Kız İsteme İsteme çiçeği şart mı

Kız isteme gibi bir ritüeli yerine getiriyorsa, bir zahmet adabı neyse onu yapsın.
Yoksa hiçbiri şart değil ama işine geleni yapıp, kendi çıkarına olmayanı yapmaktan kaçınca onun adı başka bir şey oluyor.
Alt tarafı çiçek yahu, gönül kırılır mı bunun için?
Kırıldım zaten bakalım zaman neyi gösterecek umarım pişman olur

Bu konuları defalarca konuştum ben senden 300 500 tllik şeyleri mi sakıncam sadece saçma bu tarz şeyleri hayatıma yakıştırmıyorum diyor. Çikolata meselesinde ise kilo alma sağlıklı beslen diye kavga çıkardı

Bu konuları defalarca konuştum ben senden 300 500 tllik şeyleri mi sakıncam sadece saçma bu tarz şeyleri hayatıma yakıştırmıyorum diyor. Çikolata meselesinde ise kilo alma sağlıklı beslen diye kavga çıkardı
Nerden tutsak olmuyor senin işin var ben sana diyim :KK70: :KK70: :KK70: supriz olmaz evlenince bazı şeyler hazırlıklı ol. Yani desene ona adettir bütün çikolatayı benim yemem olmaz.

Son düzenleme:
Yahu bu forumunda hiç ortası olmamaya başladı 🤦🏼 Gerçi insanların anormalliğini niye foruma yüklüyorum ki. 😒

Bi çiçek almak çok mu zoruna gitmiş sevgilinizin. Bunlar hep erkeklerin çiçek alınca kılıbık damgası yeriz fikrinden ileri geliyor. De ki ona muhtemelen son aldığın çiçek olur bu en azından onu çok görme öküz de 😬😬😬

Kız isteme de çiçek şart mı nişanlım şart olmadığını ve böyle durumların eskide kaldığını söyledi. Ben mi çok abartıyorum yoksa o mu baştan savıyor
Çiçek paralari cok gelmistir öyle birşey uydurmustur🤣
Adettentir goturukcek tabiki,ilerisindede sana kalmış birseh kurularina saklarsan eyer.
Ben 1bucuk yil sacladim sonunda attim çöpe evde ck kalabaligi sevmedigimden🤦‍♀️

Yuh artik.
Hayatima yakistirmiyorum ne demek allah askina?

Isteme zorunlu degil. Gidip direkt yarin nikahi basin ve evlenin kabul.
Ama isteme olacaksa ciceksiz cikolatasiz/tatlisiz olmaz. Neden almak istemiyor ki? Mevzu edilecek bir sey bile degil. Cok buyuk olmak zorunda da degil. Bir cicek cikolata yani nedir 🤦‍♀️

Siz gerçekten seviyor musunuz yoksa onun ailesinin getirdiği maddi rahatlığı da benimsediğiniz için mi bu insanla devam ediyorsunuz????

Sanki aile oğullarını baş göz etmek için sizi yüzük ve ev ve arabayla boyamış. Sus payı verip Çek kızım demiş.

Sevmek mi ? Rahat yaşam mı ? Siz karar verin. Her şey ortada.
İsteme çiçeğine gelince de annesi düşünür onu da !

Kırıldım zaten bakalım zaman neyi gösterecek umarım pişman olur
Kendi arzu etmediği her şeyi siz isteseniz bile saçma bulacak, farkında mısınız?
Bu çok basit bir örnek ama geleceğe dair önemli bir ipucu.
Mesela siz bir yeri görmek isteyeceksiniz ‘ne alaka ya orada ne işim var benim kendime yakıştıramam’ diyecek.
Baş başa olmak isteyeceksiniz, komik diyecek, vs vs.
Bu serüven sizin hayatınıza dair her istediğiniz şeyde önünüze gelecek.
Çünkü o istemiyorsa, size saygı duymayacak.

Ailesinden yana problem yok ama kendisi garip adetleriniz var diyor başıma kalacak bu sonradan eminim ailesi beni çok seviyor eminin getirirler ama onun bu tavrına çok bozuldum ben sadece
Sen aileyle değil adamla aynı yatağa gireceksin iyi düşün, hediyeler gözünü boyamasın

Daha yeni kardeşime kız istedik 141 adet gül yaptırdı çiçeksiz kız mı istenirmiş ya kolaya kaçıyor ve size harcama yapmak istemiyor

X