İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Bibibella sana şişman diyenler bi yüzlerine baksınlar :)) kilo-boy-yaş bunlar çok önemsiz evlendikten sonra iyice farkına varıyor insan. Önemli olan huzur önemli olan anlaşabilmek
Çok mutlu olun
Aynen öyle. Benim de eşimle aramda 11 yaş var nerdeyse:)
Şaşırıp yapabilicek misin diyenler oldu , ama önemli olan iki insanın arasındaki..

Çok tatlısın ama yaaa ben hemen baktım sende yüz güzelliği var en azından bende o da yok napcaz
Yüz güzelliği olsa ne olacak iç güzelliği olsun dışı mükemmel içi çamur olanlarla dolu etraf

Benim net bitmek üzere Komşudan wifi çaldiğim için oda oda geziyorum pencere önünde çekiyo düşecem şimdi:))))bazen ağirlaşiyor göremedim

Bakarsın acelesi yok şişko dötümü sonrada görürsün

Bibibella sana şişman diyenler bi yüzlerine baksınlar :)) kilo-boy-yaş bunlar çok önemsiz evlendikten sonra iyice farkına varıyor insan. Önemli olan huzur önemli olan anlaşabilmek
Çok mutlu olun
Şükür huzurum mutluluğum yerinde Allah bozmasın

Annem lahmacun vermişti çaayla lahmacun yiyorum bi yandan:)) diğer taraftada bisküvilerim kızım izin vermiyo akşama kadar akşam ne bulursam önüme koyuyorum
Afiyet olsun :) ev yapımı mı? Ben dışardan hiç yiyemiyorum çok bozuyor.

Sağool canım. Evet ev yapimi annemde asla dişardan yiyemiyor lahmacunu:) tadi çok gizel olmuş keşke uzatabilseydim size de
Olsun , söylemen yeter :) bigün üşenmezsem ben de yapıcam :)

Kizz senden de hic bisey kacmiyor he
Dalacaktim ha buraya dalmadan bi kolacan edem dedim kanka
Tansiyon yuksek burda libido tavan
Su koseye kivrilayim ben
Sen de gel sen de.. çocuklardan sonra libido ne alemde anlat, kızlar 1. De pes etti

Yap yap gördüm etsunumunu ağzim açık kaldı:))!sen çok güzel yaparsın lahmacunuda
Ayy

Ya hamur giriyor işin içine güvenemiyorum kendime. Pasta börek hiç anlamam sevmemde yapmasını.unlu şeylerle hiç aram yok Ama yemek yapmayı çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…