- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
kendi kendine mi konuşuyor oGeldim...Ay hoş buldum..ne de iyi ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi kendine mi konuşuyor oGeldim...Ay hoş buldum..ne de iyi ettim
Yok yazıyorum kizaaamm ne konuşmasıkendi kendine mi konuşuyor o
sen nie hala maskelisin :)Yok yazıyorum kizaaamm ne konuşması
30 binin altında beğenisi olanları kabul etmiyorduk ya yanlış etiket olmuş çıkışlar bu taraftanYok yazıyorum kizaaamm ne konuşması
Yüzüme yapıştı çıkmıyor:;-)))sen nie hala maskelisin :)
Beni tüm dünya begeniyoda belli etmiyorlar ee burda da yazılı değil elbet..7290 diyo ama o aslen 7 milyon kusur yafrim30 binin altında beğenisi olanları labul etmiyorduk ya yanlış etiket olmuş çıkışlar bu taraftan
Mesaj sayın o onu bile göremiyorsun beğenin 25binBeni tüm dünya begeniyoda belli etmiyorlar ee burda da yazılı değil elbet..7290 diyo ama o aslen 7 milyon kusur yafrim
Ay kız acele edince yanlış bakmışım.. doğru vallaMesaj sayın o onu bile göremiyorsun beğenin 25bin
maskeni çıkar da öyle konuşalımYüzüme yapıştı çıkmıyor:;-)))
sürçili ihsan etti affetMesaj sayın o onu bile göremiyorsun beğenin 25bin
Yarim saattir maskesiz olan aynı fotomu ariyorum silmişim galiba ya..mecbur maskeli dolascam biraz daha))maskeni çıkar da öyle konuşalım
sürçili ihsan etti affet
Hoş geldin zoroYarim saattir maskesiz olan aynı fotomu ariyorum silmişim galiba ya..mecbur maskeli dolascam biraz daha))
Surcili ihsan...Ay salyalı emo yok ya
maskeni çıkar da öyle konuşalım
sürçili ihsan etti affet
Hoş buldum torno sende hosgeldinHoş geldin zoro
Değiştirdim, konunuz ismi yüzünden kapanmaz, küfürlü bir söz değil, kimseye hakaret içinde yazılmamış, çayır manyaklığı size aitse bence sorun yokKonuyu sikayet ettim adı değişsin diye ins. Kapanmaz
TeşekkürlerDeğiştirdim, konunuz ismi yüzünden kapanmaz, küfürlü bir söz değil, kimseye hakaret içinde yazılmamış, çayır manyaklığı size aitse bence sorun yok
İyi sohbetler.
Teşekkürler
Kusura bakmayın esprili yaklaşayım dedim ama umarım rencide etmemişimdir, konu başlığı hoşuma gitti, değişik bir bakış açısı, çayır ters köşe yaptırıyor, ne alaka dedirtiyor insana