• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Geldim geldim:-)
Valla bizde hala ekşınnn var yani :KK8:cok sukur aman masallah:KK37:
Amin amin. Taktik ver hele onu geç :KK70:
Bende tam tersi:)) pastayla sabaha kadar uğraşsam yorulmam ama yemek yapmak çok sıkıcı geliyor:))
Ay ben de tam tersini işte, birde istemeden yaptığım için hiç güzel olmuyor :110:
Vayy bee suziye baksen:KK59:neyse allah yardimcisi olsun islah etsin ne diyek:KK51:
aminn..

Kızlar sizlere iyi sohbetler, iyi dedikodular :)) Ben yatar, yarın okulun ilk günü, ders programım ve sınıflarım bile belli değil :KK35: Yarın tam bir curcuna, inşallah sağ çıkabilirim :KK70: İyi geceleeeeeer :KK200:
Kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden yeni eğitim yılı :)

Ben de yarın okula başlıyorum aa dostlarrr:deli:

Beslenmeme ne koyayım sizce :D

Evet:110: oyüzden sinir olurdum zaten. Hatta bazen yolda atip yedim derdim:)) bide okula gitmemek için hasta rolleri:KK53:
Ben 2. Sınıfa kadar götürdüm. Sonra öğretmenimizin büfesi vardı. Bir patates kızartması ve sosisli ekmek yaparlardı ki tadı hala damağımda :silah:

Ben 2. Sınıfa kadar götürdüm. Sonra öğretmenimizin büfesi vardı. Bir patates kızartması ve sosisli ekmek yaparlardı ki tadı hala damağımda :silah:
Ben hatirlamiyorum:)) ablam benden büyük ayni okuldaydik gidip durumunu soruyodum öğretmeni kötü derde açığını yakalayip babamlara söylerim diye:KK70:
Küçücük boyumla veli gibi durum sormak nedir ya:)))

Ben hatirlamiyorum:)) ablam benden büyük ayni okuldaydik gidip durumunu soruyodum öğretmeni kötü derde açığını yakalayip babamlara söylerim diye:KK70:
Küçücük boyumla veli gibi durum sormak nedir ya:)))
Ahahaha gerçekten mi :D :D

Vallahi:))) kendisi şu an ingilizce öğretmeni:)) neyini yakalamaya çalışıyosam artık:KK45: babamlar ona kızınca bi seviniyodum bi seviniyodum:KK70:
Aslında bunu sana ablanın yapması gerekmez miydi:27:

Back