Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy kızı uyutuyorum okurken gülmemek için zor tuttum kendimiBende yataktan düşmüştüm cıblak cıblak oynaşırkan şişmanda olunca bayağı bi ses çıkmıştı çok gülmüştük eşimle
yap yap nispetin ala'sını yap. karnım daraldı burdaYeni geldim denizden
Sen mantıları gömerken iiydi amayap yap nispetin ala'sını yap. karnım daraldı burda
YoooooSiz de mi kavga ettiniz diye sormuştum
Vermiycem vermiycem diyorsun yani
Yaptın mi sonundaBenim işim vardı şimdi üstûne keyif dondurması yiyorum
yok artıkVar :) ayni eşofmannin icine girip sevistik
Renk olsun diye...tabi genctik o zamanlar
Mantı mı kim nerde gömmüş yapan mi var(yapabilen)Sen mantıları gömerken iiydi ama
Emin olma obez statüsjndeyim ben 1.70 113 kiloBoy kilo oranı kaç Bibibella beni gecemezsin heralde :)
SonundaYooooo
Yaptın mi sonunda
yok artık
Bende 1.55 83 kilo senden aşağı kalır yanım yok ama 60 falan olsam daha iyi olacakEmin olma obez statüsjndeyim ben 1.70 113 kilo
Sonunda
Boşuna kilomla dalga geçmiyorlarBende 1.55 83 kilo senden aşağı kalır yanım yok ama 60 falan olsam daha iyi olacak
Kim dalga geciyorBoşuna kilomla dalga geçmiyorlar
Hadi gözünaydınBende 1.55 83 kilo senden aşağı kalır yanım yok ama 60 falan olsam daha iyi olacak
Hepimiz aynı yere gidicez en çirozuda en kilolusu da. Neyin mantığıBoşuna kilomla dalga geçmiyorlar
Nickini söylemek istemiyorum ama kk da tanınan kişilerKim dalga geciyor
Nasil acik acik mi dalga geciyorlar? Ayip ama ya...acaba neleri eksik?Nickini söylemek istemiyorum ama kk da tanınan kişiler
Ay canım sen söylemezsen kilonu nerden bilecekler? Kendinle barışık olduğun için söylüyosun zaten varsın dalga geçsinlerBoşuna kilomla dalga geçmiyorlar
Yok gizli gizli bilen biri bana söylediNasil acik acik mi dalga geciyorlar? Ayip ama ya...acaba neleri eksik?
Meraktan çatlarimNickini söylemek istemiyorum ama kk da tanınan kişiler
Aman istedikleri kadar dalga geçsinler utanıyor olsam boy boy nişan fotolarımın olduğu konum olmazdıAy canım sen söylemezsen kilonu nerden bilecekler? Kendinle barışık olduğun için söylüyosun zaten varsın dalga geçsinler
Haniii nerdee fotolar:) ben niye göremedimAman istedikleri kadar dalga geçsinler utanıyor olsam boy boy nişan fotolarımın olduğu konum olmazdı