- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Yalan mı doğru mu bilmiyoruz ama anladığımız kadarıyla 2. Çocuğu eski sevgilisinden adamla görüşüyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalan mı doğru mu bilmiyoruz ama anladığımız kadarıyla 2. Çocuğu eski sevgilisinden adamla görüşüyormuş
Vayy bee suziye baksenneyse allah yardimcisi olsun islah etsin ne diyekYalan mı doğru mu bilmiyoruz ama anladığımız kadarıyla 2. Çocuğu eski sevgilisinden adamla görüşüyormuş
Amin amin. Taktik ver hele onu geçGeldim geldim
Valla bizde hala ekşınnn var yani cok sukur aman masallah
Ay ben de tam tersini işte, birde istemeden yaptığım için hiç güzel olmuyorBende tam tersi:)) pastayla sabaha kadar uğraşsam yorulmam ama yemek yapmak çok sıkıcı geliyor:))
aminn..Vayy bee suziye baksenneyse allah yardimcisi olsun islah etsin ne diyek
Allah yardımcın olsun:)Kızlar sizlere iyi sohbetler, iyi dedikodular :)) Ben yatar, yarın okulun ilk günü, ders programım ve sınıflarım bile belli değil Yarın tam bir curcuna, inşallah sağ çıkabilirim İyi geceleeeeeer
Kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden yeni eğitim yılı :)Kızlar sizlere iyi sohbetler, iyi dedikodular :)) Ben yatar, yarın okulun ilk günü, ders programım ve sınıflarım bile belli değil Yarın tam bir curcuna, inşallah sağ çıkabilirim İyi geceleeeeeer
Hahah kaynatilmiş yumurta koyardi annem ya sinir olurdum:)))Kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden yeni eğitim yılı :)
Ben de yarın okula başlıyorum aa dostlarrr
Beslenmeme ne koyayım sizce
Hahahha sınıf kokardıHahah kaynatilmiş yumurta koyardi annem ya sinir olurdum:)))
Evet oyüzden sinir olurdum zaten. Hatta bazen yolda atip yedim derdim:)) bide okula gitmemek için hasta rolleriHahahha sınıf kokardı
Ben 2. Sınıfa kadar götürdüm. Sonra öğretmenimizin büfesi vardı. Bir patates kızartması ve sosisli ekmek yaparlardı ki tadı hala damağımdaEvet oyüzden sinir olurdum zaten. Hatta bazen yolda atip yedim derdim:)) bide okula gitmemek için hasta rolleri
Ben hatirlamiyorum:)) ablam benden büyük ayni okuldaydik gidip durumunu soruyodum öğretmeni kötü derde açığını yakalayip babamlara söylerim diyeBen 2. Sınıfa kadar götürdüm. Sonra öğretmenimizin büfesi vardı. Bir patates kızartması ve sosisli ekmek yaparlardı ki tadı hala damağımda
Ahahaha gerçekten miBen hatirlamiyorum:)) ablam benden büyük ayni okuldaydik gidip durumunu soruyodum öğretmeni kötü derde açığını yakalayip babamlara söylerim diye
Küçücük boyumla veli gibi durum sormak nedir ya:)))
Vallahi:))) kendisi şu an ingilizce öğretmeni:)) neyini yakalamaya çalışıyosam artık babamlar ona kızınca bi seviniyodum bi seviniyodumAhahaha gerçekten mi
Haket birden kayboluyorlar:)))
Aslında bunu sana ablanın yapması gerekmez miydiVallahi:))) kendisi şu an ingilizce öğretmeni:)) neyini yakalamaya çalışıyosam artık babamlar ona kızınca bi seviniyodum bi seviniyodum
Neden acabaHaket birden kayboluyorlar:)))
Evet:)) küçüklük işte hiç anlaşamazdık:) kafam okulda derse değil pisliğe çalışıyorduAslında bunu sana ablanın yapması gerekmez miydi