- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.893
- 598
AnlamadimHadi gözünaydın
Sana demedim bibiye dedimAnlamadim
YerimÇeğerdek yiyonuz mu
HahahhaBibibella Yataktan düşme olayına çok güldüm
Biz de yeni evlendik gece geldik evimize, kasım ayı, biz safişler kalorifer falan daha hiç açmamışız evde..E geldik ev buz gibi, eşim açtı kombiyi neyse.. Sonra aganigi nagaigi olayları oldu anlarsınız Banyo faslı başlayacak ama su ısınmıyor, eşim sinirlendi nasıl ısınmıyor diye.. Kombi de bir eski bir eski.. Ekran göstergesi falan yok çalışmıyor Sıcak su açma ayarını bulana kadar ben mutfakta masada kaynanamın sardığı sarmaları löp löp yutuyom, eşim kombiyle uğraşıyor sinirle Allahım çok komediydi o halimiz, şöyle uzaktan izleyen biri için hele
Bibibella Yataktan düşme olayına çok güldüm
Biz de yeni evlendik gece geldik evimize, kasım ayı, biz safişler kalorifer falan daha hiç açmamışız evde..E geldik ev buz gibi, eşim açtı kombiyi neyse.. Sonra aganigi nagaigi olayları oldu anlarsınız Banyo faslı başlayacak ama su ısınmıyor, eşim sinirlendi nasıl ısınmıyor diye.. Kombi de bir eski bir eski.. Ekran göstergesi falan yok çalışmıyor Sıcak su açma ayarını bulana kadar ben mutfakta masada kaynanamın sardığı sarmaları löp löp yutuyom, eşim kombiyle uğraşıyor sinirle Allahım çok komediydi o halimiz, şöyle uzaktan izleyen biri için hele
Offf süper ikiliFakir eroiniçay da içen mi
Kız ifşa etmeden üstü kapalı anlatHahahha
Ay benim düğün günümle alakalı komik bir olayım var ama anlatırsam kesin ifşa olurum
O değil evde kız arkadaşımda vardı başka şehirden gelmişti o da duymuştu sesigelip anlattım onlada bi fasıl güldük
Klima mıOfff süper ikiliklima açık azcıkta üşüdüm zati
Ay dur yazayım özelden . KorkuyomKız ifşa etmeden üstü kapalı anlat
İzmir çok sıcak hala bize göre en azındanKlima mı
He İzmiri unuttum pardonİzmir çok sıcak hala bize göre en azından
Bugün dışarda fenalık geçiriyordum nemden bayılıcaz ekim geldi temmuz sıcağı varHe İzmiri unuttum pardon
He bekliyomAy dur yazayım özelden . Korkuyomtanıdıklarım var biliyorum
Çok tatlısın ama yaaa ben hemen baktım sende yüz güzelliği var en azından bende o da yok napcazderandiren kız seni nişan fotolarkm olan konuya etiketledim görmedin mi :)
Benim net bitmek üzere Komşudan wifi çaldiğim için oda oda geziyorum pencere önünde çekiyo düşecem şimdi:))))bazen ağirlaşiyor göremedimderandiren kız seni nişan fotolarkm olan konuya etiketledim görmedin mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?