Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

:KK1: evet canım okumuştum burda bozduğunu üzülmüştüm senin adına, bu sefer olmaz inşallah:KK61:

Tamam yarın hazırlığımı yapayım salı günü aranızdayım (bi aksilik çıkmazsa tabi):KK1:

6 gün yeter bana ya zaten 7. günün çok lanet bi mönüsü var akşam hiçbirşey, sabah şekersiz çay :KK52: Bu güne gelmeden bitirmek istiyorum işin kolayına kaçıp:KK1:

Ya bir de hakkaten kaç gündür tatlı manyağı oldum sarelle, tavukgöğsü, dondurma... Karnım şekerden ağrıo şu an. Hiç diyet havam da yok ama prensesle seni gördüm, burda sürekli paylaşımlar yapıyorsunuz belki ben de etkilenirim sizden de kaçamak yapmam, zaten şimdi sizi görünce gaza geldim :KK70: Aman bozmayın sakın hea :KK70:

Bu arada senin geçen sefer diyet sırasında ne gibi kaçamakların oldu canım ve bozulana kadar kaç kilo verdin?

valla iyi oolmus gelmen sevindim giderek cogaliyoruz :))) super... ya regl donemin olmasin bende senin gibiydim :KK70: benim kacamagim diyetteyken bir lokma ekmek yemistim karnim cok su dolmustu bir ara artik :KK70: sonra salata yedim kuru kuru havuc yedim kacamak ama 2 tane filan. cips yedim bir ara :KK70: ama dozunda yedim ole 1 paket bitmedi az kaldi hahaha :KK70: o tarz kacamaklardi en son sevgilim mcdonals almis o anda ipler koptu :KK70:

Kizlar tatli krizi tuttugu zaman sutlu tatlilar tercihiniz olsun, daha az colari alirsiniz:))

buarada cok ozledigim ispanak haslamayi yapip geleyim, cok seviyorum ya, baharatla karistirip yemesini:))

Son düzenleme:
Kizlar tatli krizi tuttugu zaman sutlu tatlilar tercihiniz olsun, daha az colari alirsiniz:))

buarada cok ozeldigim ispanak haslamayi yapip geleyim, cok seviyorum ya, baharatla karistirip yemesini:))

haha afiyet olsunnn simdidenn valla bende ozlemissim ispanagii dondurulmus :KK70: ya ama valla bugun kendime cok sasirdim hic yemek yiyesim gelmedi :KK70: hala 2 yumurtala duruyorum ne ispanak ne domates nede tavuk salata yedim hic istemiyor canim hayirlara gitsin kendime cok sastim simdiye kadar aciktim diye forma yazmam gerekiyordu :KK70: bu arada sen baktin mi yoladigim linke cnm

valla iyi oolmus gelmen sevindim giderek cogaliyoruz :))) super... ya regl donemin olmasin bende senin gibiydim :KK70: benim kacamagim diyetteyken bir lokma ekmek yemistim karnim cok su dolmustu bir ara artik :KK70: sonra salata yedim kuru kuru havuc yedim kacamak ama 2 tane filan. cips yedim bir ara :KK70: ama dozunda yedim ole 1 paket bitmedi az kaldi hahaha :KK70: o tarz kacamaklardi en son sevgilim mcdonals almis o anda ipler koptu :KK70:

mcdonals ne ki uzulme sekerim :) 3 gundur diyette degildim ya coook abarttim . dun yediklerimi sayayim.
sabah kahvalti : hamburger:)

ogle : disarda yedim, italyan makarnasi patlicanli

aksam: hindistan yemegi pilavli biryani + cola

bugun diyete basladim heh heh hehhh:KK35::KK35:

mcdonals ne ki uzulme sekerim :) 3 gundur diyette degildim ya coook abarttim . dun yediklerimi sayayim.
sabah kahvalti : hamburger:)

ogle : disarda yedim, italyan makarnasi patlicanli

aksam: hindistan yemegi pilavli biryani + cola

bugun diyete basladim heh heh hehhh:KK35::KK35:

