• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemeden çocuklarımızı taciz mi ediyoruz?

bensanademistim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
3.110
6.519
78
36
Geçenlerde bir babanın paylaştığı fotoğrafı gördüm. 2 yaşında bir erkek çocuğu çırılçıplak soyulmuş, annesi tarafından ağlayarak poz vermeye zorlanıyor yanında da ondan biraz büyük giyinik bir kız çocuğu dehşet içinde ona bakıyor, babası da fotoğrafı çekiyor.

Biliyorum bu fotoğraflardan her yerde var. Her gün görüyoruz. Erkek çocuğu olduğu için gurur duyan insanlar çocuklarının cinsel organlarını çekinmeden paylaşma hakkı görüyor kendilerinde. Bunun ne gibi sonuçları doğuracağından habersiz...

Bu istismardır arkadaşlar. Çocuklarımız kendi kararlarını veremeyecek yaşta onlar adına çıplak fotoğraflarını paylaşmak istismardır. Onlara sorduk mu, onlar ister miydi bu fotoğrafların çekilmesini? Siz birey olarak soyunmakta ve ya giyinmekte özgürsünüz. Peki onlar?

Yine youtube'da bir kanal var. Baba kız çocuğunu havuzda, orda, burda ıslak ve mayo ile dakikalarca çekip koyuyor. Çocuk ıslak, çıplak ve çekerken kalçası, vajinası, memesi her yeri ortada. Resmen sapıklara pazarlıyor çocuğu. Bir konusu yok, bir amacı yok bomboş bir video. 3 milyon izlenmesi var en az. Sizce kim izliyor bu videoları?

Etrafınızda pedofili olabilir ve çocuğunuzun fotoğrafları ile çirkince, sapıkca fantaziler kurabilir. Hem de bu insanlar en yakınlarınız olabilir. En en yakınlarınız dahi olabilir. Ne kız ne erkek çocuğunuza buna yapmaya hakkınız yok. Hatta bu insanlar ilk fırsatta çocukları sıkıştırıp çirkin emellerine alet edebilir. Bana uzak, bana olmaz demeyin. Bu insanlar her yerde.

Peki ne yapabiliriz?
- Çocuklarınızın özel fotoğraflarını şirin diye sosyal medyada paylaşmayın.
- Çocukları asla ama asla dudaklarından ÖP-ME-YİN! Bunu sevgi gösterisi olarak algılayan çocuk ve onun bu tavrını gözlemleyen pedofili tarafından istismar edilebilir ve öpülebilir.
- Çocuklara cinsel bölgeleri kuku, çiçek, bıdık, arka vs. diye öğretmeyin. Direk vajina, penis, meme, göğüs. kalça kelimeleri ile öğretin. İstismara uğradığında çocuğun ağzından bu laflar çıkarsa sapık çocuğun bilinçli olduğunu anlar ve ondan uzaklaşabilir.
- Toplu taşımada, kalabalık yerlerde 'otur amcanın, dedenin kucağına, öp hadi, sarıl, al bak şeker veriyor ye onu' DE-ME-YİN! Yabancılarla tensel bağ kurmasına ASLA izin vermeyin.
- Eğer birine sarılmak, öpmek istemiyorsa onu sevmiyorsa çocuğu zormalayın.
- Yaşı geldiğinde eğer fotoğrafını paylaşacaksanız ondan izin alın. 'Bu fotoğrafını koymak istiyorum izin verir misin?' diye sorun. Verdiği cevap 'HAYIR' ise saygı duyun paylaşmayın. Bir söz hakkı olduğunu, seçim yapabilme, hayır diyebilme özgürlüğünün olduğunu öğrensin.
- Çocuğunuzu dinleyin ve ona inanın. Tacize uğradıysa bu onun suçu değil. SUÇLAMAYIN! Sakin karşılayın ki size güvensin, anlatsın. Peşini bırakmayın! Çocuğunuzdan önemli bir şey yok dünyada! Millet bize nasıl, ne gözle bakar acizliğinden kurtulun.
-Başkasının çocuğunu severken ailelerinden izin alın. Kardeşinizin çocuğu olsa dahi izin alın. Ve cinsel bölgelere şakalardan ve dokunuşlardan uzak durun.

