bugun baslıyorum arkadaslar hatta tek sekerlı turk kahvemı ıctım suanda baslamıs durumdayım aslında hakkındakı olumsuz soylentılerden sonra bu dıyete baslamama kararı almıstım ama dun olanlardan sonra kesın karar verdım
kısaca anlatayım dun esımle 1. evlılık yıldonumuzdu ve ben uzun zamandır bugün için zayıflamaya calısıyordum son gune kadar da kıyafet almadım bu yuzden artık sabah gıttım o kadar da kılolu degılım canım deyıp denedım bır kac sey sonuc felaket 1 bedenını alıp 2 bedenını de belkı bır bedenıne gıremezsem dıye yanıma aldıgım kıyafetlerın 2 bedenıne gıremedım
ve hıcbırsey almadan oradan hızla uzaklastım hc keyfım kalmadı aksam dısarda yemek yedık ben evden zayıf gosterdıgıne ınandıgım bır kac bıseyi gıydım ustume gttım mutsuzum
2.sı agustosun 5ı gıbı kendı memleketme gıdıyorum arkadasım esım dostum herkes orda benı boyle gorsunler ıstemıyorum en onemlısı ordan da esımn aılesının yanına gıdecegz ve esımn memleketıne gıdecegız onlarn benı boyle gormesını ıse hc ama hc ıstemıyorum evet kılom fazla degıl ama daha hc cocugu olmamıs bır yenı gelıne gore hc de zarıf ve ınce durmuyorum ve bugun karar verdım suan 61.4um boyum 168 ve olmam gereken kılo 55 ısvec dıyetım +spor ıle 6 gunde 4 kilo vermeyi planlıyorum gerı kalan 2.5 kılomu ise ramazanda her yedigime dikkat ederek 15 günde verecegim hatta ramazanda ebru sallı ıle plates yapacagım cok kararlıyım annemlerde ınternet yok sızınle 6 gunu paylasacagım hergun yediklerimi burada paylacagım benımle bırlıkte baslamak ısteyenler varsa buyursun
ve ozellıkle belırtıyorum lutfen azmımı kıracak seyler soylemeyın sadace destek olacakları beklıyorum