Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

turkiyeye gidicem mezun oluyorum artikk sonunda az kaldi gitmeme :))) turkiye ile ayni saat farki yok. yaf simdi havuc yedim oda bisicik yapmaz heralde ama sende sakin vazgecme katil bize

çok değişik öğün saatleri olmuş

Katılcam katılcam hazır ortam da bulmuşum İnş bende de işe yarar extradan her gün bir saat yürümeyi düşünüyorum en az, gerçi İSveç diyeti yapınca takatin kalmıo diolar ama bakıcaz

not=Mezuniyetin için de tebriklerrr...

Son düzenleme:

gecen ilk yapiyorken diyeti birinci gun spor yapiyim dedim anammmm kulaklarim tikandi sanki tansiyonum duser gb oldu boyle tuaf tarif edilemez bir durumum oldu dinlendimm... ilk iki gun zorlama bence ... sonra yap ama bak simdi alisinca bugun iki kez spor yaptim normall hic oyle problem yasamadim..

oyku prenses tebrikler yeniden baslamissiniz bende elma diyeti yapacam 7 gun bakalim siz verirseniz bende tekrar donerim isvece elma zor geliyor bana ilk gun oldugundan midir nedir bide dun patlayincaya kadar yedim kizzzzzzzzzzzzz 13 gunun acisi cikti gecede kramplar girdi mideme oluyorum sandim yaziklar olsun bana zavalli mideme iskence yaptim resmen esim kesin 3 kilo aldin dedi ama sabah 1 kilo almis uyandim

:)))))))))))) ya elma diyeti zor gb geliyor bana birde her elmanin birinde yanlis hatirlamiyorsam 60 :))) valla elmanin yarari cokta fazlasi zarar ins veririz hep birlikte ne guzel olur :))) isvec ilk gunler zor atlatinca ve spor yapinca canin hic bisi istemiyor ki.... kis oyle birden yeme valla midene yazik :) ama insan da kendine hakim olamiyor haklisin sende :) yin iyi 1 kilo cabuk verilir :) diyetini yapta gel katil bize sonra :)))

Selam sekerler,
dun tartildim 64 kiloluk bir dana olarak karsinizdayim. Bugun basladim yalniz daha gecen persembe laparoskopi oldum tupler tikali cocuk olmuyordu. Cocuk olana kadar bir 5 kilo falan versem kismetse yeter diyorum. Bugun basladi maz sonra kahvemi icicem zaten pek severim sabah kahvesiniiii. yumurta hasladim dun bide domates getirdim. igrencccc ilkokuldaki beslenme cantam gibi

günaydnn kızlar.. bugün isveç diyetinde 4. günümm 78 den 76ya düştüm.. 2 kilo verdim 3 günde.. :82: amaa incelmeyee yok.. hergün ölçüyorm hiç değişme yok.. siz hemn inceldinz mi yoksa 13. günlere yakın bi zmn da mı incelme oluyo??

hahahah superr ilkokul beslenme cantasi gibiii :))))))))birde yumurtanin kabuklarini soyunca yarim saat gitmeyen o kokuya ne demeli hahahha:)))))) verirsinnn sporda yapp ama kesinlikle verilir.... :))ya hala guluyorum Allah iyilini versin

ya siskinlik vardir cnm oyle hemen gitmez,,,, ama ne guzel veriyorsun benim tartim da yok bilmiyorum ne durumdayim

ya siskinlik vardir cnm oyle hemen gitmez,,,, ama ne guzel veriyorsun benim tartim da yok bilmiyorum ne durumdayim

cnm aslnda ben 1 ay öncesinden spora başladım.. 84 den 78 e indim.. 78 kiloyla da isveçe başladım.. hala şişknlk kalmışmıdr acaba bilmiyorm ki.. 2 hftadr ölçüyorm aynıym.. bundn snraa diettn snra ölçücem.. diet bittikten snra da ayda 1 kere.. snra moralm bozuluyoo :84: isveç bitsnn snra bşka diete başlayalım.. durmak yok yolaa devammm elma diyetini duydum burda.. snra bu diet hakknda bilgi alcamm sizdennn

ne guzel sporlada aran iyi.... ya bende olctuggum zaman ayni ama kendimi daha bir iyi hisediyorum boyle sanki vermis gb duruyorum acaba ilk yerden degilde farkli bir yerden mi olcuyorum kaydiriyormuyum anlamadim: ama yinede devamm durmak yok bencede...

