• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Bibibella Bibibella Yataktan düşme olayına çok güldüm :D

Biz de yeni evlendik gece geldik evimize, kasım ayı, biz safişler kalorifer falan daha hiç açmamışız evde.. :KK35:E geldik ev buz gibi, eşim açtı kombiyi neyse.. Sonra aganigi nagaigi olayları oldu anlarsınız :KK8: Banyo faslı başlayacak ama su ısınmıyor, eşim sinirlendi nasıl ısınmıyor diye.. Kombi de bir eski bir eski.. Ekran göstergesi falan yok çalışmıyor :confused: Sıcak su açma ayarını bulana kadar ben mutfakta masada kaynanamın sardığı sarmaları löp löp yutuyom, eşim kombiyle uğraşıyor sinirle :KK70:Allahım çok komediydi o halimiz, şöyle uzaktan izleyen biri için hele :D :D

Bibibella Bibibella Yataktan düşme olayına çok güldüm :KK70:

Biz de yeni evlendik gece geldik evimize, kasım ayı, biz safişler kalorifer falan daha hiç açmamışız evde.. :KK35:E geldik ev buz gibi, eşim açtı kombiyi neyse.. Sonra aganigi nagaigi olayları oldu anlarsınız :KK8: Banyo faslı başlayacak ama su ısınmıyor, eşim sinirlendi nasıl ısınmıyor diye.. Kombi de bir eski bir eski.. Ekran göstergesi falan yok çalışmıyor :confused: Sıcak su açma ayarını bulana kadar ben mutfakta masada kaynanamın sardığı sarmaları löp löp yutuyom, eşim kombiyle uğraşıyor sinirle :KK70:Allahım çok komediydi o halimiz, şöyle uzaktan izleyen biri için hele :KK70: :KK70:
Hahahha :D
Ay benim düğün günümle alakalı komik bir olayım var ama anlatırsam kesin ifşa olurum :silah:

Bibibella Bibibella Yataktan düşme olayına çok güldüm :KK70:

Biz de yeni evlendik gece geldik evimize, kasım ayı, biz safişler kalorifer falan daha hiç açmamışız evde.. :KK35:E geldik ev buz gibi, eşim açtı kombiyi neyse.. Sonra aganigi nagaigi olayları oldu anlarsınız :KK8: Banyo faslı başlayacak ama su ısınmıyor, eşim sinirlendi nasıl ısınmıyor diye.. Kombi de bir eski bir eski.. Ekran göstergesi falan yok çalışmıyor :confused: Sıcak su açma ayarını bulana kadar ben mutfakta masada kaynanamın sardığı sarmaları löp löp yutuyom, eşim kombiyle uğraşıyor sinirle :KK70:Allahım çok komediydi o halimiz, şöyle uzaktan izleyen biri için hele :KK70: :KK70:

O değil evde kız arkadaşımda vardı başka şehirden gelmişti o da duymuştu sesi :70: gelip anlattım onlada bi fasıl güldük :70:

Back