Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar bugun 2.gunum. sporumuda yaptim. bUNDAN onceki isvec diyetimde 1.2 gunler spor yapmayi birak hareket bile yapamiyordum ac hissettigim icin. Ama artik vucudum alisti ve aclik hissetmiyorum. Dun kestane sekeri ile kacamak yaptim.

selam kizlar bugun 2.gunum. sporumuda yaptim. bUNDAN onceki isvec diyetimde 1.2 gunler spor yapmayi birak hareket bile yapamiyordum ac hissettigim icin. Ama artik vucudum alisti ve aclik hissetmiyorum. Dun kestane sekeri ile kacamak yaptim.

ohh super bende yaptim kacamak dondurma yedim bugun hehe ama aksamda sabahta sporumu yaptim bitirdim

Dodurma neli yiyorsun? bu yaz sicaginda en iyi tatli dondurma sanirim:)

valla ben cok severim dondurmayi ama burdakiler tr deki gb guzel degil cok hafif/ yedigimden de bisi anlamiyorum ahh olaydi bir algida yada magnum filan nerdeee.... ben cilekli dondurma yedim bugun ama dondurma benim icin vazgecilmez dayanamiyorum iste napimm :

selam prensescim, valla bilmiyorum neden dana dedigimi kendime kusum artik.. 2,5 yil oldu evleneli artik ben eski ben degilim( siskoyum kendime hic bakmiyorum ne oldu anlamiyorum bana.. tirnaklar gitmis saclar desen misir puskulu.. basen yoktu bir bakan imrenirdi 52-53 kg ustune cikmazdim simdi oldum 64.. bide cocuk olsa ben bitmisim

Canim durumun cokta vahim degil oyuzden endiselencek bir sey goremiyorum. dedigim gibi 64 cok birsey degil. bende evlendigimde 50 kiloydum. zaten genelde bayan lar evlendikten sonra kilo alir. Sebebi ise , evlenmeden once cok dikkat ettikleri seyi artik dikkat etmemeye baslarlar .. 2,5 yilda 10 kilo alman biraz fazla olmus tabi. Ama sanslisin cunki bu durumu erken farketmisin , kalici bir kilo problemin olmadigi icin 4-5 ayda verebilecegini dusunuyorum 10 kiloyu.

insallah prensescim insallah bak uyuyamiyorum kafami taktim bu kilolara neyse ki isvec diyetini. ilk gunu iyi gecti bugun insallah yarin bozmam kendime guvenimde kalmadi. her pazartesi baslayip birakmaktan..

cnmm regli dönemnde dha hızlı kilo veriliyo aynı zmn da dha hızlı kilo alınıyo.. reglidendir o.. bncee bırakmaaa..

cnmmm kesnlkle prenses88 e katılıyorum.. bende çok selülit vardı, lahana kürü yapmıştım inanılmaz şeklkde 1 2 hafta içinde yok oldu.. şok oldum.. bundn 2 3 sene önce yapmıştım ben.. snra dikkt etmedm yedim içtim tekrar geldiler.. ama şmdi spor yapıyorum baya azalma oldu yne.. sporunda çok etkisi var..

bugün 5. günüm.. 78 den 75.600e düştüm.. bugünkü kahvaltım rendelenmiş havuçtu.. ama hiç tutmadı beni.. 1 fincan kahve tok tutuyodu.. bu çok fena.. bi de ben haşlanmş balık yerine 1 köfte yicem valla.. pes etmeden tamamlayabilirm inşallahh

çok teşekkürler kızlar valla sizlerin bu güzel sözlerinide okuduktan sonra çok ama çok motive oldum ve devam diyorum hepinizide öpüyorum desteklerinizden dolayı:80:

Benimde 2.gunum oglen yemeginde yogurt var. 1 dilimde salam. O salam neyin nesiyse anlamadim. O yuzden onu cikardim, 1 kucuk yogurt yerim artik

haha aynen salami bende cikarttim o ne oyle yogurtta valla ben kefir iciyorum onun yerine ayrica bazende aktiva yiyorum iyi oluyor

Ssoylee bolca olarak kasar ekmek arasi ozaman ben ona salam derim iste :)) hava cok guzel burda ofisten ciktim 1 saat yurudum simdi cimenlere yayildim oturuyorum.

Asansorden inerken baktim da cok siskoyum yaa kollarim etli etli. yagli daha dogrusu kollarimda selulit var.. Allahimm ne napiyorum yaaa ( moralim cok bozuk..

Neyse su nesfimi korelteyim bir dahada boyle delice kilo almam... Yazik ediyoruz bedenimize bu kilolarla..

cnmm sende moralini bozmada ustune yok insan hic kendi kendinin moralini bozarmi aaaaaaaa////// ya bisi diyim kolarim benim normal ama sikilasin diye su slim in 6 varya onda cok guzel kol inceltici hareketler var yaniyor adeta hareketleri yaparken kollarin. ayrica gobek hareketleri ve basen sikilastirici hareketler super. ve 3 asammadan olusuyor ilk asamasi 20 dkik video ve bonus lar var bonuslari ister yap ister yapma ben yatarken yapiyorum... ve bisi diyim ben dusuk bel giymekten simidim var gobek kisminda bak bugun 3-4 gun oldu fark ediyorum yaglar resmen sanki cozuldu gb giyince pantolonomu artik cok sikmiyor ya harekelr kisa ve oz yararli eve gidince istersen bak tavsiye ederim ben cok usengec kizimdir ama inan sabah uyanir uyanmaz artik yapiyorum hareket ve aksam yatarkende yoksa sadece diyet olmuyor boyle daha hizli sonuc aldim

Bisiklete biniyoruz haftasonlari biz burda esim arkadaslar falan. En az 15-20 km biniyoruz o iyi oluyor. Simdi ben tuplerden ameliyat oldum diye binemedim 3-5 gundur. Bugun yuruyus yaptim iste. Buraya fotografa eklemek serbest mi ekleyebilirim :)):76:

supermis.... bisikleti severim cok... bilmem ekle bakalimmm kendi fotonsa serbesttir bakar bakar sevaba gireriz sn yinede ekle

Benimde 2.gunum oglen yemeginde yogurt var. 1 dilimde salam. O salam neyin nesiyse anlamadim. O yuzden onu cikardim, 1 kucuk yogurt yerim artik

haha aynen salami bende cikarttim o ne oyle yogurtta valla ben kefir iciyorum onun yerine ayrica bazende aktiva yiyorum iyi oluyor

dun benimde 2.gunumdu. Esim Vegetable salam almis, bir dilim yedim. etsiz yani super. Kizlar marketlerde vardir mutlaka, bir dilimi 60 colari. sizlerde deneyin. ogleyin 100 gram yogurt yedim. bir saat ara verdim sonra salam yedim. Oykunun yaptigi gibi yapiyorum, ogunleri boldum ve acikmiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…