- 4 Mayıs 2021
- 36
- 9
- 30
-
- Konu Sahibi esmerhatunnn99
Bende yavaş yavaş böyle düşündüm ama çikolata yememi istemiyormuş kilo almamam için sağlığını düşünüyorum diyor 34 bedenim ve kilo almamdan korkuyor düşünebiliyormusun ayrıca estetik ameliyatlarına karşı da oldukça cömerttirAilesiyle değil nişanlınızla evleneceksiniz. Sizden bir çikolatayı sakınan adam kim bilir neler yapar.
Kilo almanızdan mı korkuyor?Bende yavaş yavaş böyle düşündüm ama çikolata yememi istemiyormuş kilo almamam için sağlığını düşünüyorum diyor 34 bedenim ve kilo almamdan korkuyor düşünebiliyormusun ayrıca estetik ameliyatlarına karşı da oldukça cömerttir
O kadar doğru ki resmen saçmaladıKız isteme de çok yeni bir adet değil sonuçta...
Ya öyle elini kolunu sallaya sallaya bomboş mu gelecek Allah aşkına. Bir çiçeğin de lafı yapılmaz
parası yok mu ??? Deli gibi zengin ama bana bu tarz konularda saçmalama Banel falan diyor ilişki durumumuz inişli çıkışlı onun için birçok şey yaptım yapıyorumCicek goturmek adettir ya sahsen ben almasini isterdim ne bu cimrilik yahu eskiden kaldi bahanesi altina siginiyor resmen. Parasi yoksa 50 60 liralik bile cicek alip gider insan bunu size gelip boyle soylemeside ne bileyim. Benim istememde ben demeden sevgilim jest olsun diye yakin oldugun kac bayan varsa sayisini soyle onlarada ufak bi cicek getircem diyor. Genel iliski durumunuz nasil bilmiyorum ama bu kadar sig dusunen biriyle hayat gecermiİsteme olmadan bi kez daha dusunun siz en iyisi bi cicege gericimisin diyen yarin bi gun istedigin biseyide almaz onada bahane uretir
Ben sizin fake olduğunuzu ya da konunun fake olduğunu düşünmeye başladım. Mantıksız tutarsız bir hikaye... Üzerinize ev araba alındı, parmağınızda milyonluk yüzük, kendi altında milyonluk araba, sizin estetik operasyonlar vs ama sorun ettiğiniz çiçek çikolata ? Allah da sizi güldürsünBende yavaş yavaş böyle düşündüm ama çikolata yememi istemiyormuş kilo almamam için sağlığını düşünüyorum diyor 34 bedenim ve kilo almamdan korkuyor düşünebiliyormusun ayrıca estetik ameliyatlarına karşı da oldukça cömerttir
Ben sizin fake olduğunuzu ya da konunun fake olduğunu düşünmeye başladım. Mantıksız tutarsız bir hikaye... Üzerinize ev araba alındı, parmağınızda milyonluk yüzük, kendi altında milyonluk araba, sizin estetik operasyonlar vs ama sorun ettiğiniz çiçek çikolata ? Allah da sizi güldürsü
Bende buna kızıyorum zaten azarladı beni arkadaşlarımın yanında çocuk gibi saçma saçma adetlermiş güyaKız isteme gibi bir ritüeli yerine getiriyorsa, bir zahmet adabı neyse onu yapsın.
Yoksa hiçbiri şart değil ama işine geleni yapıp, kendi çıkarına olmayanı yapmaktan kaçınca onun adı başka bir şey oluyor.
Alt tarafı çiçek yahu, gönül kırılır mı bunun için?
