- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi bensanademistim
Bu aralar en çok sinir olduğum konu,sosyal medyaya girmekten iğrenir oldum.Benim gözümde; çocuğunun cinsel organını sergileyen,sırf beğenilmek adına çocuğunu ve kendisinin bütün özel hayatını sosyal medyaya yayan çocuk istismarcılarıyla aynı. Daha çocuk ana karnındayken başlıyorlar,hatta süper modern görünümlü pembiklerden biri bebeğinin usg fotosunda pipiyi işaretleyip 'ay bu kadar zor muydu bunu göstermek' olayından sonra iyice hayret ettim. Kafam almıyor o çocukların hem bedensel hem manevi yönlerini bu kadar ulu orta yaşatmak nasıl bir haz verebilir? Şuanda çoğu anlaşmış gibi (ki bence bu raddeye gelmiştir planlı çocuk doğurmak çünkü her şey beleş) 2.çocuklarına hamile ve cinsiyet tahminleri,hastane kontrolleri gırla,yahu sen kimsin ki hem doğmuş hem doğmamış çocuğunu şimdiden pedofillerin göz hapsine mahkum ediyorsun? Bu konu ile ilgili kesinlikle yasa çıkmalı,bu tür hesaplar ve paylaşımlar hakkında gerekirse hukuki süreç başlatılmalı. Herşeyin bir sınırı olmalı,çocukların bu denli istismar edilmesi çok fazla rahatsız edici olmaya başlandı,bunların savunmaları daha da komik haspam hatıra biriktiriyormuş,sen şuna çocuğun sırtından geçinmek,ilgi manyağı olmak ve pedofillere bayram yaşatmak desene.