- 15 Ekim 2016
- 22.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.840
- 598
kendi kendine mi konuşuyor oGeldim...Ay hoş buldum..ne de iyi ettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi kendine mi konuşuyor oGeldim...Ay hoş buldum..ne de iyi ettim![]()
Yok yazıyorum kizaaamm ne konuşmasıkendi kendine mi konuşuyor o
![]()
sen nie hala maskelisin :)Yok yazıyorum kizaaamm ne konuşması![]()
30 binin altında beğenisi olanları kabul etmiyorduk ya yanlış etiket olmuş çıkışlar bu taraftanYok yazıyorum kizaaamm ne konuşması![]()
Yüzüme yapıştı çıkmıyor:;-)))sen nie hala maskelisin :)
Beni tüm dünya begeniyoda belli etmiyorlar ee burda da yazılı değil elbet..7290 diyo ama o aslen 7 milyon kusur yafrim30 binin altında beğenisi olanları labul etmiyorduk ya yanlış etiket olmuş çıkışlar bu taraftan![]()
![]()
Mesaj sayın o onu bile göremiyorsunBeni tüm dünya begeniyoda belli etmiyorlar ee burda da yazılı değil elbet..7290 diyo ama o aslen 7 milyon kusur yafrim![]()
Ay kız acele edince yanlış bakmışım.. doğru vallaMesaj sayın o onu bile göremiyorsunbeğenin 25bin
![]()
maskeni çıkar da öyle konuşalımYüzüme yapıştı çıkmıyor:;-)))
Mesaj sayın o onu bile göremiyorsunbeğenin 25bin
![]()
Yarim saattir maskesiz olan aynı fotomu ariyorum silmişim galiba ya..mecbur maskeli dolascam biraz daha))maskeni çıkar da öyle konuşalım![]()
![]()
sürçili ihsan etti affet
Hoş geldin zoroYarim saattir maskesiz olan aynı fotomu ariyorum silmişim galiba ya..mecbur maskeli dolascam biraz daha))
Surcili ihsan...Ay salyalı emo yok ya![]()
maskeni çıkar da öyle konuşalım![]()
![]()
sürçili ihsan etti affet
Hoş buldum torno sende hosgeldinHoş geldin zoro![]()
Değiştirdim, konunuz ismi yüzünden kapanmaz, küfürlü bir söz değil, kimseye hakaret içinde yazılmamış, çayır manyaklığı size aitse bence sorun yokKonuyu sikayet ettim adı değişsin diye ins. Kapanmaz![]()
TeşekkürlerDeğiştirdim, konunuz ismi yüzünden kapanmaz, küfürlü bir söz değil, kimseye hakaret içinde yazılmamış, çayır manyaklığı size aitse bence sorun yok
İyi sohbetler.
Teşekkürler![]()
Kusura bakmayın esprili yaklaşayım dedim ama umarım rencide etmemişimdir, konu başlığı hoşuma gitti, değişik bir bakış açısı, çayır ters köşe yaptırıyor, ne alaka dedirtiyor insana![]()