hahahah superr ilkokul beslenme cantasi gibiii :))))))))birde yumurtanin kabuklarini soyunca yarim saat gitmeyen o kokuya ne demeli hahahha:)))))) verirsinnn sporda yapp ama kesinlikle verilir.... :))ya hala guluyorum Allah iyilini versin

hahah bide sicak insanlar ofiste bu ne koku diyecek :))) kendimden tiksindim. Oglen salata yedim. yesil icinde bi gidim tavuk vardi, yemekhaneye gittim. Aksama kaldi benim yumurta

hahah bide sicak insanlar ofiste bu ne koku diyecek :))) kendimden tiksindim. Oglen salata yedim. yesil icinde bi gidim tavuk vardi, yemekhaneye gittim. Aksama kaldi benim yumurta

:))))))))))) afiyet olsun cnm. bende kac gundur yumurta ile duruyorum hic aksam menumu yemek istemiyorum hayirlara gitsin kendimden beklenmedik davranislar ama bugun bir tane dondurma yedim ama kalorisi dusuk olanindan

kislarrr sabah kalktim egzersizimi yaptim kahve yerine bu kez yesil cay ictim sonra suyumu ictim aradan zaman gecti yumurtami yedim tikandim sonra canim dondurma cekti ve dayanamadim ilk kacamagimi yaptim uzgunum ama aksam yatmadan yine spor yapicagin oyle uyuyacagim onun icin yedim spora guvendim ins erir ama daha ne aksam yemegi yedim nede baska bisi canim hic bisi istemio hayirlara gitsin :S:S havada da oyle guzel yagmur var ki

bu arada kizlar bisi okudum elma yenilmesi gerekiyormus duzenli olarak cok etkisi varmis zayiflamaya kaslara sinirim sistemine filan acaba bir ogunde elma yesek mi :S duzenli yiyilince cok faydasi varmis..... karar veremedim sizde gelinde olmasa diyete elma ekleeriz yada bir tane bisi cikartir elma ekleriz ne yapsak aceppp ama etkisi cokk

kızlar bişey sorcam burda neredeyse çoğunuz bu diyet konusunda deneyimlisiniz sanırım çoğu kişi 4. gününde falan güzel kilolar vermiş benim bugün 4. günümdü ama 500 gr falan verebildim ve bugün regli oldum buna bağlıyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum bu diyet regli döneminde işe yaramıyormuş diye okudum bazı sitelerde ama 4 gün az değil boşa gitmesini istemediğim için bırakmak istemiyorum sizce reglim bittiğinde kilo kaybına uğrarmıyım yoksa boşamı gitti bukadar açlık

bende senin gibi dusunuyordum ama bende okudugum kadariyla kadinlar en cok regl doneminde kilo verimi hizlaniyormus.... yinede sen bilirsin ama siskinlik vardir smdi senin vucudunda reglden dolayi benim miden gecen hafta iki kat sisti sanki hic diyet yapan ben degilim gibime geldi simdi reglmin son gunu valla 3 gundur de slim in 6 yapiyorum sahsen midem iceri cekildi gidip gelip aynaya bakiyorum hosuma gitti... dert etme anlican simdi regl donemindesin diye vucudun sisti yinede sen bilin cnm

FuNDacigim, boyuna gore kilon cok normal, Bence diyet yapma sen . Normal yemene devam edip spor yap. Ayrica selulit icin, Ibrahim saracoglunun kitabinda, lahana kuru okumustum, ve cok ise yaradigini soyluyordu, lahana kurune yaparsan azalmalar olur selulitlerinde. Mutlaka dene..Umarim yardimci olabilmisimdir.

Tesekkurler canim.. Elma diyeti bana teferruatli gibi geliyor oyuzden hic baslamiyorum. Isvec diyeti iyi gidiyor suan. Diyetten sonra miden kuculmustur, ee cokta yiyince kramp girmistir haliyle:) saglik maglik olsun. Bir kilo almamisindir bence.

Estegfurillah kendine niye Dana diyorsun:) 64 kilo cok buyuk bir kilo degilki, dert ettigin seye bak Isvec diyetinde ins iyi sonuclar alirsin . Yumurtanin kokmamasi icin ben organik yumurta aliyorum. Cok lezzetli ve kokusuz oluyor. Ekmeksizde yeniyor. Diger yumurtalari yiyemiyorum bile.. Buarada Tupleri tikali olan bir arkadasim bundan 2 yil once tup bebek le hamile kalmisti, Rabbim ins bebek isteyen tum hanimlara en kisa zamanda kucaklarini almaya nasip etsin...

Incelme hemen bekleme , diyet bitsin ozaman belli olur. Gozle gorulur bir degisme oluyor. Buarada ben hem spor hem diyet, bacaklarim sikilastigini hissediyorum.

Asicigim 4.gunde 500 gr vermen cok normal. cok kilolu olmadigindan kaynaklaniyor olabilir. Ayrica dedigin gibi regl donemlinde oldugun icin... Diyetine devam etmeni tavsiye ederim. Regl bitince kilo kaybina evet ugrarsin. Ayrica regl doneminde bol bol su icmen cok faydaliymis. Metebolizma daha fazla calisiyormus bu donemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…