• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gebelik ve kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem istemiyordunuz neden korunmadiniz ..
Kendimi anlatayim 3 sene bebegim olsun diye tedavi gordum 3.tüp bebek denememde tuttu Allaha bin şükür ve biliyorum ki benim gibi evlat hasreti çeken bu uğurda savaşan tedavi gören ağlayan sızlayan neden bebegim olmiyor diyen çok kişi var ve sonunda ugrasip ugrasip umidini kesen evlat edinen ne guzel koca yurekli kadinlar var.Size ise Allah vermis siz onun canina kiymaya niyetlenmissiniz sefalet icinde buyutemem demissiniz bir de ilerde durumunuz cok mu mukemmel olacak ?Kolunu bacagini parca parca koparark alacaklar o gunahsizi sizin rahminizden nasi iciniz acimayacak : (
Inşallah sizin gibilerin hiç çocuğu olmaz.
Tedaviyle hamile kalmış biri olarak son cümlenizi çok mide bulandırıcı olduğunuzu söylüyorum. Çöpe atılan bir bebeği gördüğümde nasıl yaaa demiştim içimden ben tonla ilaç içiyorum bu kadın bunu nasıl yaptı demiştim. Ama sonra anladım ki o onun sınavı bu benim. Kimseye gidip de böyle cümle kurmaya hakkınız yok.

SEnin yaptığın hatayı hatayla kapatmak.tamam bi yanlış yapmışsın ama bir cana koyup neden bi yanlış daha yapıyorsun ki o adamla koy nikahı bebeğin doğsun ayrıl ondan sonra bir cana kıyılırım?evlat sevgisi nasıl birşey biliyor musun onu karnında taşımak onu hissetmek aşk aşk.o evlada sahip olmak için nice insanlar ne gözyaşı döküyor.nasıl olsa herkes duymuş ailen olan olmuş tövbe et ve nişanlınla gerekirse skrf bebeğin için nikahlan ama kıyma be kardeşim yavruna

Aldırma diyenlere cahiliyeden kalmış gibi davranmadım hepsini okursan görürsün ablacım bi çoğuna yorumun için teşekkür ederim allah güzel kararlar verdirsin diyerek kapattım sert konuşanla sert konuştum ılımlı konuşanlarla iyi konuştum ama ben hiçbir zaman buraya vicdan sömürmeye gelmedim evet geç bebeğin esahip olmuş olabilirsin evet ben erkenden sahip olmuş olabilirim demekki o senin imtihanın bu benim imtihanım. Allah aşkına elini vicdanına koyup düşünsene şuan kendini uyuşturucuya vermiş bi baba var diğer yandan suratıma bakmayan ailem,aldır diye baskılayan annem var. Maddi durumun tek başıma büyütecek kadar elverişli değil,20 yaşındayım üniversite 2. Sonıftayım önümde 4 seneye yakın bi dönem var. Okulumun sonunda gelirim iyi olacak ve mükemmel bi hayata sahip olacağım. O zaman bebeği düşünüyorum. Ama şuan inat edip doğursam sen mi bana sahip çıkarsın? Sen mi ekmeğimi suyumu verirsin. Neden böyle düşünmüyorsun? O çocuğu benden çok düşünebilir misin o şuan benim içimde benim kanımda benim canımda. Ama olmuyor kusura bakma benim hayatım senin hayatın kadar güzel değil,sen bebeğini büyütebilirsin ama ben ona istediği hayatı veremem,veremezsem de ölürüm. Anladın mı beni?
Peki madem bu konu gerçek ki bence kesinlikle değil tutarsız yazdiklarinizin çoğu ve diger açtığınız konular.

Aldirmaya karar veren biri olarak neden buraya konu açtınız ?

İnsan en yakınındakilere mi danışır böyle bi konuyu yoksa hiç tanımadığı insanlara mi ?

Amaç ne yani aldır desek oh tamam aldır dediler içim rahat aldıricammi diyeceksiniz?

