- 11 Aralık 2018
- 39.736
- 246.343
- Konu Sahibi mervesssss
İşine gelmedi di mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşine gelmedi di mi
Yoruldum hjiwkwlwkwejjeoeoeİşine gelmedi di mi
İsterken gözün tok masallah ama takarken ne kadar bonkorsün Ben 20 yıl önce yaptım o işi, KV ye altın sevmem dedim, taşlı set aldılar, sağ olsunlar , hala kullanırım, kendi aileme de taş aldırdım, (seviyorum ne yapayım ) konu komşunun taktığı sarı liralari da balayında çatır çatır yidim....Takılır mı kız onlar, altın dediğin ya kulpsuz yatırımlık ya ince iş takı olacak, ata altini boynuna takan da ne bileyim...Tamam size dügününüzde 5€ takarim
Ne bileyim ben cehenneme direk olsun musibet mahvetti kızlarımıAbla oguz nerde
Yezid musibet ferhundenin zevk sahibi olduğu tek şey oğlum şevketim. Aslan gibi çocuğumu mahvetti benim oğlum hapislerde sürünsün o elin adamlarıyla fingirdesinBacım en azından zevk sahibi zarif bı gelinin varmış, öyle bak olaya
Neee ay yuhh alıntıladığım hanımefendiden özür diliyorum ben 5li olduğunu bilmiyodum, benim çevremdeki herkes böyle tek bir altın yaptırıyor çok banal gelse de geride kalmışız bizResimdeki 5li Reşat mış , konu sahibinin bahsettiği de tekli değil 5 li istiyor. Zinciri minciri duz hesap 130 edermiş.
Ne güzel KV sizi dinlemis dikkate almis istediginizi takmis, yediklerinizde helal hos olsunİsterken gözün tok masallah ama takarken ne kadar bonkorsün Ben 20 yıl önce yaptım o işi, KV ye altın sevmem dedim, taşlı set aldılar, sağ olsunlar , hala kullanırım, kendi aileme de taş aldırdım, (seviyorum ne yapayım ) konu komşunun taktığı sarı liralari da balayında çatır çatır yidim....Takılır mı kız onlar, altın dediğin ya kulpsuz yatırımlık ya ince iş takı olacak, ata altini boynuna takan da ne bileyim...
Ayse ne durumda onun büyüdügünü göremedik… nerde ne yapiyorNe bileyim ben cehenneme direk olsun musibet mahvetti kızlarımı
KV yle bı kere bile ne takilcak konusu geçtiyse taş olayim ( mümkünse baget) Ben altın sevmem dedim geçtim, o da benim günlük kullandiklarima bakıp benzer biseyler almış, bitti gitti....Ha sen begenmezsin belki , satsan taş para da etmez,ama hediyedir zaten çok da güzel niye satayim?Ne güzel KV sizi dinlemis dikkate almis istediginizi takmis, yediklerinizde helal hos olsun
Amanin oda cok ayipBu kadar tantana yapacağınıza annen şerefiniz kadar takın deseydi keşke
Bunu diyene “şerefimiz kadar takacaktık ama maddi gücümüz el vermedi, biz de sizin şerefiniz kadar takmaya karar verdik” deyip gram altın takma keyfisiBu kadar tantana yapacağınıza annen şerefiniz kadar takın deseydi keşke
Tatlım sizin yaşadığınız durum çok mu normal? Madem bu kadar önem veriyorsunuz takıya direk açıkça söyleyinAmanin oda cok ayip
cok komik knk paketle yarinda gülerimBunu diyene “şerefimiz kadar takacaktık ama maddi gücümüz el vermedi, biz de sizin şerefiniz kadar takmaya karar verdik” deyip gram altın takma keyfisi
Offf senin espri anlayışın da çok kötüymüş yav.cok komik knk paketle yarinda gülerim
Hanımlar selam,
benim 6. ayda nişanım var yani şimdiye kadar sadece aileler tanıştı, ama 6. ayda isteme, söz, nişan hepsi bir arada olacak. Bizde genelde adet gelin kiza bi kolye (görselde ekledigim tarz) ve bir bilezik takılır, yüzük kesilirken. Lütfen yok paragöz yok altıncı diye yorum yapmayın. Ve yüzük kesilirken takılan takılar düğünde geri verilip erkek tarafına düğündedeki takılarla tamamlanıp tekrar takılır. Bakın annem biz şu kadar bilezik bu kadar bilezik alın asla demedi sadece düğünde takılan takılara ben karışmam durumunuz neyse ona göre takarsınız dedi. Ama yüzük kesilirken düğünde ne takacaklarlarsa ondan birazini taksınlar dedi yani tek dediğimiz tek istediğimiz şey bu gelin bohçası falan istemedik mesela ama yine de biz de öyle bir adet yok durumumuz yok biz takamayız dediler haliyle sevgilimle ben ve anneler arasında bir tartışma çıktı ben ne yapmalıyım… Eki Görüntüle 3426262 bana yardım edin
Kenfime alcaktim beyefendi alamassin dedi neymis kücük düsüyormus ben kendim alip aileme nisanlim takti dersemŞu kadar rezaleti yaşayacağına kendine istediğin altını satın alıp, ailene nişanlım taktı diyip, neden güzelce keyfine bakmıyorsun. Bu maddi konulara bu kadartakıldıysan demekki adamı sevmiyorsun. Bari ayrıl. Zengim birini bul. En başından maddi durumu belli sizin gözünüzde "çulsuz" olan herifleri alıyorsunuz, sonra bana bunu almadılar. Aşırı saçma.
Sorma ya olaylar olaylarSiz görücü usulü tanışmadınız mı yahu, nasıl yani ödemem diyor?
Kizlar altından anlayan herkes burdayken bişey sorucam, yaklaşık bir kg altınla şu aralar ne tür bir yatırıma yonelirdiniz? Ev araba hariç