• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gebelik ve kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki
Kimsenin ne dediğine aldırma hee he de geç , burada sırf birini gömmek için pusuda bekleyen çok insan var.

Aldırma kararına bende katılıyorum ailen de arkanda destek en güzeli bu, kürtaj süreci hiç zorlu bir süreç değil zaten bayıltıyorlar kalktığında 1-2 saat sonra taburcu edileceksin normal yaşantına hemen devam edebilirsin.

Ben kürtaj olduğum gün kuaföre gitmiştim saçlarımı boyatmaya :KK48:
Kürtajdan korkma çünkü korkacak hiç bir şey yok.

Böyle hataya da bir daha sakın düşme, kendini koru.
Peki aldırdıktan sonra ilerde bi sorun çıkmaz dimi,gördüğüm kadarıyla hamilesin abla. Bi sorun olmadı değil mi

Madem istemiyordunuz neden korunmadiniz ..
Kendimi anlatayim 3 sene bebegim olsun diye tedavi gordum 3.tüp bebek denememde tuttu Allaha bin şükür ve biliyorum ki benim gibi evlat hasreti çeken bu uğurda savaşan tedavi gören ağlayan sızlayan neden bebegim olmiyor diyen çok kişi var ve sonunda ugrasip ugrasip umidini kesen evlat edinen ne guzel koca yurekli kadinlar var.Size ise Allah vermis siz onun canina kiymaya niyetlenmissiniz sefalet icinde buyutemem demissiniz bir de ilerde durumunuz cok mu mukemmel olacak ?Kolunu bacagini parca parca koparark alacaklar o gunahsizi sizin rahminizden nasi iciniz acimayacak : (
Inşallah sizin gibilerin hiç çocuğu olmaz.
Yaptığın beddua çok çok büyük böyle söyleme. Ben keyfi aldırmıyorum senin kendine göre haklı sebeplerin var benimde haklı sebeplerim var bak sana sayayım abla; ilk ve tek ilişkimde hamile kaldım,hamile kaldığımı öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı ama toparlarım dedim bakarım dedim ama yapamadım. Ben evli değilim nişanlıyım birlikte hallederiz dedik en başta. Ama o zoru gördükten sonra bana parayı verip yapman gerekeni biliyorsun dedi ve arkasından madde bağımlılığı geldi kendini maddeye verdi. Ailem arkamda bu konuda hiç durmadı. Şimdi ben sana inşallah bebeğin düşer benim acımı sende yaşarsın dersem insanlık yapmış olur muyum? Lütfen lafını geri al kimse güle oynaya bebeğini aldırmaya gitmez. Çok ayıp.

Asagilayan laflara bende karsiyim... insaniz herkes hata yapabilir... hepimizin evladi var yarin kimin ne olacagi bilinmez....o yuzden buyuk konusmaktan cok korkarim birini kinamaktan cook korkarim... daha 19 yaşındasınız ağır bi yükünüz imtihaniniz var.. Rabbim size doğru kararla verdirsin insallah...
Sizi okurken ya benim cocugumun başına gelse ne yapardim diye düşündüm.. sizi asla suclamiyorum hakkınızda hayirlini olani Rabbim nasip etsin...
Amin inşallah rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah inşallah

Ayıp günah konu sahibi baştan beri tüm yazdıklarını parça parça okudum attığın resimleride bu konu FAKE.
Bide okuyup egleniyosundur hiç komik değil ergen arkadaş!
Sana kendimi nasıl ispat edebilirim? Telefonda konuştuğum görüştüğüm test resimlerini attığım üye ablalar var. İstersen sana özelden yazsınlar. Sana neden yalan söyleyeyim ki. Kimseyi yargılama bence.

Madem istemiyordunuz neden korunmadiniz ..
Kendimi anlatayim 3 sene bebegim olsun diye tedavi gordum 3.tüp bebek denememde tuttu Allaha bin şükür ve biliyorum ki benim gibi evlat hasreti çeken bu uğurda savaşan tedavi gören ağlayan sızlayan neden bebegim olmiyor diyen çok kişi var ve sonunda ugrasip ugrasip umidini kesen evlat edinen ne guzel koca yurekli kadinlar var.Size ise Allah vermis siz onun canina kiymaya niyetlenmissiniz sefalet icinde buyutemem demissiniz bir de ilerde durumunuz cok mu mukemmel olacak ?Kolunu bacagini parca parca koparark alacaklar o gunahsizi sizin rahminizden nasi iciniz acimayacak : (
Inşallah sizin gibilerin hiç çocuğu olmaz.

Son cümleniz için sizi kiniyorum.

