Kız İsteme İsteme çiçeği şart mı

Hasta ziyaretine hatta ilk gidilen eve çiçek biley götürülür ne yani atla deve değil. Baska konularda da cimriliği var mı bşr düşünün bence. Zenginin cimriside hiç çekilmez.

çiçeği dert eden alyans da almaz. bir seferlik ve özen gösterildiğini belli edecek şeyler bunlar.
kimse gidip 10binlerce tl vermesini de beklemiyordur eminim.
Yüzüğümü annesi hediye etti maddi ve manevi değeri çok çok yüksek. Dayısı düğüm hediyesi arabamı algı şimdiden ama sevgilim (nişanlım sayılır ) bu tarz şeyleri önemsiz görüyor

Hasta ziyaretine hatta ilk gidilen eve çiçek biley götürülür ne yani atla deve değil. Baska konularda da cimriliği var mı bşr düşünün bence. Zenginin cimriside hiç çekilmez.
Bir keresinde evinde ki dolaptan aldığım çikolataya kızmıştı daha öncesinde böyle huyu yoktu şimdi ne oldu bilmiyorum ailesi bir o kadar cömert üzerimde 1 ev 1 araba var şuan Bile parmağımda Servet değerinde yüzük var ama nişanlım 1 çöp bile almadı

Cicek goturmek adettir ya sahsen ben almasini isterdim ne bu cimrilik yahu eskiden kaldi bahanesi altina siginiyor resmen. Parasi yoksa 50 60 liralik bile cicek alip gider insan bunu size gelip boyle soylemeside ne bileyim. Benim istememde ben demeden sevgilim jest olsun diye yakin oldugun kac bayan varsa sayisini soyle onlarada ufak bi cicek getircem diyor. Genel iliski durumunuz nasil bilmiyorum ama bu kadar sig dusunen biriyle hayat gecermi İsteme olmadan bi kez daha dusunun siz en iyisi bi cicege gericimisin diyen yarin bi gun istedigin biseyide almaz onada bahane uretir

evlenmeden size bunları veriyorlarsa dikkat edin derim. kimse bunu iyi niyetten yapmaz bence. üstelik nişanlınız çikolata çiçek gibi basit şeylere laf ediyor.
bu işin altında yeter ki evlenmiş olsun diye gizlenen şeyler çıkmaz umarım
çok anormal çünkü

Regl donemindeyken aldiysan çikolatasını ondan kızmıştır belki hshdb

Ailenin cömert olması çok tatlı ama hayatı nişanlınızla geçireceksiniz. Bizde de bir damat var adamın üç dört evi var yazlıklar cabası ama eve alınan kıyma peynir bile göze batıyor. Normal ev ihtiyacı bile sıkıntı çıkartılıyor. Yani karakteri iyi analiz etmek lazım.

Valla evle arabayla olacak is degilki bu isterse 5 kurusu olmasin agzindan cikan guzel bi soz milyarlik cicege bedeldir siz biseyleri onun ailesinden degil ondan beklemeniz lazim gozunuzu boyamasin ev araba zenginse gonlude zengin olsun bi insanin gonul zenginligi yoksa hicbisey olmaz o insandan benden demesi

Burada mevzu şart mı değil mi den ziyade sizi bir çiçeğe layık görmeyip bunun tartışmasını yapması. İlişkinizde başka problemler de var gibi

Ailesiyle değil nişanlınızla evleneceksiniz. Sizden bir çikolatayı sakınan adam kim bilir neler yapar.

Ailenin cömert olması güzel bir şey ama eşinizinde içinde olması lazım. Şimdiden bir çikolataya laf edecekse sonrasını bilemiyorum.

Dimi basit bir çiçek alsa ne olacak... ameliyat oldum onda bile 1 kere geldi yanıma beni sevmediğini düşünüyorum
Yanınızda kalması gerekiyordu bu durumda. Yani seviyorsa içinden öyle yapmak gelirdi. El gibi 1 kez ziyarete gelmek çok tuhaf. Evlilik konusunda çok iyi düşünüp karar vermeniz gerek. Değer görmüyorsunuz çünkü. Ailesinin cömertlikleri önemli değil. Evlendiğinizde sorunlar yaşarsanız er ya da geç oğullarına destek olacaklar ve siz yarı yolda kalmış olacaksınız. Hayatınız zamanınız sabrınız inancınız umutlanırız tükenmiş olacak. Ve bile bile bu evliliği yaptığınız için çok pişman olacaksınız

Birkaç dal çiçek için yolun başında sizi üzen adamlarla birlikte yürümeyin. Çiçek çikolata, tek taş bunlar görümlük şeyler ama bu kararı siz ortak almıyor alamıyorsanız nişanlınız tavrı külliyen yanlış demektir. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Cikolatami niye aldin diyen biri misal evlendiniz ve otururken meyve yerken tabakta son kalan erigi bakip o yesin yeterki diye dusunurken esiniz hic umursamadan katirt diye o erigi ballandira ballandira yicek demedi demeyin

Kız isteme de çiçek şart mı nişanlım şart olmadığını ve böyle durumların eskide kaldığını söyledi. Ben mi çok abartıyorum yoksa o mu baştan savıyor
Kız isteme de çok yeni bir adet değil sonuçta...
Ya öyle elini kolunu sallaya sallaya bomboş mu gelecek Allah aşkına. Bir çiçeğin de lafı yapılmaz

Kız isteme de çiçek şart mı nişanlım şart olmadığını ve böyle durumların eskide kaldığını söyledi. Ben mi çok abartıyorum yoksa o mu baştan savıyor
nişanlın para harcamaktan kaçıyor ben nişanlımdan 41 tane istedim gül getirdi nişanda tanışmada ayrı çiçek gondolda al çikolatayı da kutu dakinin modası kalmadı daha sonra evde aksesuar olarak kullanırız dedim sağolsun hepsinni de istediğim gibi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…