hayır 2.5 sene olacakİlişkiniz yeni mi?
sizce normal mi böyle düşüncelerin olmasıInsan beyni saniyede binlerce bilgi sunuyor.kimisi mutluluk kimisi pismanlik kimisi sucluluk hissettiren dusunceler.herkeste oluyor o anlarda hemen ilginizi baska seylere yonlendirin.ayrica bunu sevgilinize degil kimseye soylemeyin tabi yanlis anlarlar
Düsüncelerden Allah bile sorumlu tutmuyorken hadi düsündünüz elinizde degil dediginiz tarz düsünceleri erkek arkadasa anlatma fantezisi nedir arkadas anlamıyorum yani..Erkek arkadaşıma karşı yanlış yaptığımı düşünüyorum ihanet ediyormuşum gibi…Bu yüzden gidip bu tarz engel olamadığım düşünceleri erkek arkadaşıma da söylüyorum sonra unutamamışım gibi davranıyor
okb rahatsızlığım var keşke bu kadar acımasızca yargılamasanız.. Belki takıntı hastalığım vardır ki evet var bu yüzden erkek arkadaşıma anlattımDüsüncelerden Allah bile sorumlu tutmuyorken hadi düsündünüz elinizde degil dediginiz tarz düsünceleri erkek arkadasa anlatma fantezisi nedir arkadas anlamıyorum yani..
Tabiki unutamadiginizi düsünecek ne yapacaktı olur boyle seyler hayatim bende seninleyken Gigi Hadidi hayal ediyorum mu diyecekti?
Pek saglıklıymıs ilisiniz bu seffaflıkta devam;d
Tatlım acımasızc yargılamıyorum rahatsızlıkta olabilir ama anlatmamalisin hos degil saglıklı ilerlemez yasın kac bilmiyorum ama 2.5 senelik sevgililikte az cok bilmek lazim degil mi?okb rahatsızlığım var keşke bu kadar acımasızca yargılamasanız.. Belki takıntı hastalığım vardır ki evet var bu yüzden erkek arkadaşıma anlattım
İşte kendime engel olamıyorum sanki aldatmışım gibi rahatsız oluyorum istemediğim düşüncelerdenTatlım acımasızc yargılamıyorum rahatsızlıkta olabilir ama anlatmamalisin hos degil saglıklı ilerlemez yasın kac bilmiyorum ama 2.5 senelik sevgililikte az cok bilmek lazim degil mi?
Okb lugu biliyor ise sizi de bunca zaman sevgilisiniz yanlıs anlamaz o halde.İşte kendime engel olamıyorum sanki aldatmışım gibi rahatsız oluyorum istemediğim düşüncelerden
hayır 2.5 sene olacak
ilaçlar çok kilo almama sebep oldu kendimi de iyi hissediyordum fakat yeniden kötü hissetmeye başladım yineledi yaniesmerkadin sizsiniz değil mi?
Kendinizi suçlu hissetmeyin, elinizde olan bir şey değil.
Psikiyatriye gidiyordunuz en son, tedavinizi yarıda mı bıraktınız?
o düşünceler istemeden oluyorSizin burada başka hesabınız vardı sanki…
Hastalık da olsa erkek arkadaşınız bu bilgilerle ilişkinizde huzursuz ve güvensiz hissediyordur.
Yani sevgilim gelip gelip birileri ile fantezilerini anlatsa rahatsız olurdum.
tedavinize devam.
İşe yaramazsa bakarsınız hal çaresine..
Tekrar psikiyatriye gitmelisiniz, ilaç değişikliği yapabilir.ilaçlar çok kilo almama sebep oldu kendimi de iyi hissediyordum fakat yeniden kötü hissetmeye başladım yineledi yani
teşekkür ediyorumTekrar psikiyatriye gitmelisiniz, ilaç değişikliği yapabilir.
Kilo konusuna gelince, bazı ilaçları kullanırken kilo almamak için daha sağlıklı ve dengeli beslenmek gerekiyor. Bundan sonra dikkat edersiniz, bir de spor yapın mutlaka. Spor yapmak bireyi ruhsal, zihinsel ve fiziksel olarak güçlü kılar.