- 23 Şubat 2009
- 112
- 9
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.021
turkiyeye gidicem mezun oluyorum artikk sonundaaz kaldi gitmeme :))) turkiye ile ayni saat farki yok. yaf simdi havuc yedim oda bisicik yapmaz heralde ama sende sakin vazgecme katil bize
çok değişik öğün saatleri olmuş
Katılcam katılcam hazır ortam da bulmuşumİnş bende de işe yarar extradan her gün bir saat yürümeyi düşünüyorum en az, gerçi İSveç diyeti yapınca takatin kalmıo diolar ama bakıcaz
oyku prenses tebrikler yeniden baslamissiniz bende elma diyeti yapacam 7 gun bakalim siz verirseniz bende tekrar donerim isvece elma zor geliyor bana ilk gun oldugundan midir nedir bide dun patlayincaya kadar yedim kizzzzzzzzzzzzz 13 gunun acisi cikti gecede kramplar girdi mideme oluyorum sandim yaziklar olsun bana zavalli mideme iskence yaptim resmen esim kesin 3 kilo aldin dediama sabah 1 kilo almis uyandim
Selam sekerler,
dun tartildim 64 kiloluk bir dana olarak karsinizdayim. Bugun basladim yalniz daha gecen persembe laparoskopi oldum tupler tikali cocuk olmuyordu. Cocuk olana kadar bir 5 kilo falan versem kismetse yeter diyorum. Bugun basladi maz sonra kahvemi icicem zaten pek severim sabah kahvesiniiii. yumurta hasladim dun bide domates getirdim. igrencccc ilkokuldaki beslenme cantam gibi
günaydnn kızlar.. bugün isveç diyetinde 4. günümm 78 den 76ya düştüm.. 2 kilo verdim 3 günde.. :82: amaa incelmeyee yok..hergün ölçüyorm hiç değişme yok.. siz hemn inceldinz mi yoksa 13. günlere yakın bi zmn da mı incelme oluyo??
ya siskinlik vardir cnm oyle hemen gitmez,,,, ama ne guzel veriyorsun benim tartim da yok bilmiyorum ne durumdayim
cnm aslnda ben 1 ay öncesinden spora başladım.. 84 den 78 e indim.. 78 kiloyla da isveçe başladım.. hala şişknlk kalmışmıdr acaba bilmiyorm ki.. 2 hftadr ölçüyorm aynıym.. bundn snraa diettn snra ölçücem.. diet bittikten snra da ayda 1 kere.. snra moralm bozuluyoo :84: isveç bitsnn snra bşka diete başlayalım.. durmak yok yolaa devammmelma diyetini duydum burda.. snra bu diet hakknda bilgi alcamm sizdennn
hahahah superr ilkokul beslenme cantasi gibiii :))))))))birde yumurtanin kabuklarini soyunca yarim saat gitmeyen o kokuya ne demeli hahahha:)))))) verirsinnn sporda yapp ama kesinlikle verilir.... :))ya hala guluyorum Allah iyilini versin
hahah bide sicak insanlar ofiste bu ne koku diyecek :))) kendimden tiksindim. Oglen salata yedim. yesil icinde bi gidim tavuk vardi, yemekhaneye gittim. Aksama kaldi benim yumurta
kızlar bişey sorcam burda neredeyse çoğunuz bu diyet konusunda deneyimlisiniz sanırım çoğu kişi 4. gününde falan güzel kilolar vermiş benim bugün 4. günümdü ama 500 gr falan verebildim ve bugün regli oldum buna bağlıyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum bu diyet regli döneminde işe yaramıyormuş diye okudum bazı sitelerde ama 4 gün az değil boşa gitmesini istemediğim için bırakmak istemiyorum sizce reglim bittiğinde kilo kaybına uğrarmıyım yoksa boşamı gitti bukadar açlık
haklısın kesin regliden kaynaklanan şişlik bu bırakmayım ya en iyisi.
kızlar ben 53 kiloyum 1.60 boyum herkez iyi kilon diyor ama bende selülit çok...
ne yapmalıyım akıl verin bana
kalçam ve bacaklarım selülit dolu hep kilodan olu sanıyodum amaöyle kilolu da değilim düzenli yürüyüş yaparım yemeklere de dikkat ediyorum bir ara sıcak su da içtim ama ben çözüm bulamadım.
şöyle selülitlere bir dur diyemedim
lütfen bana bir akıl verin.
oyku prenses tebrikler yeniden baslamissiniz bende elma diyeti yapacam 7 gun bakalim siz verirseniz bende tekrar donerim isvece elma zor geliyor bana ilk gun oldugundan midir nedir bide dun patlayincaya kadar yedim kizzzzzzzzzzzzz 13 gunun acisi cikti gecede kramplar girdi mideme oluyorum sandim yaziklar olsun bana zavalli mideme iskence yaptim resmen esim kesin 3 kilo aldin dediama sabah 1 kilo almis uyandim
Selam sekerler,
dun tartildim 64 kiloluk bir dana olarak karsinizdayim. Bugun basladim yalniz daha gecen persembe laparoskopi oldum tupler tikali cocuk olmuyordu. Cocuk olana kadar bir 5 kilo falan versem kismetse yeter diyorum. Bugun basladi maz sonra kahvemi icicem zaten pek severim sabah kahvesiniiii. yumurta hasladim dun bide domates getirdim. igrencccc ilkokuldaki beslenme cantam gibi
günaydnn kızlar.. bugün isveç diyetinde 4. günümm 78 den 76ya düştüm.. 2 kilo verdim 3 günde.. :82: amaa incelmeyee yok..hergün ölçüyorm hiç değişme yok.. siz hemn inceldinz mi yoksa 13. günlere yakın bi zmn da mı incelme oluyo??
kızlar bişey sorcam burda neredeyse çoğunuz bu diyet konusunda deneyimlisiniz sanırım çoğu kişi 4. gününde falan güzel kilolar vermiş benim bugün 4. günümdü ama 500 gr falan verebildim ve bugün regli oldum buna bağlıyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum bu diyet regli döneminde işe yaramıyormuş diye okudum bazı sitelerde ama 4 gün az değil boşa gitmesini istemediğim için bırakmak istemiyorum sizce reglim bittiğinde kilo kaybına uğrarmıyım yoksa boşamı gitti bukadar açlık