Siz de bildiklerinizi yazın. Kadın bilirse çocuklarına da öğretir!

Kabataslak okudum ve aynen katılıyorum... Benim de erkek çocuğum var doğduğu gün çıplak fotosunu istedi erkek tarafının büyükleri şok olmuştum :oha: pipi görmek isteyen kendisi yapsın bol bol baksın demiştim. Bize normal olmayan şeyler başkalarına çok normal geliyor. Aile efradı dışında kimsenin kucağına vermiyorum istese dahi! Durmaz diyorum... Benim bebeğim çok cana yakın birisi ve bir an önce anne baba dışında kimseye gitmemesi için dua ediyorum gerçekten! Aşırı tepkiler veriyorum bu konuda ve yobaz olarak nitelendiriliyorum... Maalesef !

Hayatımızdaki her şey gibi çocuklarımız da fazla "tık"lanma uğruna gözden kaçırdıklarımız arasına giriverdi, ne yazık ki.
Ister istemez aklıma Irmak bebek geldi.
Allah ailesine sabır versin; özellikle hatamız "X amcasıdır öpsün, öpme demeyelim ayıp olmasın" dememizdi, dediklerinde daha bir ayrı kahroldum.
Bu işin amcası, dayısı hatta akranı, hemcinsi yok.
Çocuklarımıza bile hissettirmeden takipte olmalıyız.
Rabbim hepsini korusun.

Kabataslak okudum ve aynen katılıyorum... Benim de erkek çocuğum var doğduğu gün çıplak fotosunu istedi erkek tarafının büyükleri şok olmuştum :oha: pipi görmek isteyen kendisi yapsın bol bol baksın demiştim. Bize normal olmayan şeyler başkalarına çok normal geliyor. Aile efradı dışında kimsenin kucağına vermiyorum istese dahi! Durmaz diyorum... Benim bebeğim çok cana yakın birisi ve bir an önce anne baba dışında kimseye gitmemesi için dua ediyorum gerçekten! Aşırı tepkiler veriyorum bu konuda ve yobaz olarak nitelendiriliyorum... Maalesef !
Çocuk senin çocuğun. Nasıl istiyorsan öyle yetiştir. Doğru olan bu. Böyle vıcık vıcık, yalak şalap aile ilişkilerinin nereye gittiğini hepimiz biliyoruz.

Hala var mı öyle göster pipini amcalara diyen ebeveynler yahuu ben hiç.rastlamadım erkek çocuğunu soyup o şekilde video çekenleri rast gelmemişm demek ki. Ama havuzdaki kız çocuğuyla alakalı oynarken havuzda falan eğlenirken koyulabiliyor ama öyle herkesin izleyip tıklayabileceği bir alana koyulması tabii ki saçma ne gözle bakanlar olur. Ama küçücük çocuğun memeleri vajinası mayodan ortada demek sizin bakış açınız bence oradaki tatil yerinde de insanlar var kimin ne olduğu belli ona bakarsanız ne yapalım çocuklarımızı havuza mı sokmayalım ya da ıslanmadan havuza girmesi mümkün mü. O zihniyetteki insanlar zaten o çocuk ne kıyafette olursa olsun o fikirdeler. Ama sosyal medyayı kısıtlamak lazım.

