• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gebelik ve kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki abla allah ben o bebeğe layığıyla bakamadığımda aç bıraktığımda sevgisiz bırakıp çalışmaya gittiğimde daha büyük günah yazmazmı bana.
Allahın verdiği canı almak kadar büyük bir günah varmı bilmiyorum açıkçası

Şöyle düşün. Şuan o çok güvendiğim bebeğimin babası yok,ailem yanımda değil.ben öğrendiğimden beri buraya konu açıp fikir aldım. Şimdi de yorum almak dertleşmek için açtım bu konuyu. Yalan söyleyecek bir insan her yoruma teker teker teşekkür etmez bence. Siz hormonlarınızdan dolayı böyle düşünüyor olabilirsiniz. Ne olursa olsun allah evladını sana bağışlasın. Allahta bana en doğru zamanda en güzel şekilde evladımı bana nasip etsin. Amin.
Bende ki hormonlar sizde de mevcut değilmi hamileymissiniz ya unuttunuz galiba : )

Olan olmuş konuşmanın bi önemi yok inşallah ilerde Yine Böyle hatalar yapmazsın kendine Güzel bi gelecek hazırlarsın Hayırlısı

O yazdıklarım benim dusuncelerim.Ve dusuncelerimle ilgili bi konu açmadım ve size bi soru yoneltmedigimden dolayı bana cevap yazip midenizi bulandırmak zorunda değilsiniz.
Ayrıca bu şekilde fake konu açıp insanlarla alay etmek daha mide bulandırıcı emin olabilirsiniz.
Konu fake olsa neden ben bu kadar uğraşayım pardon da senin aklın yerinde mi acaba? Neden böyle hayal ürünü bir konu uydurayım. Senin aklın yerinde mi acaba? Dilerim allahtan benim hakkımda iyi kötü ne düşündüysen rabbim sana 10 katını versin. Madem yalancıyım madem fake neden ben burda bu kadar zorluk çekeyim insanlardan fikir alıyım. Yazık çok yazık. Bu kadar acınası olma. Allah seni ıslah etsin.

Ben sizin konulardan bir şey anlamadım. 14 nisan'da 6 haftalık yazmışsınız. Perşembe günü 5 haftalık olmuş..
Ailesi yardım etmiyor diye nişanlınızdan niye ayrılıyorsunuz?
Ayrıca önceki konuda "Allah korkusu var aldırmak istemiyoruz" deyip şimdi "bebeğime kıyıp" gibi tuhaf bir cümle kuruyorsunuz.
Yani benimsemişsiniz ki "bebeğim" diyorsunuz.
Böyle söyleyen biri kürtaj olmak istemez bence..
Çok tuhaf bir konu.

Canın sıkılmasın abla hamilesin sen dikkat et ben buraya canınız sıkılsın diye yazmadım yazık günah allah sana yardım etsin dilerim allahtan sağsağlim bebeğini kucağına alırsın inşallah,yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Allah razı olsun. Amin. Benim 3.gebeliğim. diğer ikisini kaybettm. İki kez kürtaj oldum hemde 2 ay arayla. Çok zor. Yaşayan bilir....

Çok doğru karar vermen lazım bin kere düşünüp bir kere karar vermen lazım.. Kalp atışını duydun mu keseyi atmışsın onu gördm ama diğer yazılanları okuyamadım.

Ben sizin konulardan bir şey anlamadım. 14 nisan'da 6 haftalık yazmışsınız. Perşembe günü 5 haftalık olmuş..
Ailesi yardım etmiyor diye nişanlınızdan niye ayrılıyorsunuz?
Ayrıca önceki konuda "Allah korkusu var aldırmak istemiyoruz" deyip şimdi "bebeğime kıyıp" gibi tuhaf bir cümle kuruyorsunuz.
Yani benimsemişsiniz ki "bebeğim" diyorsunuz.
Böyle söyleyen biri kürtaj olmak istemez bence..
Çok tuhaf bir konu.
Abla hesabı yapamadığım için öyle yazdım özür dilerim. Başından beri aldırmak istemiyorduk zaten bebeğimizi,ne olursa olsun ben tek başıma bakıp büyütürüm babası olsun yeter diyordun yalnız son günlerde olan anlaşmazlık en sonunda babasının kendini bunalıp maddeye vermesi annemi dinlememe ailemin dediklerini yapmaya itti beni. Nikahıma 8 gün kala nikahı iptal etmeyi düşünüyorum.çünkü bu hayat onunla geçmez biliyorum.

Allah razı olsun. Amin. Benim 3.gebeliğim. diğer ikisini kaybettm. İki kez kürtaj oldum hemde 2 ay arayla. Çok zor. Yaşayan bilir....

Çok doğru karar vermen lazım bin kere düşünüp bir kere karar vermen lazım.. Kalp atışını duydun mu keseyi atmışsın onu gördm ama diğer yazılanları okuyamadım.
Yok abla henüz duymadım 2 hafta sonrasına gün vermişti eğer olmazsam duyucaktım

Ultrasonu internette gördüm diye bana yazmadın mı ben üstüme alındım bana değilse kusura bakma özür dilerim
tmm.ama ultrasonu ınternette gordum yazan üyeye yazdım ben.git yazma buraya kendi çocuğunla ilgilen diye.kaç saattır tartıştığın uyeyı benle karıştırdıysan pess dıyorum

İnşallah rabbim hayırlı karar verdirir abla allah yardımcım olsun. İnşallah sende sağsağlim bebeğini kucağına alırsın
Amin canım benim dogacagı gunu iple cekıyorum Allah herkese tatdırsın bu duyguyu ama senin icin ve bebegın ıcın cok uzuldum kendimi senin yerine koyuyorum da cok zor keske daha dikkatli olsaydın artık yapacak bısey yok en dogru kararı verirsin umarım biz ne desek bos aldır demem ben asla o gunaha girmem ama hayırlısı olsun hakkında.

Bende ki hormonlar sizde de mevcut değilmi hamileymissiniz ya unuttunuz galiba : )
Karnımın altında hissettiğim başka bişey yok ha birde ara ara akıntım var sancı giriyor o kadar yani şuanlık duygusal bunalıma girmedim abla

Diğer konunda kalbini duyduğunu yazmıştın o ne demek oluyor ki?
Abla o konuda hesabı tam yapamadım,kalbinin ne zaman attığını bilmediğim için öyle yazdım. Yalandan değil yani kan tahlilinden sonra kaç haftalık ne zaman atar ne zaman hareketlenir doktorun söylemesiyle öğrendim

T
Amin canım benim dogacagı gunu iple cekıyorum Allah herkese tatdırsın bu duyguyu ama senin icin ve bebegın ıcın cok uzuldum kendimi senin yerine koyuyorum da cok zor keske daha dikkatli olsaydın artık yapacak bısey yok en dogru kararı verirsin umarım biz ne desek bos aldır demem ben asla o gunaha girmem ama hayırlısı olsun hakkında.
teşekkür ederim abla güzel bi anne olacaksın bu yazdıklarından belli. Allah hep seni iyi niyetlilerle karşılaştırsın bana bol bol dua et olur mu çıkmazdayım yol arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back