- 4 Mayıs 2021
- 36
- 9
- 30
-
- Konu Sahibi esmerhatunnn99
Kırıldım zaten bakalım zaman neyi gösterecek umarım pişman olurKız isteme gibi bir ritüeli yerine getiriyorsa, bir zahmet adabı neyse onu yapsın.
Yoksa hiçbiri şart değil ama işine geleni yapıp, kendi çıkarına olmayanı yapmaktan kaçınca onun adı başka bir şey oluyor.
Alt tarafı çiçek yahu, gönül kırılır mı bunun için?
evlenmeden size bunları veriyorlarsa dikkat edin derim. kimse bunu iyi niyetten yapmaz bence. üstelik nişanlınız çikolata çiçek gibi basit şeylere laf ediyor.
bu işin altında yeter ki evlenmiş olsun diye gizlenen şeyler çıkmaz umarım
çok anormal çünkü
Bu konuları defalarca konuştum ben senden 300 500 tllik şeyleri mi sakıncam sadece saçma bu tarz şeyleri hayatıma yakıştırmıyorum diyor. Çikolata meselesinde ise kilo alma sağlıklı beslen diye kavga çıkardı
Nerden tutsak olmuyor senin işin var ben sana diyimBu konuları defalarca konuştum ben senden 300 500 tllik şeyleri mi sakıncam sadece saçma bu tarz şeyleri hayatıma yakıştırmıyorum diyor. Çikolata meselesinde ise kilo alma sağlıklı beslen diye kavga çıkardı
Çiçek paralari cok gelmistir öyle birşey uydurmusturKız isteme de çiçek şart mı nişanlım şart olmadığını ve böyle durumların eskide kaldığını söyledi. Ben mi çok abartıyorum yoksa o mu baştan savıyor
Bu konuları defalarca konuştum ben senden 300 500 tllik şeyleri mi sakıncam sadece saçma bu tarz şeyleri hayatıma yakıştırmıyorum diyor. Çikolata meselesinde ise kilo alma sağlıklı beslen diye kavga çıkardı
Kendi arzu etmediği her şeyi siz isteseniz bile saçma bulacak, farkında mısınız?Kırıldım zaten bakalım zaman neyi gösterecek umarım pişman olur
Sen aileyle değil adamla aynı yatağa gireceksin iyi düşün, hediyeler gözünü boyamasınAilesinden yana problem yok ama kendisi garip adetleriniz var diyor başıma kalacak bu sonradan eminim ailesi beni çok seviyor eminin getirirler ama onun bu tavrına çok bozuldum ben sadece
Yıldırmak istiyor sen gerici misin eskide kaldı bilmem ne diyerek işin içinden sıyrılacak yahu sevdiğin kadına çiçek alacaksın yavBende böyle düşündüm ama gerici misin diyor bana
29Adam kaç yaşında
Sen aileyle değil adamla aynı yatağa gireceksin iyi düşün, hediyeler gözünü boyamasın
Senin anlatışından bana şımarık ergen bi çocuk gibi gelmişti ama yaşı da gayet büyükmüş