İstenmeyen gebelik ve kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yapmissin bi hata keske dogursan evet sartlar seni cok zorlayacak cok yipranacaksim ama bi sans ver o kucuk melege.gelmek istemisse demekki var bi sebebi.sevgilinle niye ayrildiniz bilmiyorum sevgilinle barismana gerek yok.bi suru bekar anne var sende istesen basarabilirsin.yapmissin bi hata herkes hata yapar ama bi kere daha dusun.

Tabiki ya ben acınası biriyim o yüzden burda kendimi aklamaya çalışıyorum. Kusura bakma da aldırma parasını verip seçimini yap ne yapacağını biliyosun diyen adam mı baba olacak daha 2. Hafta bu stresi kaldıramayıp kendini birşeylere vermeye çalıştı ben bebeğimi doğurunca o bebek ne olacak haberin var mı? Bieaz da benim tarafımdan bak olaya. Yeter yani artık.

Madde kullanımı yüzünden. İşler daha da sarpa sardı yani.

Yol arkadaşınla Allahin sana verdigi lutufla yola devam etsen? Amacim yargilamak degil.bak geri cekildigi halde oldu diyosun..suan bi sınavdasin allah tarafından.inan dogdugunda yasam sebebin o olacak..kokusu dünyanin butun kötuluklerini unuttaracak

Büyük konuşmak istemem ama ben 20 yaşında evlenmeyi de böyle bi insanla birlikte olmayı da düşünmezdim yapmadımda zaten. Bence sende etmemelisin zaten ben sana barış demiyorum kesinlikle yakma kendini, çocuk konusuda sana kalmış aldırmak istiyorsan tabi ki aldır, bana verdiğin izlenim barışacakmışsın gibi geldi sadece.

Hem hani bu adam daha geçen hafta ev tutarız ailene yurtdışında olduğunu söyleriz ben bebeğimize bakarım 2 yıl sonra söyleriz diyen adamdı ne ara tercih yap dedi ne kadar değişken hayatlar ve düşünceler

Canım benim kızım olsaydın o yönde karar vermene destek olurdum yada madde kullanan biriyle seni görüştürmezdim nişanlanmana izin vermezdim hep yanındayız
Nişan evlilik benim inadımla oldu ama şuanda da çok pişmanım keşke buraya kadar gelmeseydi bu konular rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah teşekkür ederim.

Değişken hayat değil aslında ailesinin para vermemesi kimsenin destek olmaması bebeğin hayatına bağ olması gibi etkenlerle çok gerildi kendini maddeye verdi biraz. Konu bu.

Unutturacak ama malesef ben kendim bakamam ki ona. Onunla da barışmayacağız artık öyle bi imkanımız yok.

Evet sen ikisini aynı şey sanmaya devam et. Döllenmemiş sperm ve cenin aynı şey tabiki ne fark var.ha korunmuşsun ha kürtaj yapmışsın

Evet ikisi ayni sey degil, ikisi ayni olmadigi gibi kurtajla cinayet de ayni sey degil, ben ayni sanmaya devam et demeyecegim, lutfen azcik okuyun, ogrenin, ufkunuzu genisletin, bu ulkenin oturdugu yerden saga sola ayet hadis dersi veren, hemcinslerini suclayan kadinlara degil, en azindan yasadigi ulkenin kanunlarini bilen, bir kadin olarak haklarinin, sorumluluklarinin farkinda olan, toplumsal duyarliliga sahip kadinlara ihtiyaci var.

bu yasa kadar ogrenmemissiniz ama bilin istedim, Suçu ispat edilmedigi surece birine katil, ya da yaptigi eyleme cinayet demek hukuken suçtur.
Canli yayinda kameralar.önünde birini oldurseniz bile yargilama tamamalanana kadar kimse size katil diyemez, katil zanlisi olarak tanimlanirsiniz.
Azcik hak hukuk ogrenin, cok zor değil, konu sahibinin yerinde olsam hic usenmem sizin gibileri dava ederim.

Değişken hayat değil aslında ailesinin para vermemesi kimsenin destek olmaması bebeğin hayatına bağ olması gibi etkenlerle çok gerildi kendini maddeye verdi biraz. Konu bu.
Tamam da biz evlenirkende 5 kuruşumuz yoktu ve kimse destek olmadı, borçla harçla yaptık düğünden sonra aylarca borç ödedik. İyi bi işi ve maaşı var demiştin, istese çok rahat yavaş yavaş alırsınız eşyaları. Demek ki zaten evlenmek istemeniz, sevginizde problemliymiş. Bu saatten sonra barışmak gibi bir hata yapmayın en azından.

“O bebek ne olacak haberin var mı” diye bana soracağına o bebeği yaparken düşünecektin yatağına aldığın adamın karakterine bakacaktın ona göre birlikte olacaktın
O bebek canlı senin de ondan haberin var mı?
Evlilik öncesi cinselliği istediğin kadar yaşarsın umrumda olmaz ahlak bekçisi değilim ama bebek ihtimalini düşünmeyip şimdi Burada kendini rahatlatıp vicdanını aklama
Sen bir cinayet işleyeceksin aldır kurtul dememi bekleme kusura bakma

Valla kimse kusura bakmasın uyuşturucu kullanan bir babadan sağlıklı çocuk olma ihtimali çok düşük aldır en kısa zamanda hemde hem senin hemde o çocuğun hayatını mahvetme evet insan hata yapabilir yanlış insanla olmuşsun kendin daha çocuksun kendine sahip çıkamıyorsun çocuğa nasıl çıkıcan o çocuğa çekilmez bir hayat vermek daha günah bence

Ya ne kadar boş kolay konuşuyorsunuz ya karşınızda 19 yaşında bir genç kadın var ne ailesi yanında ne nışanlısı siz hayatı filmlerde ki gibi kolay sanıyorsunuz galiba
Ayrıca size ne ya karar kendisinin yok kalbi atıyormuş yok bilmem ne oluyormuş baskı baskı hukuken hakkı varsa size laf düşmez bi insanların hayatına burnunuzu soktandan vazgeçin

Yatağına aldığın falan ne biçim konuşuyorsun biraz konuşmalarına dikkat eder misin en başta iyi olupta gerçek yüzünü sonradan çıkaran çok insna var gerçekten ayıp bu söylediklerin yatağıma alırken iyiydi ama birden kötüleşti aaa malesef bik bik bik dememi mi bekliyosun ?

Zaten düşük tehlikesi vardı progeston falanla ancak geçti. Ama bilmiyorum bu madde olayı beni çok yıprattı ve kullandıktan sonra değişti kelimeleri sözleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…