- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.849
- 1.223
- 52
Siz çeteleşmeye ne kadar alıştınız önce sisterHood şimdi çayır manyakları, Allah bir sonraki çetenizden korusunBundan mütevellit Mune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz çeteleşmeye ne kadar alıştınız önce sisterHood şimdi çayır manyakları, Allah bir sonraki çetenizden korusunBundan mütevellit Mune
Üzerinde düşünmek lazım şimdiden adını. Maaşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyorSiz çeteleşmeye ne kadar alıştınız önce sisterHood şimdi çayır manyakları, Allah bir sonraki çetenizden korusun
Tövbeler olsun, o zaman Allah beni maşallahlarınızdan korusun deyip kendimi korumaya alayımÜzerinde düşünmek lazım şimdiden adını. Maaşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor
İyi kız cıst senden naber görüşemiyorudukk ne iyi oldu burası di mi=)aaaa heidiiiii
naber kız
ahaHaHamaskeni çıkar da öyle konuşalım
sürçili ihsan etti affet
bananeeeeee ben gelecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEvet gene bir geyik konusu açmaktayım herkes davetli demek isterdim ama değil özellikle yeni üyeler ne olursanız olun gelmeyin istemiyom la istemiyom
Işıklı tabela astırmayın bana yeni üyelere kapalı konu
Disipline Girmis BirKadin @nameaver Uyuyan Adamdan Nefret _heidi_ The Calender @2KediAnnesi @Mayflower75
Baktım da 30 bin beğenin yokmuş30 bin beğeni mi,etiketlerken baksanıza yahu girsem mi girmesem mi,yazsam mı yazmasam mı arada kaldım...
Neyse yazayım bariGünaydınlar olsun bu manyakların içinde bulunmak onur verici!
karışma sen ona o benim bebeyimBaktım da 30 bin beğenin yokmuş
Sen bu beğeniyi nerden yaptın pekiBaktım da 30 bin beğenin yokmuş
Sende koç kadını seviyon demek bide ben çok sever
Sende koç kadını seviyon demek bide ben çok sever
Bilmem kiSen bu beğeniyi nerden yaptın peki
Hemde 2 yıldA Vicdansız:)))Sen bu beğeniyi nerden yaptın peki