- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Mesela kizim opulmesini istemiyor zorla opcem diye ugrasiyorlar kendi ailemi uyariyorum ama baskalari yanlis anliyor cocugu bizden sogutuyor vs.benim kizim 2 yasina girecek sokakta parkta gordugu abilere cocuklara gidiyor elinden tutuyor sariliyor anlatsam anlamiyor zaten yanindan asla ayrilmam ama cok sicakkanli biraz ceksin kendini istiyorum ama onun da duygu dunyasini bozmadan nasil..
Ben o çocuklara üzülüyorum. Gerçek dünyadan kopuk sanal mutlulukların tatminlerin esiri olmazlar inşallah... Birde bu işlerin sadece eğitimle ilgisi yok. Eski annelerin anneliğine laf ediliyor ama en azından çocukken bizler daha mutluyduk. Ve deli gibi oynayıp kaliteli bir çocukluk geçirmiştik.Deli oluyorum birde o instamom lara
Tek vasfı anne olmak olan insanların ego tatmin yarışı
O gariban çocukların bilmem kaç yüz takipçisi var, yazık değil mi, banyo tuvalet vs her hallerini yüzlerce insan görsün.
Takipçi arttıracağım diye, birkaç bişey bedava gelecek , reklam yapacağım diye insanların çocuklarını kullanmasına akıl sır erdiremiyorum
surak
O ne be. Bir şey söyleyecek olsan " senin düşüncelerin pis" derler.Çocuğum yok ama olduğunda eşimin ailesiyle nasıl başa çıkarım onu düşünüyorum.
Kız çocuğunun menesini sıkarlar poposunu avuçlarlar özellikle kp yıkamak ister, kendi kızını liseye kadar yıkamış övünerek anlatır.
Ailede erkekler genç kızlara ilk sütyeni almada yarışa girer napıcam bilmiyorum.
Erkek kısmı daha da acaip görmedim bunun pipisini dur gözlüğü takıyım bak bak bitiremezler hemşireyle işi var zuhahaha muhabbetler
Doğurmamak daha mantıklı gibi duruyo
geçen haftasonu kızım ıcın alısverıse gıttıgımızde cok can sıkıcı bırseye tanık oldum burdan paylasmak ıstıyorum...
yemek katına cıktıgımızda 12 yaslarında bır erkek cocugun yanında 8 yaslarında ıkız kız cocuklar vardı kosturuyorlardı.
erkek cocugun kız cocuklara ne dedıgını aynen yazıyorum lutfen kusura bakmayın
erkek cocuk gayet yuksek bı sesle kıza '' hadi gıt duvarda resmı olan palyaçonun çükünü elle ''
kızda gulerek koşa koşa gıtttı elledi
o an eşimle donakaldık resmen elım ayagım tıtredı sinirden ve hemen o an kalkıp bak bakalım bana bı aılen nerde dedım cocuga
o an cok hızlı bı sekılde kactılar yuruyen merdıvenlerden ...
baya bı baktım aradım aılesını bulamadım. Bulsaydım ne pahasına olursa olsun olanları anlatacaktım uygun dille
okadar canım sıkıldıki bu duruma...
15 aylık kızım var ve deli gibi korkuyorum
o cocuk kızların ya abisi ya kuzenıydı...
boyle pis insanları allah kahretsin
malesefNeden böyle biliyor musunuz? Erkek çocuğuna o kadar normal ki. Doğduğu ilk andan onun penisi ile gurur duyan bir sülale var. Vazo gibi gelen herkese gösterdiği bir şey. Hanimiş oğlumun çükü diye seviliyor, elleniyor dedesi babası, amcası vs. tarafından. Utanacağı bir şey yok. Daha o yaşta öğretiliyor erkek- kız farklılığı. Zavallım kız çocuğu için her şey ayıp ama. Yürümek, konuşmak, giyinmek bile ayıp. Memesi çıkar ayıp, regl olur ayıp, sevgilisi olur günah. Ama erkek çocuğunu dayısı alıp geneleve götürür evde bir bayram havası. Çocuk ailenin aynasıdır. Her çocuk çocuk gibi yetişmeli. Acıyorum bunlara. Bunlar büyüyüp senin benim çocuğuma sarkıntı olacak işte.
Ne acayiplermis, işiniz zor kolay gelsin şimdidenÇocuğum yok ama olduğunda eşimin ailesiyle nasıl başa çıkarım onu düşünüyorum.
Kız çocuğunun menesini sıkarlar poposunu avuçlarlar özellikle kp yıkamak ister, kendi kızını liseye kadar yıkamış övünerek anlatır.
Ailede erkekler genç kızlara ilk sütyeni almada yarışa girer napıcam bilmiyorum.
Erkek kısmı daha da acaip görmedim bunun pipisini dur gözlüğü takıyım bak bak bitiremezler hemşireyle işi var zuhahaha muhabbetler
Doğurmamak daha mantıklı gibi duruyo
Böylelerinin oğullarını ve kızlarını her gün haberlerde izliyoruz,oğulları katil,hırsız veya sapık,kızları da ya töre cinayetine ya da koca şiddetine kurban gitmiş oluyorlar.Neden böyle biliyor musunuz? Erkek çocuğuna o kadar normal ki. Doğduğu ilk andan onun penisi ile gurur duyan bir sülale var. Vazo gibi gelen herkese gösterdiği bir şey. Hanimiş oğlumun çükü diye seviliyor, elleniyor dedesi babası, amcası vs. tarafından. Utanacağı bir şey yok. Daha o yaşta öğretiliyor erkek- kız farklılığı. Zavallım kız çocuğu için her şey ayıp ama. Yürümek, konuşmak, giyinmek bile ayıp. Memesi çıkar ayıp, regl olur ayıp, sevgilisi olur günah. Ama erkek çocuğunu dayısı alıp geneleve götürür evde bir bayram havası. Çocuk ailenin aynasıdır. Her çocuk çocuk gibi yetişmeli. Acıyorum bunlara. Bunlar büyüyüp senin benim çocuğuma sarkıntı olacak işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?