- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Çocuk senin çocuğun. Nasıl istiyorsan öyle yetiştir. Doğru olan bu. Böyle vıcık vıcık, yalak şalap aile ilişkilerinin nereye gittiğini hepimiz biliyoruz.Kabataslak okudum ve aynen katılıyorum... Benim de erkek çocuğum var doğduğu gün çıplak fotosunu istedi erkek tarafının büyükleri şok olmuştumpipi görmek isteyen kendisi yapsın bol bol baksın demiştim. Bize normal olmayan şeyler başkalarına çok normal geliyor. Aile efradı dışında kimsenin kucağına vermiyorum istese dahi! Durmaz diyorum... Benim bebeğim çok cana yakın birisi ve bir an önce anne baba dışında kimseye gitmemesi için dua ediyorum gerçekten! Aşırı tepkiler veriyorum bu konuda ve yobaz olarak nitelendiriliyorum... Maalesef !
Orası öyle tabiki Allah'tan baskın bir karakter olduğum için ikinci bir teklifi sunmadılar..alt bezini alırken bile kimsenin olmadığı yerde değişiyorum... Bu garip gelebilir ama ben bu şekilde ilerlemenin daha sağlıklı olacağını düşünen kişilerdenim. Aylarca gönül koymuş olsalar bile umrumda olmadı. Çocuğun resmi değil de pipisini neden merak eder ki bir insan bende burayı hiç anlamadım ! Tek tek insanları bozdum pipi yahu altı üstü neyine bakacaaksin ?Çocuk senin çocuğun. Nasıl istiyorsan öyle yetiştir. Doğru olan bu. Böyle vıcık vıcık, yalak şalap aile ilişkilerinin nereye gittiğini hepimiz biliyoruz.
Hayır çocuk tabi havuza girecek eğlenecek onda sıkıntı yok. Benim dediğim şey youtube da babanın özellikle o şekilde çekim yapması. Bildiğiniz çocuğun savunmasız olduğu, eğlendiği bir anda babanın onu mayo ile ıslak ve cinsel bölgeleri belliyken o bölgelerine çekim yapması. Resmen rezalet.Hala var mı öyle göster pipini amcalara diyen ebeveynler yahuu ben hiç.rastlamadım erkek çocuğunu soyup o şekilde video çekenleri rast gelmemişm demek ki. Ama havuzdaki kız çocuğuyla alakalı oynarken havuzda falan eğlenirken koyulabiliyor ama öyle herkesin izleyip tıklayabileceği bir alana koyulması tabii ki saçma ne gözle bakanlar olur. Ama küçücük çocuğun memeleri vajinası mayodan ortada demek sizin bakış açınız bence oradaki tatil yerinde de insanlar var kimin ne olduğu belli ona bakarsanız ne yapalım çocuklarımızı havuza mı sokmayalım ya da ıslanmadan havuza girmesi mümkün mü. O zihniyetteki insanlar zaten o çocuk ne kıyafette olursa olsun o fikirdeler. Ama sosyal medyayı kısıtlamak lazım.
Ne harika kadınlar varmış burda :)bunları yaptığım için burası dahil birçok ortamda "paranoyak, yobaz, takıntılı, deli" olmakla suçlanmıştım.
bi de çocuğum özgüvensiz olacakmış (!)
pedagoji eğitimi almış bir anneyim, çocuğumu doğru gözlemleyebiliyorum özgüven sorunu falan yok, hatta "aaa büyüklerine saygılı ol, özür dile amcadan, öp bakiyim" diye büyütülen çocuklardan çok daha özgüvenli bir çocuğum var.
ayrıca çocuğumun tacize uğrayarak ruh sağlığını, hatta hayatını kaybetmesindense, benim gibi sözde paranoyak olmasını tercih ederim...
Ne harika kadınlar varmış burda :)
Çocuğum yok ama olduğunda eşimin ailesiyle nasıl başa çıkarım onu düşünüyorum.
Kız çocuğunun menesini sıkarlar poposunu avuçlarlar özellikle kp yıkamak ister, kendi kızını liseye kadar yıkamış övünerek anlatır.
Ailede erkekler genç kızlara ilk sütyeni almada yarışa girer napıcam bilmiyorum.
Erkek kısmı daha da acaip görmedim bunun pipisini dur gözlüğü takıyım bak bak bitiremezler hemşireyle işi var zuhahaha muhabbetler
Doğurmamak daha mantıklı gibi duruyo
Çocuğum yok ama olduğunda eşimin ailesiyle nasıl başa çıkarım onu düşünüyorum.
Kız çocuğunun menesini sıkarlar poposunu avuçlarlar özellikle kp yıkamak ister, kendi kızını liseye kadar yıkamış övünerek anlatır.
Ailede erkekler genç kızlara ilk sütyeni almada yarışa girer napıcam bilmiyorum.
Erkek kısmı daha da acaip görmedim bunun pipisini dur gözlüğü takıyım bak bak bitiremezler hemşireyle işi var zuhahaha muhabbetler
Doğurmamak daha mantıklı gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?