi sonra yaz başladı ve spora ara verildi zamanla hiç yapılmamaya başlandı sonucunda o çok severek aldığım 34 beden beyaz pantolunun fermuarı patladı :14: yani diyet işe yarıyor ama spor yapmazsan verdiğin kiloları geri alıyorsun tavsiyem sporu asla bırakmayın yoksa diyet bir işe yaramaz

haklısın canım...ben akşamları 1 saat yürüş yapacağım...sporsuz diyet mahvediyor vucudu...

çok kötü bir durum yaa...:2: onlar yesin içsin,sen kilo al...adaletsizlik bu...benim annem de öyle...herşeyi yer ama zayıf...yanında fıçı gibi kalıyorum...:25:
gidip aldım malzemeleri biraz önce...bu arada bifteğin kilosu da 30 lira...gözlerim yuvalarından fırlayacaktı rakamı gördüğümde:53:...zaten bu psikoloji yeter zayıflamam için...demekki isveç diyeti bunun için mucizevi şekilde zayıflatıyor...:1:

evt =) allahtan kırmızı et yiyemiyorum =) ben hepsini bulamadım o yzden tam anlamı ile yapamıcam değiştirerek =)

arada başka protein tarzı yiyecekler ile değiştirsek bifteği bişi olmaz sanırım...zaten hergün biftek yemeye kalkarsam batarım yaffff:53:

ben onun yerine tavuk veya mantar yerim heralde =) ıspanak da allahın zoruna giitmesin ama çok iğrenc bir tadı var =) bulamadım allahtan

hmm...mantar da iyi fikir...hiç olmadı 2 yumurta yersin fazladan..o da protein değil mi?:1: ıspanak aramadım bile inanır mısın?semizotu aldım...ıspanak yiyemiyorum zaten:63:

Valla yavrukus, dunki diyetten sonra iyice kafayi yedim hee. Bide aclik moralimi bozuyo. Hollywood beni yakti deim ben saaaa :27:
Acliktan coluk cocuk dusunemez oldum. isvecte az da olsa yiyoduk bunda sadece su, valla dun moral bozuklugundan uyudum kaldim..
Yada vucudum acliktan soka girmis olabilir :D :53:

dugun kina derkenn gelemedim kizlar yaff.... kis allah iyilini versin o hollywwod diyeti olee meyve suyu icmekten benim artik midem sisiyor ve sular bir oyana bir bu yana gidiyor ses cikiyordu resmen yaaa:D atlat su 2-3 gunu gerisi kolay :D:D

Back