- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.001
ben geldim gitti misafirlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım okumuştum burda bozduğunu üzülmüştüm senin adına, bu sefer olmaz inşallah
Tamam yarın hazırlığımı yapayım salı günü aranızdayım (bi aksilik çıkmazsa tabi)
6 gün yeter bana ya zaten 7. günün çok lanet bi mönüsü var akşam hiçbirşey, sabah şekersiz çay Bu güne gelmeden bitirmek istiyorum işin kolayına kaçıp
Ya bir de hakkaten kaç gündür tatlı manyağı oldum sarelle, tavukgöğsü, dondurma... Karnım şekerden ağrıo şu an. Hiç diyet havam da yok ama prensesle seni gördüm, burda sürekli paylaşımlar yapıyorsunuz belki ben de etkilenirim sizden de kaçamak yapmam, zaten şimdi sizi görünce gaza geldim Aman bozmayın sakın hea
Bu arada senin geçen sefer diyet sırasında ne gibi kaçamakların oldu canım ve bozulana kadar kaç kilo verdin?
ben geldim gitti misafirlerim
kis neydi bu ates almaya mi gelmisler
Kizlar tatli krizi tuttugu zaman sutlu tatlilar tercihiniz olsun, daha az colari alirsiniz:))
buarada cok ozeldigim ispanak haslamayi yapip geleyim, cok seviyorum ya, baharatla karistirip yemesini:))
valla iyi oolmus gelmen sevindim giderek cogaliyoruz :))) super... ya regl donemin olmasin bende senin gibiydim benim kacamagim diyetteyken bir lokma ekmek yemistim karnim cok su dolmustu bir ara artik sonra salata yedim kuru kuru havuc yedim kacamak ama 2 tane filan. cips yedim bir ara ama dozunda yedim ole 1 paket bitmedi az kaldi hahaha o tarz kacamaklardi en son sevgilim mcdonals almis o anda ipler koptu
mcdonals ne ki uzulme sekerim :) 3 gundur diyette degildim ya coook abarttim . dun yediklerimi sayayim.
sabah kahvalti : hamburger:)
ogle : disarda yedim, italyan makarnasi patlicanli
aksam: hindistan yemegi pilavli biryani + cola
bugun diyete basladim heh heh hehhh
haha afiyet olsunnn simdidenn valla bende ozlemissim ispanagii dondurulmus ya ama valla bugun kendime cok sasirdim hic yemek yiyesim gelmedi hala 2 yumurtala duruyorum ne ispanak ne domates nede tavuk salata yedim hic istemiyor canim hayirlara gitsin kendime cok sastim simdiye kadar aciktim diye forma yazmam gerekiyordu bu arada sen baktin mi yoladigim linke cnm
regl doneminde oldugun icin bir sey yemek istemiyor canin. aMA ye bence, metobolizman calismasi icin yemen lazim. Bende regl donemkinde cok zorladim kendimi yemege calistim.
verdigin link simdi goz atcam, Sanirim baslamaya dusunuyorum .Basenler eriyormu ki ????
gerci bitmek uzere yarin yada diger gun biter tahminen...salata yerim az sonra:) valla tavsiye ederim basla cnm benim hala popomm cok agriyor.. ozellikle gobek hareketleri super ... sahsen yatagimin uzerine oturcaktim bacagimi kaldirip indiremiyorum ..... kaslari guzel calistiriyor megerse diger yaptiklarim hic bisiymis bu daha etki etti.. sikilastiriyor daha cok. o onemli zatenn///ama kiloda programa gore yaparsan cok veriyorsunn..
Bende basdlayim ozaman yaa . Ins iyi sonuclar aliriz, ilk bir hafta cok tutulma oluyormu peki?
valla iyi oolmus gelmen sevindim giderek cogaliyoruz :))) super... ya regl donemin olmasin bende senin gibiydim benim kacamagim diyetteyken bir lokma ekmek yemistim karnim cok su dolmustu bir ara artik sonra salata yedim kuru kuru havuc yedim kacamak ama 2 tane filan. cips yedim bir ara ama dozunda yedim ole 1 paket bitmedi az kaldi hahaha o tarz kacamaklardi en son sevgilim mcdonals almis o anda ipler koptu
Regl dönemimi geçtim hala devam ediom Ama regl döneminde çok daha fenaydım yalan olmasın şimdi. Aslında tatlı yeme isteğim azaldı da her gün tatlı yaptığım için yiyen de ben oluyorum en fazla Nese haftaya kadar tatlı yok kesin karar verdim, Bakalım uygulam kısmı nasıl olucak
Bugün nasıl geçti peki canım
valla bugun kendime hayret ettim ne yalan diyim... valla 2 yumurta ve su ile duruyorum ama salata yapip yicegim simdi ama yinede yiyesim yok..... oyle diyetteyim dersen kafana iyice sokmaya calisirsan cok acikiyorsun aama hic diyette degilmis gb davran...:) benden tavsiye ilk yaptigim zaman gecen haftalarda dedim 1 ci gun olucem heralde acliktan uyuyamamistim hatta buraya yazmistim haha
Ben de hayret ettim şimdi 2 yumurta vauv
Keşke salatanı yeseydin sonuçta çok az bişi ile duruosun ama bu saatten sonra yeme bence , gerçi bi dk senin olduğun yerde saat kaç ki şu an
Türkiyedeyim dediğini okumuştum en son ama kaçırmış da olabilirim sonra
kızlar ben 53 kiloyum 1.60 boyum herkez iyi kilon diyor ama bende selülit çok...
ne yapmalıyım akıl verin bana
kalçam ve bacaklarım selülit dolu hep kilodan olu sanıyodum amaöyle kilolu da değilim düzenli yürüyüş yaparım yemeklere de dikkat ediyorum bir ara sıcak su da içtim ama ben çözüm bulamadım.
şöyle selülitlere bir dur diyemedim
lütfen bana bir akıl verin.