• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Bibibella Bibibella sana şişman diyenler bi yüzlerine baksınlar :)) kilo-boy-yaş bunlar çok önemsiz evlendikten sonra iyice farkına varıyor insan. Önemli olan huzur önemli olan anlaşabilmek :KK66:
Çok mutlu olun
Aynen öyle. Benim de eşimle aramda 11 yaş var nerdeyse:)
Şaşırıp yapabilicek misin diyenler oldu , ama önemli olan iki insanın arasındaki..

Çok tatlısın ama yaaa ben hemen baktım sende yüz güzelliği var en azından bende o da yok napcaz
Yüz güzelliği olsa ne olacak iç güzelliği olsun ;) dışı mükemmel içi çamur olanlarla dolu etraf :KK14:

Benim net bitmek üzere Komşudan wifi çaldiğim için oda oda geziyorum pencere önünde çekiyo düşecem şimdi:))))bazen ağirlaşiyor göremedim:KK43:

Bakarsın acelesi yok :27: şişko dötümü sonrada görürsün :70:

Bibibella Bibibella sana şişman diyenler bi yüzlerine baksınlar :)) kilo-boy-yaş bunlar çok önemsiz evlendikten sonra iyice farkına varıyor insan. Önemli olan huzur önemli olan anlaşabilmek :KK66:
Çok mutlu olun
Şükür huzurum mutluluğum yerinde Allah bozmasın :dua:

Annem lahmacun vermişti çaayla lahmacun yiyorum bi yandan:)) diğer taraftada bisküvilerim kızım izin vermiyo akşama kadar akşam ne bulursam önüme koyuyorum:halay:
Afiyet olsun :) ev yapımı mı? Ben dışardan hiç yiyemiyorum :110: çok bozuyor.

Sağool canım. Evet ev yapimi annemde asla dişardan yiyemiyor lahmacunu:) tadi çok gizel olmuş keşke uzatabilseydim size de
Olsun , söylemen yeter :) bigün üşenmezsem ben de yapıcam :)

Kizz senden de hic bisey kacmiyor he:-)
Dalacaktim ha buraya dalmadan bi kolacan edem dedim kanka:KK70:
Tansiyon yuksek burda libido tavan:KK8:
Su koseye kivrilayim ben:KK53:
Sen de gel sen de.. çocuklardan sonra libido ne alemde anlat, kızlar 1. De pes etti :27:

Yap yap gördüm etsunumunu ağzim açık kaldı:))!sen çok güzel yaparsın lahmacunuda
Ayy:oops:

Ya hamur giriyor işin içine güvenemiyorum kendime. Pasta börek hiç anlamam sevmemde yapmasını.unlu şeylerle hiç aram yok :D Ama yemek yapmayı çok severim:KK54:

Back