- 28 Aralık 2009
- 15.448
- 89
kanka sende kızarsana :118:lan pohlular hepiniz kirmizilandiniz bi ben kaldim ya laaa :ezikfstksmili:
selam datlucadı.katılmak isterdm kknın graliçası olacağım kesin:98: emme bi tanıdık çıkar ben burda bi sürü dolap çeviriyorum sonra deşifre olmimhey kızlar selam. yarın kadınlar hamamında kk güzellik kraliçesini seçiyoz. yarın mutlaka ziyaret edin orayı olurmu. sizin gibi fıstıkları yarışmacı olarak görmek isterim
fıstık ve fıstıkçıı geberiyorum: açmalıkta zirveye ulaştın kanke tebrik şee ettim sanaheey selam datlum hosgeldin sefalar getirdin
yarisma yarin mi anamm ne cabukk bende yarin katilimlar baslayacak zannetmistim
eskiden cok katilirdim ama cok risk akrabalarda girmeye basladi arti::
skopummmmm
oyhh yirim nen ben onu ne kadarlik oldu bücürr isim falan belirlediniz mi kii ay cok heyecanlii :
fikrm geldi lan kiz olursa fistik erkek olursa fistikci: evet bir viztik klasigi daha yasiyoruz sayin seyirciler:86: sacmalamak bedava
iyiyim sükür sen nasilsinsizleri cok özledim dayanamadim geldim pkolumm pohlum
artık şu gelişinn şerefine bi yayın yaparık kanke de mi öyle böyle b,i yayın değil ha yıkılcak ortalık: olsun kiz aklinizda bsiey yok mu kiz olursa ahmet erkek olursa ayse gibi aaaayyyhh yihildim allah beni kahretmesin yemin ederim bilincssizce yazdim kiz olursa ahmet erkek olursa ayse ne lan aranilan beyine ulasilamadi :
skopciimm ben kendi kendimin sacmalamalarimi bile özledim artik size olan özlemimi yayinlarimizi ne kadar özleidgimi hiiic söylemeyim
olabilitesi var vallahi attigim adimdan süphelenir oldum
eskidende logolardik zaten cnm cok eglenceli olurdu sabirsizlikla bekliyorum yarismayi ne zaman baslayacak :
artık şu gelişinn şerefine bi yayın yaparık kanke de mi öyle böyle b,i yayın değil ha yıkılcak ortalık
sende kendinize iyi bak ne güzel cümle ay ben nasil cikcam simdi püf
topikçene hasretiz yayına:90:toprağın suya,mecnunun leylaya,zeboşun behlüle hasret olduğu gibi hasretizeee ne diyin
ben diyem mi sana neyinin olacağını zorla sohbete dahil oluyorum bende:78:içine mi doğdu kız yoksa erkek mi olacak
işte kankalaın şahı buu lenn hastane benm memleketm kankam.misafir oluyom aradasen nassın canne zmn bıze zaman ayırcan hacı
dört gözle beklıok heeözledık senı lennn
tmm kankam yaa sen gel yeterkı arada göruyommmmm sağolasuncnm
ıyısındır ınş
hain kanka geliyomya la artik
burdayim anam bacim ne zaman kiriyoh muzun belini deyin hele bende sizleri nannn ama hasret sona erdi dizi gralicam annat la tecrüpelerini :122aylas
bana bak kanka öyle bi zamanda yapalım ki şu yayını hepimize uygun bi saat olsnayyy çok heycanlı nannn