Çocuk senin çocuğun. Nasıl istiyorsan öyle yetiştir. Doğru olan bu. Böyle vıcık vıcık, yalak şalap aile ilişkilerinin nereye gittiğini hepimiz biliyoruz.
Orası öyle tabiki Allah'tan baskın bir karakter olduğum için ikinci bir teklifi sunmadılar..alt bezini alırken bile kimsenin olmadığı yerde değişiyorum... Bu garip gelebilir ama ben bu şekilde ilerlemenin daha sağlıklı olacağını düşünen kişilerdenim. Aylarca gönül koymuş olsalar bile umrumda olmadı. Çocuğun resmi değil de pipisini neden merak eder ki bir insan bende burayı hiç anlamadım ! Tek tek insanları bozdum pipi yahu altı üstü neyine bakacaaksin ?

Hala var mı öyle göster pipini amcalara diyen ebeveynler yahuu ben hiç.rastlamadım erkek çocuğunu soyup o şekilde video çekenleri rast gelmemişm demek ki. Ama havuzdaki kız çocuğuyla alakalı oynarken havuzda falan eğlenirken koyulabiliyor ama öyle herkesin izleyip tıklayabileceği bir alana koyulması tabii ki saçma ne gözle bakanlar olur. Ama küçücük çocuğun memeleri vajinası mayodan ortada demek sizin bakış açınız bence oradaki tatil yerinde de insanlar var kimin ne olduğu belli ona bakarsanız ne yapalım çocuklarımızı havuza mı sokmayalım ya da ıslanmadan havuza girmesi mümkün mü. O zihniyetteki insanlar zaten o çocuk ne kıyafette olursa olsun o fikirdeler. Ama sosyal medyayı kısıtlamak lazım.
Hayır çocuk tabi havuza girecek eğlenecek onda sıkıntı yok. Benim dediğim şey youtube da babanın özellikle o şekilde çekim yapması. Bildiğiniz çocuğun savunmasız olduğu, eğlendiği bir anda babanın onu mayo ile ıslak ve cinsel bölgeleri belliyken o bölgelerine çekim yapması. Resmen rezalet.

Ben bu yuzden cocugumun birtek resmini hatta normal bir resmini bile paylasmis degilimdir. Ve arkadaslarimiza da hani tuvalete bile gittigini facebookdan millete haber veren cinslere de soylerim eger resimleri sosyal medyaya koymayi dusunuyorsa cocugumun resimlerinin oldugu yeri karalasin, kessin vs. Bazilari sanki cok tuaf birsey istemisim gibi yuzume bakarlar ama ciddi oldugumu soyleyince bozulurlar, umrumda degil acikcasi. Esim zamaninda hatta daha 2 gun once "izin vermiyirsun versen ben onu(cocugumuzu) cocuk markalarinin yuzu yapardim" diyor. Yani cocuk mankeni yaparmis. Ben ancak oldugum gun yaparsin dedim. Etrafimiz sapiklarla dolu yazinizda da bahsettiginiz gibi en yakinimiz bile sapik olabilir nerden bilicez.
Hele ciplak resimlerin cekilmesi ben sahsen nefret ederdim kendimden. Zaman kotu daha once de kotuydu fakat bilinmiyordu bu kadar pisligin var oldugu internet sayesinde ogreniyoruz duyuyoruz insanlarin baslarina kucukken gelenleri ve bunlari bile bile hala ayni seyleri yapmak aptalligin daniskasidir. Bu konuyu actiginiz icin tesekkurler.

bunları yaptığım için burası dahil birçok ortamda "paranoyak, yobaz, takıntılı, deli" olmakla suçlanmıştım.
bi de çocuğum özgüvensiz olacakmış (!)
pedagoji eğitimi almış bir anneyim, çocuğumu doğru gözlemleyebiliyorum özgüven sorunu falan yok, hatta "aaa büyüklerine saygılı ol, özür dile amcadan, öp bakiyim" diye büyütülen çocuklardan çok daha özgüvenli bir çocuğum var.
ayrıca çocuğumun tacize uğrayarak ruh sağlığını, hatta hayatını kaybetmesindense, benim gibi sözde paranoyak olmasını tercih ederim...