vuu supermiss.. dun bende cok yedim :KK70::KK70: ama spor yaptim kendimi oyle kandiriyorum yiyim su kadar spor yaparim eritirim :KK70::KK70: valla ssenin dunki menun guzelmis :KK70::KK70:

haha afiyet olsunnn simdidenn valla bende ozlemissim ispanagii dondurulmus :KK70: ya ama valla bugun kendime cok sasirdim hic yemek yiyesim gelmedi :KK70: hala 2 yumurtala duruyorum ne ispanak ne domates nede tavuk salata yedim hic istemiyor canim hayirlara gitsin kendime cok sastim simdiye kadar aciktim diye forma yazmam gerekiyordu :KK70: bu arada sen baktin mi yoladigim linke cnm

regl doneminde oldugun icin bir sey yemek istemiyor canin. aMA ye bence, metobolizman calismasi icin yemen lazim. Bende regl donemkinde cok zorladim kendimi yemege calistim.

verdigin link simdi goz atcam, Sanirim baslamaya dusunuyorum .Basenler eriyormu ki ????

vespercim kusura bakma simdi gordum bir sorunu cevaplamayi unutmussum valla tartim olmadigi icin tartilamiyorum kendimi olcuyorum ancak ama ondan da vazgectim artik olculerim duruyor bir daha diyet bitince olculcem sonra uzuluyorum :KK70: ama tr ye donuyum tartima kavusucam :KK70::KK70: zaten incelmek istiyorum ben gobemmm az gitsin basenimde ohhhhh mis:KK70:

regl doneminde oldugun icin bir sey yemek istemiyor canin. aMA ye bence, metobolizman calismasi icin yemen lazim. Bende regl donemkinde cok zorladim kendimi yemege calistim.

verdigin link simdi goz atcam, Sanirim baslamaya dusunuyorum .Basenler eriyormu ki ????

gerci bitmek uzere yarin yada diger gun biter tahminen...salata yerim az sonra:) valla tavsiye ederim basla cnm benim hala popomm cok agriyor.. ozellikle gobek hareketleri super ... sahsen yatagimin uzerine oturcaktim bacagimi kaldirip indiremiyorum ..... kaslari guzel calistiriyor megerse diger yaptiklarim hic bisiymis bu daha etki etti.. sikilastiriyor daha cok. o onemli zatenn///ama kiloda programa gore yaparsan cok veriyorsunn..

gerci bitmek uzere yarin yada diger gun biter tahminen...salata yerim az sonra:) valla tavsiye ederim basla cnm benim hala popomm cok agriyor.. ozellikle gobek hareketleri super ... sahsen yatagimin uzerine oturcaktim bacagimi kaldirip indiremiyorum ..... kaslari guzel calistiriyor megerse diger yaptiklarim hic bisiymis bu daha etki etti.. sikilastiriyor daha cok. o onemli zatenn///ama kiloda programa gore yaparsan cok veriyorsunn..

Bende basdlayim ozaman yaa . Ins iyi sonuclar aliriz, ilk bir hafta cok tutulma oluyormu peki?

Bende basdlayim ozaman yaa . Ins iyi sonuclar aliriz, ilk bir hafta cok tutulma oluyormu peki?

1-2 gun olur ama gecer ama basenimin yanlari agriyor gobegimde fazla agri yok basenlerde sikilastirma hareketi var valla o heralde beni bu hale getirdi genelde gobegime yogunluk vermistim ben :KK70::KK70: ins iyi sonuclanir valla :KK70: hergun yapalimda:KK70:

Regl dönemimi geçtim hala devam ediom :KK70: Ama regl döneminde çok daha fenaydım yalan olmasın şimdi. Aslında tatlı yeme isteğim azaldı da her gün tatlı yaptığım için yiyen de ben oluyorum en fazla :KK70: Nese haftaya kadar tatlı yok kesin karar verdim, Bakalım uygulam kısmı nasıl olucak:KK1:

Bugün nasıl geçti peki canım :KK61:

Regl dönemimi geçtim hala devam ediom :KK70: Ama regl döneminde çok daha fenaydım yalan olmasın şimdi. Aslında tatlı yeme isteğim azaldı da her gün tatlı yaptığım için yiyen de ben oluyorum en fazla :KK70: Nese haftaya kadar tatlı yok kesin karar verdim, Bakalım uygulam kısmı nasıl olucak:KK1:

Bugün nasıl geçti peki canım :KK61:

valla bugun kendime hayret ettim ne yalan diyim... valla 2 yumurta ve su ile duruyorum ama salata yapip yicegim simdi ama yinede yiyesim yok..... oyle diyetteyim dersen kafana iyice sokmaya calisirsan cok acikiyorsun aama hic diyette degilmis gb davran...:) benden tavsiye ilk yaptigim zaman gecen haftalarda dedim 1 ci gun olucem heralde:KK70: acliktan uyuyamamistim hatta buraya yazmistim haha

bu ardaa dert kisminda bir yazi okudumda gulmekten yerlerdeyim ya aslinda kadin problemini anlatmis ama oyle guzel bir uslup kulanmiski yarim saat oldu gulmekten kendimi alamiyorum... cocugu 7 yasinda arklari geliyor kadin titiz. cocugun kokularini yikanmamis kusa benzetiyor valla ne anima geldi bilmem ama acayip komigime gitti :KK70::KK70: paylasiyim dedim sizle:KK70::KK70:

valla bugun kendime hayret ettim ne yalan diyim... valla 2 yumurta ve su ile duruyorum ama salata yapip yicegim simdi ama yinede yiyesim yok..... oyle diyetteyim dersen kafana iyice sokmaya calisirsan cok acikiyorsun aama hic diyette degilmis gb davran...:) benden tavsiye ilk yaptigim zaman gecen haftalarda dedim 1 ci gun olucem heralde:KK70: acliktan uyuyamamistim hatta buraya yazmistim haha

Ben de hayret ettim şimdi 2 yumurta vauv :KK70:

Keşke salatanı yeseydin sonuçta çok az bişi ile duruosun ama bu saatten sonra yeme bence , gerçi bi dk senin olduğun yerde saat kaç ki şu an :KK70:

Türkiyedeyim dediğini okumuştum en son ama kaçırmış da olabilirim sonra :KK70:

Ben de hayret ettim şimdi 2 yumurta vauv :KK70:

Keşke salatanı yeseydin sonuçta çok az bişi ile duruosun ama bu saatten sonra yeme bence , gerçi bi dk senin olduğun yerde saat kaç ki şu an :KK70:

Türkiyedeyim dediğini okumuştum en son ama kaçırmış da olabilirim sonra :KK70:

turkiyeye gidicem mezun oluyorum artikk sonunda:KK70::KK70: az kaldi gitmeme :))) turkiye ile ayni saat farki yok. yaf simdi havuc yedim oda bisicik yapmaz heralde:KK70: ama sende sakin vazgecme katil bize:KK70:

kızlar ben 53 kiloyum 1.60 boyum herkez iyi kilon diyor ama bende selülit çok...
ne yapmalıyım akıl verin bana :KK43::KK43::KK43:
kalçam ve bacaklarım selülit dolu hep kilodan olu sanıyodum amaöyle kilolu da değilim düzenli yürüyüş yaparım yemeklere de dikkat ediyorum bir ara sıcak su da içtim ama ben çözüm bulamadım.
şöyle selülitlere bir dur diyemedim:KK45::KK45::KK45::KK45:

lütfen bana bir akıl verin.

kızlar ben 53 kiloyum 1.60 boyum herkez iyi kilon diyor ama bende selülit çok...
ne yapmalıyım akıl verin bana :KK43::KK43::KK43:
kalçam ve bacaklarım selülit dolu hep kilodan olu sanıyodum amaöyle kilolu da değilim düzenli yürüyüş yaparım yemeklere de dikkat ediyorum bir ara sıcak su da içtim ama ben çözüm bulamadım.
şöyle selülitlere bir dur diyemedim:KK45::KK45::KK45::KK45:

lütfen bana bir akıl verin.

bendede var cnm benim o selulit... spor yap cnm ama tempolu bisiler olsun sadece yuruyus fayda etmiyor. ve bu diyetide yap. oyle hemen gecmez ama zamanla hafifler ....

X