Ya da bu sosyal bi deney mi?

Ohoooooo hiç işiniz gücünüz yok mu arkadaslar,niye sinirlerinizi geriyorsunuz ki? Herkesin günahı sevabi kendine.sizene yahu? Vallahi burdan bakınca işiniz zor gözüküyor.ister fake olsun ister gunahkar ister yanlis yapsin ister dogru.sizene bizene?biz düşüncemizi söyleriz,gerisi konu sahibinin bilecegi iştir.illa kendi düşüncenizi dayatmak doğruluğunu kabul ettirmeye çalışmak cok mantiksiz.sakin olun

SEnin yaptığın hatayı hatayla kapatmak.tamam bi yanlış yapmışsın ama bir cana koyup neden bi yanlış daha yapıyorsun ki o adamla koy nikahı bebeğin doğsun ayrıl ondan sonra bir cana kıyılırım?evlat sevgisi nasıl birşey biliyor musun onu karnında taşımak onu hissetmek aşk aşk.o evlada sahip olmak için nice insanlar ne gözyaşı döküyor.nasıl olsa herkes duymuş ailen olan olmuş tövbe et ve nişanlınla gerekirse skrf bebeğin için nikahlan ama kıyma be kardeşim yavruna
Abla çok güzel konuşuyorsun önceki konularımda çok direndim aldırmamak kıymamak için ama son zamanlarda babası olacak insan kendini maddeye verdi ve parayı verip yapman gerekeni biliyorsun dedi. Ben en zor zamanlarımda tek başımayım ne ailem ne sevdiğim insan kimse yanımda olmuyor herkes bu hatayı kapatıp yeni bir hayata başlamamı istiyor. Ben bu yüzden bunu yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Yoksa kim isteyerek zevk için bebeğine kıyar ki allah aşkına kim bu kadar vicdansız olabilir.

Ohoooooo hiç işiniz gücünüz yok mu arkadaslar,niye sinirlerinizi geriyorsunuz ki? Herkesin günahı sevabi kendine.sizene yahu? Vallahi burdan bakınca işiniz zor gözüküyor.ister fake olsun ister gunahkar ister yanlis yapsin ister dogru.sizene bizene?biz düşüncemizi söyleriz,gerisi konu sahibinin bilecegi iştir.illa kendi düşüncenizi dayatmak doğruluğunu kabul ettirmeye çalışmak cok mantiksiz.sakin olun
Ve beddua etmek çok mantıksız abla.

Peki madem bu konu gerçek ki bence kesinlikle değil tutarsız yazdiklarinizin çoğu ve diger açtığınız konular.

Aldirmaya karar veren biri olarak neden buraya konu açtınız ?

İnsan en yakınındakilere mi danışır böyle bi konuyu yoksa hiç tanımadığı insanlara mi ?

Amaç ne yani aldır desek oh tamam aldır dediler içim rahat aldıricammi diyeceksiniz?

Ya da bu sosyal bi deney mi?
Şöyle düşün. Şuan o çok güvendiğim bebeğimin babası yok,ailem yanımda değil.ben öğrendiğimden beri buraya konu açıp fikir aldım. Şimdi de yorum almak dertleşmek için açtım bu konuyu. Yalan söyleyecek bir insan her yoruma teker teker teşekkür etmez bence. Siz hormonlarınızdan dolayı böyle düşünüyor olabilirsiniz. Ne olursa olsun allah evladını sana bağışlasın. Allahta bana en doğru zamanda en güzel şekilde evladımı bana nasip etsin. Amin.

Bilmiyorum belki üslubun
Abla sert konuşana yatağına aldın yattığın adam vs diye hitap edenlere nasıl konuşmamı bekliyorsun ki,çoğu insan bana burda destek oldu bir kere olsun yorumunu geçmedim hepsine teşekkür ettim sana da ederim yoeum yazdığın için.