bunları yaptığım için burası dahil birçok ortamda "paranoyak, yobaz, takıntılı, deli" olmakla suçlanmıştım.
bi de çocuğum özgüvensiz olacakmış (!)
pedagoji eğitimi almış bir anneyim, çocuğumu doğru gözlemleyebiliyorum özgüven sorunu falan yok, hatta "aaa büyüklerine saygılı ol, özür dile amcadan, öp bakiyim" diye büyütülen çocuklardan çok daha özgüvenli bir çocuğum var.
ayrıca çocuğumun tacize uğrayarak ruh sağlığını, hatta hayatını kaybetmesindense, benim gibi sözde paranoyak olmasını tercih ederim...
Ne harika kadınlar varmış burda :)

Çocuğum yok ama olduğunda eşimin ailesiyle nasıl başa çıkarım onu düşünüyorum.
Kız çocuğunun menesini sıkarlar poposunu avuçlarlar özellikle kp yıkamak ister, kendi kızını liseye kadar yıkamış övünerek anlatır.
Ailede erkekler genç kızlara ilk sütyeni almada yarışa girer napıcam bilmiyorum.

Erkek kısmı daha da acaip görmedim bunun pipisini dur gözlüğü takıyım bak bak bitiremezler hemşireyle işi var zuhahaha muhabbetler

Doğurmamak daha mantıklı gibi duruyo

Çok takdir ettim sizi. Keşke herkes bilinçlenmek için çaba göstermiş olsa çocukları kötü etkileyecek şeyler meydana gelmez. Şimdi ki anne babaların bazıları çok bencil. Benim bu konuyla birlikte rahatsız olduğum bir başka şey de çocukları yetişkin gibi giydirip süs objesi haline getirmeleridir. Bir anne çocuğuna file çorap giydirmiş ellerde oje çocuk 2 yaşlarında bu resim herkesin erişebileceği bir yere konmuş. Anlamıyorlar kötü insanların da olduğunu kabul etmiyorlar. Ben blogger annelere de karşıyım. Çocukları vitrin mankeni gibi kullanıp üzerlerinden para kazanılmasını doğru bulmuyorum

Ne harika kadınlar varmış burda :)

evet deliymişim ben,
eve yatıya erkek gelince 5 yaşındaki kızımla yattığım için (gelen adam doğru düzgün tanımadığım biri, eşimin amcası)
sosyal medyada çok özel günler dışında foto paylaşmadığım için,
kendisinden yaşça büyük çocuklarla bir odada başbaşa bırakmadığım için,
kimsenin kucağına oturtmadığım için
vs vs
şu an deli miyim bilmiyorum ama benim ihmalim yüzünden çocuğum tacize uğrarsa delireceğim kesin, o yüzden ben elimden geleni yapayım da...

Kız çocuğunun menesini sıkarlar poposunu avuçlarlar özellikle kp yıkamak ister, kendi kızını liseye kadar yıkamış övünerek anlatır.
Ailede erkekler genç kızlara ilk sütyeni almada yarışa girer napıcam bilmiyorum.

Erkek kısmı daha da acaip görmedim bunun pipisini dur gözlüğü takıyım bak bak bitiremezler hemşireyle işi var zuhahaha muhabbetler

:KK57:
Aile çok tuhaf. Doğurursan da asla onlarla yalnız bırakma. Katı ve kesin kurallar koyacaksın. Darılan darılsın.

Cok cok dogru. Benim annem bazen yigenini kresten aliyor yigeninin annesi calistigi icin. Kreate bie cocuk var butun cocuklari opmeye calisiyor hatda annemi de sarilip opmeye calisti o cocuk. Annem cok sasirdi hic dogru birsey degil. Hele ki o sosyal medya ya cocugun ciplak reaimlerini koyan insanlara okadar sinir oluyorumki hepsi birer aptal sanirim bide okumus insanlara benziyorlar cahiller

Böyle bir aile ile nasıl yaşabileceksiniz? İğrenç!

Back