- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
- Konu Sahibi etacarinea
-
Anladdııım, peki damada aldığımız gibi kayınvalide ve kayınpedere de don atlet almayacağız dimi
Sagolun gerçekten sıcak samimi insanlarsınız ben cok sevdim gercekten ailesini. Sevilmisim demek bu çok güzel işte :) Allah utandırmasın da burada kaynanam üstüme atladı diye konu açmayız inşallah :))) Bunları okudukça korkuyoruz açıkçası. Biz İstanbulda yaşıyoruz evlenince de tayin durumu vs olmadıkça buraliyiz. Kayinvalidemler de 45 senedir burada yaşıyorlarmis her yaz bile gitmiyorlar göreleye anca bi cenaze vs. olursa. Ben oraları da görmeyi çok istiyorum inşallah.
Muhakkak öyledir. Bir benimki sevmiyor Giresun'u çocukken fındıklıkta eziyet çekerdik yazları gittiğimizde aklıma hep o geliyor diyorKız çok tatlısın he
Anladım siz hep orda olacaksınız..
Ama evet muhakkak bi git gör..
İstanbul ile hiçbir memleketi ben kıyaslayamam İstanbul'a aşığımdır ama Giresunumuz da güzeldir köylerimiz yemyeşil, denizimiz hırçın yaylalarımız güzel :)
E tabi bizim de bi fındığımız var..Muhakkak öyledir. Bir benimki sevmiyor Giresun'u çocukken fındıklıkta eziyet çekerdik yazları gittiğimizde aklıma hep o geliyor diyor
Aminnn inşallah, çok sağolun bilgiler için :)E tabi bizim de bi fındığımız var..
Şimdi öyle çok özlüyorum ki ben..
Bıraksalar Koşa koşa giderim..
Her fırsatı da değerlendiriyorum yani memleket kokusu bir başka..
Allah utandırmasın Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım..
Bizimkilerin bir ayağı giresunda ya :) Hatta kayınpeder adayım oraya yerleşmek istiyor oğlunu evlendirdikten sonra. Bende merak ediyorum, erkek arkadasım oraya resmen aşık anlat anlat bitiremiyor diyebilirimKız çok tatlısın he
Anladım siz hep orda olacaksınız..
Ama evet muhakkak bi git gör..
İstanbul ile hiçbir memleketi ben kıyaslayamam İstanbul'a aşığımdır ama Giresunumuz da güzeldir köylerimiz yemyeşil, denizimiz hırçın yaylalarımız güzel :)
Çok güzelmiş valla ya iyi yani sen göreceksin demek ki sık sık Giresunu..Bizimkilerin bir ayağı giresunda ya :) Hatta kayınpeder adayım oraya yerleşmek istiyor oğlunu evlendirdikten sonra. Bende merak ediyorum, erkek arkadasım oraya resmen aşık anlat anlat bitiremiyor diyebilirim
Evet öyle diyor, bir buçuk senedir birlikteyiz her buluşmamızda resimleri falan açıp gösterir ortamı anlatır. Yaylaları, yemekleri, çiçekleri otları falan. Sonra da anlatılmaz yaşanır seni oraya götürmem lazım der konuyu kapatır. Ay yerim onu yaÇok güzelmiş valla ya iyi yani sen göreceksin demek ki sık sık Giresunu..
Tirebolu Giresun'da en güzel sahili olan ilçelerden biri ondan öve öve bitiremiyordur :)))
Ooo muhakkak yaşatsın sana şanslısın :)Evet öyle diyor, bir buçuk senedir birlikteyiz her buluşmamızda resimleri falan açıp gösterir ortamı anlatır. Yaylaları, yemekleri, çiçekleri otları falan. Sonra da anlatılmaz yaşanır seni oraya götürmem lazım der konuyu kapatır. Ay yerim onu ya
İnşallah nasip olur :))Ooo muhakkak yaşatsın sana şanslısın :)
Konuyu profiline girince gordum :) dede tarafimda giresun goreleli. Acaba bize mi gelim geliyorsun :)Görele benimkı
Konuya kimse bakmıyor bile..bir derdim var bölümüne açılsaydi sayfalar dolardı herhalde :)
Öncelikle merhaba forumHerkese merhaba
Erkek arkadaşım Giresunlu henüz bizde sadece benim onların ailesiyle tanışmam, onun benim ailemle tanışması gerçekleşti. Yani henüz 2 aile tanışmadı.
Ancak biz bu 1 yıl içinde isteme, nişan, düğün düşünüyoruz.
Biz baya karışık kökenlerden gelen 4 kuşaktır da İstanbul'da yerleşik bir aileyiz. Yani bizim "bizde böyle" diyeceğimiz adetler yok ancak erkek arkadaşımın ailesi biraz daha geleneklere bağlı bir aile. Biz de şimdi merak ediyoruz bizi ne gibi adetler bekliyor, onlar bizden ne bekler biz onlardan ne bekleriz? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
öncelikle merhaba foruma yeni uye oldum ,Herkese merhaba
Erkek arkadaşım Giresunlu henüz bizde sadece benim onların ailesiyle tanışmam, onun benim ailemle tanışması gerçekleşti. Yani henüz 2 aile tanışmadı.
Ancak biz bu 1 yıl içinde isteme, nişan, düğün düşünüyoruz.
Biz baya karışık kökenlerden gelen 4 kuşaktır da İstanbul'da yerleşik bir aileyiz. Yani bizim "bizde böyle" diyeceğimiz adetler yok ancak erkek arkadaşımın ailesi biraz daha geleneklere bağlı bir aile. Biz de şimdi merak ediyoruz bizi ne gibi adetler bekliyor, onlar bizden ne bekler biz onlardan ne bekleriz? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
bende görele ama ben de bilmiyorum adetlerımızıGörele benimkı
Konuya kimse bakmıyor bile..bir derdim var bölümüne açılsaydi sayfalar dolardı herhalde :)
Ben de giresunluyum ama çok şükür adet, gelenek görenek uydurmaları duymadım giresunla ilgili. Sadece düğünlerde saatlerce giresun karşılaması oynayabilirler bi bunu biliyorum
Henüz nişanlıyım :))Benim nişanlımda giresunlu, konu sahibi evlendi mi acaba ne yaptı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?