Abla sert konuşana yatağına aldın yattığın adam vs diye hitap edenlere nasıl konuşmamı bekliyorsun ki,çoğu insan bana burda destek oldu bir kere olsun yorumunu geçmedim hepsine teşekkür ettim sana da ederim yoeum yazdığın için.
Ben sayfaları okumadım konuyu okudum sadece

Peki sende düşünsene,o bebeği doğuruyorum param yok pulum yok sefalet içinde büyüyecek ben korunmayıp çok büyük bi hata yaptım evet ama o çocuğa ben bunları çektiremem kusura bakma,o çocuk benim yaptığım hatanın bedelini hayattayken hergün yaşayarak mı ödesin bebeğime kötü gözle mi baksınlar. Elini vicdanına koy düşün,bir kişi bile benim yanımda olsaydı aldırmazdım,kıymazdım zaten. Ama herkes gitti,çok güvendiğim babası,asla bırakmaz dediğim ailem gitti. Ben napiyim allah aşkına.
Ailen hamile kalıp aldirdiktsn Sonra Sana geri döndü
Peki sende düşünsene,o bebeği doğuruyorum param yok pulum yok sefalet içinde büyüyecek ben korunmayıp çok büyük bi hata yaptım evet ama o çocuğa ben bunları çektiremem kusura bakma,o çocuk benim yaptığım hatanın bedelini hayattayken hergün yaşayarak mı ödesin bebeğime kötü gözle mi baksınlar. Elini vicdanına koy düşün,bir kişi bile benim yanımda olsaydı aldırmazdım,kıymazdım zaten. Ama herkes gitti,çok güvendiğim babası,asla bırakmaz dediğim ailem gitti. Ben napiyim allah aşkına.
Ne Güzel ailen şimdi Sana geri döner okutur Ama vicdanın seni rahat bırakır mi Bilmem ilerde sen isteyince Rabbim verirmi? allah akıl fikir versin

Tedaviyle hamile kalmış biri olarak son cümlenizi çok mide bulandırıcı olduğunuzu söylüyorum. Çöpe atılan bir bebeği gördüğümde nasıl yaaa demiştim içimden ben tonla ilaç içiyorum bu kadın bunu nasıl yaptı demiştim. Ama sonra anladım ki o onun sınavı bu benim. Kimseye gidip de böyle cümle kurmaya hakkınız yok.
O yazdıklarım benim dusuncelerim.Ve dusuncelerimle ilgili bi konu açmadım ve size bi soru yoneltmedigimden dolayı bana cevap yazip midenizi bulandırmak zorunda değilsiniz.
Ayrıca bu şekilde fake konu açıp insanlarla alay etmek daha mide bulandırıcı emin olabilirsiniz.

Ailen hamile kalıp aldirdiktsn Sonra Sana geri döndü

Ne Güzel ailen şimdi Sana geri döner okutur Ama vicdanın seni rahat bırakır mi Bilmem ilerde sen isteyince Rabbim verirmi? allah akıl fikir versin
Peki abla allah ben o bebeğe layığıyla bakamadığımda aç bıraktığımda sevgisiz bırakıp çalışmaya gittiğimde daha büyük günah yazmazmı bana.

7.sayfaya kadar okudum gerisini okumaya psikolojim yetmedi. Allah yardımcın olsun kardeşim. Ne diyebilirim ki. Konusmak dertleşmek istersen dinlerim yanında olur dua ederim keşke elimden birşey gelse çok üzgünüm çok canım sıkıldı şuan

7.sayfaya kadar okudum gerisini okumaya psikolojim yetmedi. Allah yardımcın olsun kardeşim. Ne diyebilirim ki. Konusmak dertleşmek istersen dinlerim yanında olur dua ederim keşke elimden birşey gelse çok üzgünüm çok canım sıkıldı şuan
Canın sıkılmasın abla hamilesin sen dikkat et ben buraya canınız sıkılsın diye yazmadım yazık günah allah sana yardım etsin dilerim allahtan sağsağlim bebeğini kucağına alırsın inşallah,yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back