Ha senin çocuğuna dememiştim , niye üstüne alındın onu da anlamadım ya. Senı taslayanlara demiştim ama madem soruyorsun söyleyeyim, bu ülkede yanlış eksik yetiştirilen erkek çocukları yüzünden, bır genç kızın ellerı kesıldı, tecavüze uğradı hem de bındıgı minıbüste ! Bilmem anlatabildim mı!
Abla özür dilerim ben yanlış anlamışım çok pardon,ilerde çok güzel birşekilde yetiştireceğime eminim ama şuan değil ama bu yaşta bu hayatın içinde değil.

Abla özür dilerim ben yanlış anlamışım çok pardon,ilerde çok güzel birşekilde yetiştireceğime eminim ama şuan değil ama bu yaşta bu hayatın içinde değil.

Hayır problem değil, kendın çok küçüksün, vakti gelince , egıtımını tamamlayanınca daha iyi yetiştırecegınden şüphem yok. Sadece hekimini iyi bul. Geçmiş olsun şimdiden

Hayır problem değil, kendın çok küçüksün, vakti gelince , egıtımını tamamlayanınca daha iyi yetiştırecegınden şüphem yok. Sadece hekimini iyi bul. Geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim senin gibi insanlarla karşılaşmak güzel ablacım. İnşallah ileride çok iyi bir anne olurum.

Welcome to cahiliyet dönemi 2018 versiyonu abla tanıştırayım :)
Aldırma diyenlere de cahiliye döneminde kalmissiniz muamelesi yapmışsınız aldır diyenler zeki okumuş kültürlü aldırma diyenler cahil mantığa bak .
Gerçekten yeni nesilin eğlence anlayışı çok değişik böyle sahte konularla kafamızı allak bullak etmeye hakkınız yok Allah ıslah etsin.

Zevkin doruğuna çıkmak için korunmuyorsunuz doya doya zina yapıp sonrada hamile kalıp hesabı suÇsuz günahsız daha bir şeyden haberi olmayan bebeğemi kestin İnsan Bu kadarmı vicdansız Olur sen o bebeği nasıl parcaladiklarini bilmiyormusun ya!!!!

Aldırma diyenlere de cahiliye döneminde kalmissiniz muamelesi yapmışsınız aldır diyenler zeki okumuş kültürlü aldırma diyenler cahil mantığa bak .
Gerçekten yeni nesilin eğlence anlayışı çok değişik böyle sahte konularla kafamızı allak bullak etmeye hakkınız yok Allah ıslah etsin.
İyi de kız o yorumu 'yatağa almak' muhabbeti üzerine söyledi. Kürtajla alakası yoktu ki yanlış anlamışsınız.

Aldırma diyenlere cahiliyeden kalmış gibi davranmadım hepsini okursan görürsün ablacım bi çoğuna yorumun için teşekkür ederim allah güzel kararlar verdirsin diyerek kapattım sert konuşanla sert konuştum ılımlı konuşanlarla iyi konuştum ama ben hiçbir zaman buraya vicdan sömürmeye gelmedim evet geç bebeğin esahip olmuş olabilirsin evet ben erkenden sahip olmuş olabilirim demekki o senin imtihanın bu benim imtihanım. Allah aşkına elini vicdanına koyup düşünsene şuan kendini uyuşturucuya vermiş bi baba var diğer yandan suratıma bakmayan ailem,aldır diye baskılayan annem var. Maddi durumun tek başıma büyütecek kadar elverişli değil,20 yaşındayım üniversite 2. Sonıftayım önümde 4 seneye yakın bi dönem var. Okulumun sonunda gelirim iyi olacak ve mükemmel bi hayata sahip olacağım. O zaman bebeği düşünüyorum. Ama şuan inat edip doğursam sen mi bana sahip çıkarsın? Sen mi ekmeğimi suyumu verirsin. Neden böyle düşünmüyorsun? O çocuğu benden çok düşünebilir misin o şuan benim içimde benim kanımda benim canımda. Ama olmuyor kusura bakma benim hayatım senin hayatın kadar güzel değil,sen bebeğini büyütebilirsin ama ben ona istediği hayatı veremem,veremezsem de ölürüm. Anladın mı beni?

Zevkin doruğuna çıkmak için korunmuyorsunuz doya doya zina yapıp sonrada hamile kalıp hesabı suÇsuz günahsız daha bir şeyden haberi olmayan bebeğemi kestin İnsan Bu kadarmı vicdansız Olur sen o bebeği nasıl parcaladiklarini bilmiyormusun ya!!!!
Peki sende düşünsene,o bebeği doğuruyorum param yok pulum yok sefalet içinde büyüyecek ben korunmayıp çok büyük bi hata yaptım evet ama o çocuğa ben bunları çektiremem kusura bakma,o çocuk benim yaptığım hatanın bedelini hayattayken hergün yaşayarak mı ödesin bebeğime kötü gözle mi baksınlar. Elini vicdanına koy düşün,bir kişi bile benim yanımda olsaydı aldırmazdım,kıymazdım zaten. Ama herkes gitti,çok güvendiğim babası,asla bırakmaz dediğim ailem gitti. Ben napiyim allah aşkına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back