- 4 Mayıs 2021
- 36
- 9
- 30
-
- Konu Sahibi esmerhatunnn99
Bende böyle düşündüm ama gerici misin diyor banaYahu sevdigi kizin ailesinin evine ozel bir sebeple gidiyor cicekten baska ne alabilir elini kolunu sallayarakmi gelecek?
Ayip yani bu nasil bir tepkidir
Dimi basit bir çiçek alsa ne olacak... ameliyat oldum onda bile 1 kere geldi yanıma beni sevmediğini düşünüyorumBemcede sart hersey usulune uygun olmasi lazim bastan ipleri ele vermemek lazim alt tarafi bi cicek
Bende o ışığı görmeye başladım ama elimden gelen bişey yokDeğil tabi ki. Kız isteme de şart değil. Hele nişan falan ay saçma sapan. Hatta bak ,düğünde neymiş banal yani. Siz şey yapın kot tişört nikah dairesinde evlenin. Çok mutlu olur bence nişanlınız, gördüm ben o ışığı onda.
Ve çok da zengin milyonluk arabaya binip bana bunu yapması ağır geliyorşimdiden bedava ya kaçan bir sevgilin var ileride eşin olunca çok çekersin haberin olsun
bu fragman
ağır geliyorsa tavrınızı koyunVe çok da zengin milyonluk arabaya binip bana bunu yapması ağır geliyor
Boyle boyle zengin oluyorlar işteVe çok da zengin milyonluk arabaya binip bana bunu yapması ağır geliyor
Kesinlikle sinir oldumKız isteme de eski de kaldı ozaman? Bir şey yapılacaksa usulüne uygun yapılmalı bence.
koydum tabikiağır geliyorsa tavrınızı koyun
Madem zengin o zaman mavi gül isteVe çok da zengin milyonluk arabaya binip bana bunu yapması ağır geliyor