• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hosgeldin cnm aramiza ...bende ispanak almadim su yesil biber varya onunla yaptim sonucta ikiside yesilgillerden :D ama istahim hic yokk su icmeye calisiyorum kiev deyken daha cok su iciyordum simdi o kadar cok icemiyorum ama annem zorla pet sise bulundur yaninda bol bol ic diyor. :) ama annemde cok zayif buldu beni gobegin gitmis yan yaglar kalmis birde popisim kalmis dedi :D:D

Hoşbulduk cnım. bencede su için pet şişe bulundur yanında gördükçe içmek istersin ilk günüm brz zor geçio ama daynanıcam
inşllhh

Son düzenleme:
Hoşbulduk cnım. bencede su için pet şişe bulundur yanında gördükçe içmek istersin ilk günüm brz zor geçio ama daynanıcam
inşllhh

aynen oyle yapmak lazim yoksa hic aklima bile gelmiyor su :D normalde cok su icerdim geldim buraya hic su icmiyorum. dayannn valla sonucu guzel oluyorrr :)))

aynen oyle yapmak lazim yoksa hic aklima bile gelmiyor su :D normalde cok su icerdim geldim buraya hic su icmiyorum. dayannn valla sonucu guzel oluyorrr :)))

ya kızlar ben çay içtim 3 bardak birde duble yeşil çay ama yemek olarak listenn dışında bişy yemedim çayıda şekersiz içiyorum zaten netten baktım çay 0 kaloriymiş şekersiz etkisi olurmuki diyete brz dışınamı çıktım n ilkgünden :43::43:

diyet falan yapmayin arkadaslar:)

bu bizim 3 kez yapisimiz ve cok memnun kaldik. ve verdigim kilolari ben diyet yapmadigim zaman almadim hatta pizza yemistim kac kere. valla ben bu diyet kadar sikilastirici ve verdigim kiloyu hizli sekilde hatta hic almadim.... her diyet sagliksizdir dr. haricindikeler bizim amacimiz verdigimiz kilolari korumak. motive olmak. arada kacamaklarimizda oluyor ama yinede hersey yolunda :))))

Son düzenleme:
kizlar ben geldim misafirim gitti.

bensiz baslamisiniz diyete :44:

neyse kolay gelsin.
bugun keyfim cok yok . morelim bozuk:68:
bu hafta diyet yapmadim. tartiya da cikmaktan korkuyorum. verdiigm kilolarin hepsini aldiysam hic sasirmam.

kizlar ben geldim misafirim gitti.

bensiz baslamisiniz diyete :44:

neyse kolay gelsin.
bugun keyfim cok yok . morelim bozuk:68:
bu hafta diyet yapmadim. tartiya da cikmaktan korkuyorum. verdiigm kilolarin hepsini aldiysam hic sasirmam.

bekledik kis seni birde persembe cuma diye demistik ya dedim heralde unutmamistir baslamistir bizimle ... korkma kis sen dikat ediyorsun cok kendine bisi olmamistir cik tartinin uzerinee.. benimde moralm hic yok ama napimm of offfffffffffffff

bu isveç diyetini yapanlara sorum var!!! bende pazartesi bu diyeti uygulamaya başlamak istiyorum ama size bi sorum var, bu diyeti yapan arkadaşlar arasında metabolizması yavaş çalışan ve tuvalete çıkamama problemi olanlar var mı, bu diyetin etkisini nasıl gördünüz, kızlar bana cevap verirseniz bende kendimi motive edip başlamak istiyorum :))

oyku, prenses selam. benim diyetim yine olmadi bu hafta misafir varken olmuyo yaaaa yok niye yemiyosunbilmem ne bir suru laf dinliceme yapmamayi tercih ettim gibi.

oyku, prenses selam. benim diyetim yine olmadi bu hafta misafir varken olmuyo yaaaa yok niye yemiyosunbilmem ne bir suru laf dinliceme yapmamayi tercih ettim gibi.

selam cnm aynen yaa sinir oldum 2 gun guzel yaptim dun misafir geldi filan derken daha yeni geldin niye yemiyorsun ole olurmu derken gume gitti offf ramazanda geldiii/.. netcezz kizlarrrr

ben bu diyete sizle başladım ama 2 gün yapabildim tam uyamıyorum :( ben de kafama göre devam ediyorum, sabah kahveyle başlıyorum ama içecekte sınır koymuyorum.bol kahve,çay,yeşil çay, meyve suyu ne istersem içiyorum acıkınca da diyet yoğurt ve müsli, yağsız ızgara et,salam,yağsız süt, arada 1-2 diyet biskivi ama çok nadir yiyorum sebzeleri de çiğ olarak tüketiyorum ama az, iştahım olmuyo, doyuyorum.ekmek hiç tüketmiyorum, hergün bir öğün 2 katı yumurta tüketiyorum.böylelikle 62 den 59 a düştüm böyle de devam edicem :)

bugun baslıyorum arkadaslar hatta tek sekerlı turk kahvemı ıctım suanda baslamıs durumdayım aslında hakkındakı olumsuz soylentılerden sonra bu dıyete baslamama kararı almıstım ama dun olanlardan sonra kesın karar verdım

kısaca anlatayım dun esımle 1. evlılık yıldonumuzdu ve ben uzun zamandır bugün için zayıflamaya calısıyordum son gune kadar da kıyafet almadım bu yuzden artık sabah gıttım o kadar da kılolu degılım canım deyıp denedım bır kac sey sonuc felaket 1 bedenını alıp 2 bedenını de belkı bır bedenıne gıremezsem dıye yanıma aldıgım kıyafetlerın 2 bedenıne gıremedım :(ve hıcbırsey almadan oradan hızla uzaklastım hc keyfım kalmadı aksam dısarda yemek yedık ben evden zayıf gosterdıgıne ınandıgım bır kac bıseyi gıydım ustume gttım mutsuzum

