• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Tamam canim bana uyar prs yada cuma. hem ozamana kadar sende annenin guzel yemeklerinden yersin:) cok yeme ama.

canim hani cuma takim yarismasi var demistim ya ben 14.cuma takim yarismasi topigine girdim. cumadan cumaya tartilip kilo;ari yaziyoruz, ve birinci seciliyor falan , gunluk mesajlar yaziyorsun yani sohbet ediyorsun, ne yedigini ne ictigini yaziyorsun muhabbet oluyor. bazi kurallar var.mesala gunluk 7 mesaj yazmak zorunlulugu var, eger yazmassan ceza falan var. motive icin cok iyi olur. gruba katilmak istersen sende gel orda sohbet ederiz hem.

persm cuma baslariz ayarlaniriz :) ya zaten cok sicak hic bisi yiyesimde gelmiyor valla ne diyim. hele aksam hic yemeden uyuyorum :)

super o takimm banada formun adresini yolada bende katiliyim sonucta tartim var artik :D iyi olmus bu :D ramazanda geliyor kafama koydum ne kadar ac kalsamda corba ve salata yicegim yoksa inceldim diye seviniyordum hepsini geri alirim :D

Oykucugum , tamam sen basla isvec diyetini bende arkadan yapayim, yatili misafirim var , onlar olunca yapamiyorum. prs yada cuma baslayabilirim. Zaten ikinci diyetim isvec diyeti gibi olmamisti cok kacamak yaptim:)

elma diyeti yapamiyorum, daha dogrusu hic bir diyet yapamiyorum, isvvec diyeti haric:) isvec diyetinde ac kalmiyordum alismisti bunyem.

bugun tartiya ciktim 55,6 cikti. bir kilo almisim,eger onlemini almassam verdigim kilolari geri alicam.

prs gunu baslayinca gec olmaz dimi seker? sen 4.gunde olacaksin ben basladigimda.

Sevgilini o aramadan arama bence. seni ozlesin biraz.. ve o arasin. e ilk adimi o atsin. Gene soyluyorum siz ayrilamassiniz bukadar cok seviyorken birbirinizi:64::64:

Aynen katiliyorummmm :68:

Kizlar selam,

Hic giremedim epeydir. Annemler ve dayimlar (Esimin tarafindan) Lozan'da onlarla beraberiz.. Cuma gunu izinliyim :62: Isler cok yogun :126: Havalar yagmurlu :58: Bebek halen yok :49: :50:

Halen 62 kgyum!! Ama diyet yapmiyorum :125: suanda anneler 31 Temmuzda gidince yarim biraktigim Isvec diyetime geri donucem, en guzeli yine Isvec diyorum. Dukan diyetinin online kitabini buldum bide onu gonderebilirim kizlar isterseniz 200kusur sayfa.

Optum sizi coooook
Sema

evet cnm bu persembe gunu . cumada olabilir prenseste geldin ya persembe ya cuma gunu. sonuca kaynananlar yesin sen kendin diyetine devam et :) haberlesir yapariz/ bu kez her saat basi tatilip soylicem haha :D

Tamam caniko cunku ben sizsiz yapamiyorum yaa. Kendime yandas ariyorum mutlaka :) Boyle paylasmak cok guzel yoksa bir anlami olmuyo.

Bence kendisini birazcık olsun seven ve düşünen kimse kendisine bu işkenceyi yapmaz; ben aylar öncesinde yaptım ve şimdi kendime kızıyorum. Çok daha tatminkâr ve lezzetli öğünlerle, mutlu-mesut kilo vermek varken, neden midemizle beraber nefsimizi de aç bırakan bu diyetlere ihtiyacımız olsun ki? Benim metabolizmam yavaş olduğu için bir türlü kilo veremeyip üzülüyordum. Sonra bir diyetisyene yolum düştü; ve kilo kontrolüne, diyetisyenimin haftalık olarak hazırladığı diyetlerle başladım. Ve dengeli beslenmeyi bir alışkanlık, bir yaşam tarzı hâline getirmeyi öğrendim. Bu sayede yediğim her şeyin ölçüsünü tâyin edebiliyorum, ölçüsünü bilerek yediğim için suçluluk duymuyorum ve verdiğim kiloları asla geri almayacağımı biliyorum; masadan tıka-basa doyarak kalktığım için de fazladan yemek istemiyorum. Sonuç mu? Başlayalı iki ay oldu ve ben 10 kilo verdim; hedefimiz birkaç kilo daha kaybedip ideal kilomuza ulaşmak. Kızlar, işkence ediyorsunuz kendinize; yoksa bu akşam yine "hiçbir şey" mi yiyeceksiniz? Ne tesadüf, ben de 3 top dondurma! Hahahaha.

Evet hayatim yarin yani persembe gunu basliyoruz!!!

Yaz beni Morena:62 kg 21/07/2011 2 Eylul arkadasin dugun var o zaman 55 hedefim!! Gaza geldim dun gittim spora yazildim

ya kızlar bende sizle başlayım bari yrın siz yine zayıfmısınız bana göre ben 62 olsam keşke 87 kiloyum bu sefer kararlıyım inşllh yaparım şaşmam:27:

kızlar bugün sizle birlikte başlamış durumdayım yalnız ıspanak bulamadım bende maydonoz ve dereotu yedim inşllh devamını getirebilirim bende zayıff olacammmmmmmmm:32::32:

kızlar bugün sizle birlikte başlamış durumdayım yalnız ıspanak bulamadım bende maydonoz ve dereotu yedim inşllh devamını getirebilirim bende zayıff olacammmmmmmmm:32::32:

hosgeldin cnm aramiza ...bende ispanak almadim su yesil biber varya onunla yaptim sonucta ikiside yesilgillerden :D ama istahim hic yokk su icmeye calisiyorum kiev deyken daha cok su iciyordum simdi o kadar cok icemiyorum ama annem zorla pet sise bulundur yaninda bol bol ic diyor. :) ama annemde cok zayif buldu beni gobegin gitmis yan yaglar kalmis birde popisim kalmis dedi :D:D

Back