Eskide yenide ne farkeder bı çiçek alıp gelmeye bukadar bahane turetmeye gerek varmı daha ciddi aşamaların ilkinde bile böyle yapıyor. İstenecekse eğer onlarda olsun. Ama zorla da alın denirmi bilemedim şevk kırılır zaten ilk başta böyle yaklaşınca.Kız isteme de çiçek şart mı nişanlım şart olmadığını ve böyle durumların eskide kaldığını söyledi. Ben mi çok abartıyorum yoksa o mu baştan savıyor
Moralim bozuldu zaten çok sevmesem al çiçeği başına çal derdim ama seviyorumEskide yenide ne farkeder bı çiçek alıp gelmeye bukadar bahane turetmeye gerek varmı daha ciddi aşamaların ilkinde bile böyle yapıyor. İstenecekse eğer onlarda olsun. Ama zorla da alın denirmi bilemedim şevk kırılır zaten ilk başta böyle yaklaşınca.
Ay ben adetlerin bazılarını çok gereksiz görürdüm. Evlendikten sonra farkettm ki boşuna çıkmamış bunlar. Bunu yapmayan ilerde başkasını hiç yapmaz misal. Evlisinz ailenize gideceksiniz hediye almanızı gereksiz bulacak. Karakter benceBende böyle düşündüm ama gerici misin diyor bana
İşte ne gereği var bu zamanların böyle huzursuzlukla yaşanmasınaMoralim bozuldu zaten çok sevmesem al çiçeği başına çal derdim ama seviyorum
Ne getirecekler peki çiçek yerine, eli boş geleceklermiş gibi hissettim. Geleneksel bir durum bu, kendi adıma nişan çiçeği benim için önemliydi, manisadan çanakkaleye kucakta geldi o çiçek ama geldi, ben de 12 yıl sakladım büyük bir keyifle. Eskide kaldığını da düşünmüyorum, merasim bu oyun oynamıyorsunuz. Çiçek çikolata olmayacaksa şahsen beni istemeye gelmesinler.Kız isteme de çiçek şart mı nişanlım şart olmadığını ve böyle durumların eskide kaldığını söyledi. Ben mi çok abartıyorum yoksa o mu baştan savıyor
Yazık deli galiba.Bende böyle düşündüm ama gerici misin diyor bana
Böyle uzatmaya da gerek yok. Uygun bir dille sizin için önemli olduğunu o güne ait hayalimde çiçek de var deyiver in daha da ses etmeyin.Moralim bozuldu zaten çok sevmesem al çiçeği başına çal derdim ama seviyorum
Bunu düşünüyorsan zaten gelmesinler, evde kal bununla evlenme, aynı evin içinde sevgisiz kalacağına olmadığı için sevgisizim dersinDimi basit bir çiçek alsa ne olacak... ameliyat oldum onda bile 1 kere geldi yanıma beni sevmediğini düşünüyorum
Bu adamı size yamıyorlar haberiniz olsun, mallarını biliyorlar, kızı kaçırmayalım da şunun başı bağlansın modundalar. Bu mala mülke kanıp evlenecekseniz siz bilirsiniz.Bir keresinde evinde ki dolaptan aldığım çikolataya kızmıştı daha öncesinde böyle huyu yoktu şimdi ne oldu bilmiyorum ailesi bir o kadar cömert üzerimde 1 ev 1 araba var şuan Bile parmağımda Servet değerinde yüzük var ama nişanlım 1 çöp bile almadı
Evlenmeye niyetli misiniz Allahın çiçeği için tantana çıkaran adamla?Bende buna kızıyorum zaten azarladı beni arkadaşlarımın yanında çocuk gibi saçma saçma adetlermiş güya
Ailesinden yana problem yok ama kendisi garip adetleriniz var diyor başıma kalacak bu sonradan eminim ailesi beni çok seviyor eminin getirirler ama onun bu tavrına çok bozuldum ben sadeceNe getirecekler peki çiçek yerine, eli boş geleceklermiş gibi hissettim. Geleneksel bir durum bu, kendi adıma nişan çiçeği benim için önemliydi, manisadan çanakkaleye kucakta geldi o çiçek ama geldi, ben de 12 yıl sakladım büyük bir keyifle. Eskide kaldığını da düşünmüyorum, merasim bu oyun oynamıyorsunuz. Çiçek çikolata olmayacaksa şahsen beni istemeye gelmesinler.