2.sı agustosun 5ı gıbı kendı memleketme gıdıyorum arkadasım esım dostum herkes orda benı boyle gorsunler ıstemıyorum en onemlısı ordan da esımn aılesının yanına gıdecegz ve esımn memleketıne gıdecegız onlarn benı boyle gormesını ıse hc ama hc ıstemıyorum evet kılom fazla degıl ama daha hc cocugu olmamıs bır yenı gelıne gore hc de zarıf ve ınce durmuyorum ve bugun karar verdım suan 61.4um boyum 168 ve olmam gereken kılo 55 ısvec dıyetım +spor ıle 6 gunde 4 kilo vermeyi planlıyorum gerı kalan 2.5 kılomu ise ramazanda her yedigime dikkat ederek 15 günde verecegim hatta ramazanda ebru sallı ıle plates yapacagım cok kararlıyım annemlerde ınternet yok sızınle 6 gunu paylasacagım hergun yediklerimi burada paylacagım benımle bırlıkte baslamak ısteyenler varsa buyursun

ve ozellıkle belırtıyorum lutfen azmımı kıracak seyler soylemeyın sadace destek olacakları beklıyorum :65:

evet kımse yorum yapmamıs suana kadar hersey cok ıyı gıdıyor halsızlıgı engellemek ıcın pharmaton vıtamın aldım ıyı geldı bu dıyetı yapanlar ekstra vıtamın alırlarsa ıı olur

bugun baslıyorum arkadaslar hatta tek sekerlı turk kahvemı ıctım suanda baslamıs durumdayım aslında hakkındakı olumsuz soylentılerden sonra bu dıyete baslamama kararı almıstım ama dun olanlardan sonra kesın karar verdım

kısaca anlatayım dun esımle 1. evlılık yıldonumuzdu ve ben uzun zamandır bugün için zayıflamaya calısıyordum son gune kadar da kıyafet almadım bu yuzden artık sabah gıttım o kadar da kılolu degılım canım deyıp denedım bır kac sey sonuc felaket 1 bedenını alıp 2 bedenını de belkı bır bedenıne gıremezsem dıye yanıma aldıgım kıyafetlerın 2 bedenıne gıremedım :(ve hıcbırsey almadan oradan hızla uzaklastım hc keyfım kalmadı aksam dısarda yemek yedık ben evden zayıf gosterdıgıne ınandıgım bır kac bıseyi gıydım ustume gttım mutsuzum

2.sı agustosun 5ı gıbı kendı memleketme gıdıyorum arkadasım esım dostum herkes orda benı boyle gorsunler ıstemıyorum en onemlısı ordan da esımn aılesının yanına gıdecegz ve esımn memleketıne gıdecegız onlarn benı boyle gormesını ıse hc ama hc ıstemıyorum evet kılom fazla degıl ama daha hc cocugu olmamıs bır yenı gelıne gore hc de zarıf ve ınce durmuyorum ve bugun karar verdım suan 61.4um boyum 168 ve olmam gereken kılo 55 ısvec dıyetım +spor ıle 6 gunde 4 kilo vermeyi planlıyorum gerı kalan 2.5 kılomu ise ramazanda her yedigime dikkat ederek 15 günde verecegim hatta ramazanda ebru sallı ıle plates yapacagım cok kararlıyım annemlerde ınternet yok sızınle 6 gunu paylasacagım hergun yediklerimi burada paylacagım benımle bırlıkte baslamak ısteyenler varsa buyursun
ve ozellıkle belırtıyorum lutfen azmımı kıracak seyler soylemeyın sadace destek olacakları beklıyorum :65:

Valla canım 168 boya 61.5 kilo çoğu insan için aaa ne var ki gibi gözükse de seni en iyi ben anlarım. Ben de 1.68e 61 kiloyum ve ince durmuyorum :50: O yüzden benden sana tam destek inş güzel bir şekilde verirsin kilolarını ama bence bizim çok fazlalığımız olmadığı için 13 günlük program bize ağır, özellikle 7. günü görmüşsündür, biraz sporla 6 gün daha iyi olur diye düşünüyorum en azından bir şoklama olur vücuda =)

Tabi sen bilirsin, kolay gelsin :34:

Valla canım 168 boya 61.5 kilo çoğu insan için aaa ne var ki gibi gözükse de seni en iyi ben anlarım. Ben de 1.68e 61 kiloyum ve ince durmuyorum :50: O yüzden benden sana tam destek inş güzel bir şekilde verirsin kilolarını ama bence bizim çok fazlalığımız olmadığı için 13 günlük program bize ağır, özellikle 7. günü görmüşsündür, biraz sporla 6 gün daha iyi olur diye düşünüyorum en azından bir şoklama olur vücuda =)

Tabi sen bilirsin, kolay gelsin :34:

canım cok tesekkur ederim destegin icin evet esım bıle anlamıyor benı neyın var sen sısmanmısın dıyor ama sorun o degıl ıncecık olmak ıstıyor ınsan ve dedıgn gıbı hıc de ınce durmuyorum ben de ben de 6 gun yapmayı planlıyorum bu dıyetı 13 gun hem agır gelır hem de ramazan ayı baslıyor ..eger bu dıyetle 4 kıloya yakın verebılırsem (daha once 56 ıdım yenı aldıgım ıcın kolay verrm dıye dusunuyorum)gerıye 2 kılom fln kalıyor onu da ramazanda dıkkat ederek vermeyı planlıyorum

hedef ortaokuldan berı hıc gormedgm 55 :)

Back