Kız İsteme İsteme çiçeği şart mı

Ailesiyle değil nişanlınızla evleneceksiniz. Sizden bir çikolatayı sakınan adam kim bilir neler yapar.
Bende yavaş yavaş böyle düşündüm ama çikolata yememi istemiyormuş kilo almamam için sağlığını düşünüyorum diyor 34 bedenim ve kilo almamdan korkuyor düşünebiliyormusun ayrıca estetik ameliyatlarına karşı da oldukça cömerttir

Kilo almanızdan mı korkuyor? Umarım bu adamla evlenmezsiniz

Kız isteme de çok yeni bir adet değil sonuçta...
Ya öyle elini kolunu sallaya sallaya bomboş mu gelecek Allah aşkına. Bir çiçeğin de lafı yapılmaz
O kadar doğru ki resmen saçmaladı
parası yok mu ??? Deli gibi zengin ama bana bu tarz konularda saçmalama Banel falan diyor ilişki durumumuz inişli çıkışlı onun için birçok şey yaptım yapıyorum

Ben sizin fake olduğunuzu ya da konunun fake olduğunu düşünmeye başladım. Mantıksız tutarsız bir hikaye... Üzerinize ev araba alındı, parmağınızda milyonluk yüzük, kendi altında milyonluk araba, sizin estetik operasyonlar vs ama sorun ettiğiniz çiçek çikolata ? Allah da sizi güldürsün

Kız isteme gibi bir ritüeli yerine getiriyorsa, bir zahmet adabı neyse onu yapsın.
Yoksa hiçbiri şart değil ama işine geleni yapıp, kendi çıkarına olmayanı yapmaktan kaçınca onun adı başka bir şey oluyor.
Alt tarafı çiçek yahu, gönül kırılır mı bunun için?

Sorunun kendisi benim ile zıt düşüncede olmak istemesi bana karşı cömert olan yalnızca ailesi nişanlım sadece belirli konularda isteklerimi onaylıyor

Bende buna kızıyorum zaten azarladı beni arkadaşlarımın yanında çocuk gibi saçma saçma adetlermiş güya

Kız isteme de çiçek şart mı nişanlım şart olmadığını ve böyle durumların eskide kaldığını söyledi. Ben mi çok abartıyorum yoksa o mu baştan savıyor
Eskide yenide ne farkeder bı çiçek alıp gelmeye bukadar bahane turetmeye gerek varmı daha ciddi aşamaların ilkinde bile böyle yapıyor. İstenecekse eğer onlarda olsun. Ama zorla da alın denirmi bilemedim şevk kırılır zaten ilk başta böyle yaklaşınca.

Moralim bozuldu zaten çok sevmesem al çiçeği başına çal derdim ama seviyorum

Reactions: H M
Moralim bozuldu zaten çok sevmesem al çiçeği başına çal derdim ama seviyorum
İşte ne gereği var bu zamanların böyle huzursuzlukla yaşanmasına
Yani direk böyle adetlere hiç girmeseniz neyse de.. hem adetleri yerine getiricek hem kendi yeni adetler turetecek yıpratır anca
Kendini üzme ama baştan konuş bidaha yaşama bunlari en iyisi sürekli bana şu al dersem zaten benm için kıymeti yok.
Sanırım düz adam biraz hiç olmasa bı çiçek yani getirse ne olacak

Kız isteme de çiçek şart mı nişanlım şart olmadığını ve böyle durumların eskide kaldığını söyledi. Ben mi çok abartıyorum yoksa o mu baştan savıyor
Ne getirecekler peki çiçek yerine, eli boş geleceklermiş gibi hissettim. Geleneksel bir durum bu, kendi adıma nişan çiçeği benim için önemliydi, manisadan çanakkaleye kucakta geldi o çiçek ama geldi, ben de 12 yıl sakladım büyük bir keyifle. Eskide kaldığını da düşünmüyorum, merasim bu oyun oynamıyorsunuz. Çiçek çikolata olmayacaksa şahsen beni istemeye gelmesinler.

Bu adamı size yamıyorlar haberiniz olsun, mallarını biliyorlar, kızı kaçırmayalım da şunun başı bağlansın modundalar. Bu mala mülke kanıp evlenecekseniz siz bilirsiniz.

Kimi çiçeği saklıyor hatta reçel yapanını bile gördüm.
Ben çiçek sevmem, "bana çiçek alma, kebap al" diyen kadınlardanım. O yüzden benim için önemi yok. Buna rağmen çiçek gelmezse kesinlikle laf söz olacağından "çiçek alman lazım" derdim. Gidip de çelenk misali kocaman almasın, dünyanın parasını vermesin, ama göze hoş gelen bir şey alsın, saçmalamasın.

Ailesinden yana problem yok ama kendisi garip adetleriniz var diyor başıma kalacak bu sonradan eminim ailesi beni çok seviyor eminin getirirler ama onun bu tavrına çok bozuldum ben sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…