- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.481
Canim bildigim kadariyla 3 kilo bir beden zayiflama demektir. sen 4 kilo verdin. bu buyuk basari. sen devam et , diyet bitince gozle gorulur bir degisme mutlaka oluyor. ozellikle incelme farkedilmeyecek gibi degil. bacaklarda goguste ve gobekte incelme olmustu benim. esin ne zaman geliyor? esin gelesiye kadar bu diyete devam et istersen
ben bu diyete sizle başladım ama 2 gün yapabildim tam uyamıyorumben de kafama göre devam ediyorum, sabah kahveyle başlıyorum ama içecekte sınır koymuyorum.bol kahve,çay,yeşil çay, meyve suyu ne istersem içiyorum acıkınca da diyet yoğurt ve müsli, yağsız ızgara et,salam,yağsız süt, arada 1-2 diyet biskivi ama çok nadir yiyorum sebzeleri de çiğ olarak tüketiyorum ama az, iştahım olmuyo, doyuyorum.ekmek hiç tüketmiyorum, hergün bir öğün 2 katı yumurta tüketiyorum.böylelikle 62 den 59 a düştüm böyle de devam edicem :)
Merhabalar,bende bugun isvec diyetine baslamıs bulunmaktayım.gün icinde listeye harfiyen uydum fakat seker ihtiyacımdan dolayı bi meyve yemek zorunda kaldım bi sorun olurmu acaba bozulmusmudur diyetim
evet isvec diyeti sakinleriii ramazan ayi itibari ile mola vermistim ve gerii dondummm yarindan itibaren siki bir diyete girmem lazimspor ve diyettttt bu arada prennsessss nerdesinnn
Kuzum selam, ben cocuk yapma derdinden firsat bulamadim diyete. Amannn cocuk olayinida biraktim olmasin artik napiyim, beklemedkten usandim. Hollywood dieytine basladim bugun.
selam cnmm ozledim seni kizzz. uzun suredir gorsemedik cnm yaa. ya inanki beklemedigin anda gelicek sende sasiracaksinn pes etme hakinda hayirlisi olsun cnm. ayrica diyetinde basarilarhollywooddan pek hoslanmamistimm yaparken isvec en guzelii kis bakalim kac kilo vercen ben yarin baslicam sporada diyetedee gorusmeyeli neler yaptinn bakimm..
:26:
Valla hep ayni tatil yok bu sene.. Aralikta insallah. Bende seni ozledimmmmm
Sadece moralim bozuk cocuk olayina pek tadim yok..
Bende gelebilir miyim =) 2. sınıfa kadar vermem gereken 30 kilo vartam olarak uygulayamayacağım ıspanak bulamadım ve kırmızı et yiyemiyorrum =) bir sorun olur mu
tşkler cnm =) bende yemicem zaten ıspanakdan nefret ederim =)hadi hayirlisi cnm verirsinnn kolay. sorun olmaz bende yiyemiyorum et yerine hep tavuk yiyorum ispanak bende bu sefer bulamadim ama onu yemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?