• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben banlıyken mi döndü bu muhabbetler bi kolaçan edim dedim abooo neler:9: konuşmuşsunuzz
sizi gidi gidi hep ben banlıyken mi dalıyosunuz muhabbetlere zaten özledim sizle konuşmalarııı:14:

ahh ne muhabbetler döncekti babyyy:52: toplanamıyoz ki:19:yoksam biliyon o eski günleri:23:

len kanka nörüon:48: özledm seni nen:29:

ne tırscam len:ssz:pehh eski sabıkalıyız olm biz:82: in len etiketlere, yukardan say 9.satırda kuzeyli yayın isterz yazıyo:60: korkmuş muyum:33::60:

nörem kanka ıyım sen nasssın laaa:38::38:nasıl özledımm senı nasıl bıde vıstık garusunu
o nerde laaaaa
tüm sınavlara gırıyo herhall:52::52:manyak garuu
gelsede okusa az yazsa bişiler

he kanka okudum laaa:23::23::23:irfanda olsa ıstemen mı laaa
cok yakışıklı o da:17::17:ben evlı barklı garuyum konuştrma sımdıkk:27::27::27:

aman en gözel şeyy bekarlıkmış bakk kankaam dedı dersınnn:ssz:çalışmak zorunda kalmazsın çalışmasanda sana bakan bı aılen vardır
akşam gt yemek ütübulaşık yarına ne yapsam dıycenn ne gysem yerıne
helede bı cocun varsa:ssz::ssz:
yok yok hıc tavsıye etmımmm
kocemede kızgınım yaa belkı yarın tavsıye ederımmm:60:ama şimdık etmıyomm
akıllı olun len azcıkkk

nörem kanka ıyım sen nasssın laaa:38::38:nasıl özledımm senı nasıl bıde vıstık garusunu
o nerde laaaaa
tüm sınavlara gırıyo herhall:52::52:manyak garuu
gelsede okusa az yazsa bişiler

he kanka okudum laaa:23::23::23:irfanda olsa ıstemen mı laaa
cok yakışıklı o da:17::17:ben evlı barklı garuyum konuştrma sımdıkk:27::27::27:

aman en gözel şeyy bekarlıkmış bakk kankaam dedı dersınnn:ssz:çalışmak zorunda kalmazsın çalışmasanda sana bakan bı aılen vardır
akşam gt yemek ütübulaşık yarına ne yapsam dıycenn ne gysem yerıne
helede bı cocun varsa:ssz::ssz:
yok yok hıc tavsıye etmımmm
kocemede kızgınım yaa belkı yarın tavsıye ederımmm:60:ama şimdık etmıyomm
akıllı olun len azcıkkk

bende iyiyim la nedem aynen devam her şeye:6: azcık değişse şaşarım

vıstığı bende bilmiyorum kayıplarda nomıssız. elçiliğe çıkcam len tak etti canıma:27: yok len elçilikten geç cvp gelir:26: Müge Anlı*ya çıkcam. bak o zaman nassı geliyoo:ssz:

vıstııııııııııııııı nolur gel:5: öksedik nen:5:

irfanda olsn kankee:52: hatta hepsi olsn nen :60:ayırt etmem, gelene de get hiç demem.:23::60:

çocuh mu kandırıyon böcükk.:53:seen ki evlilik müessesini en çok destekleyen garulardansn:23: olsn nen yıkarım nolcak, elim değmişken kocamıda yıkarım:52:

belliçok kızgınsn yoksa sen böyle demezdn:60:

:118::124::124::121::119::124::118:

Son düzenleme:
bende iyiyim la nedem aynen devam her şeye:6: azcık değişse şaşarım

vıstığı bende bilmiyorum kayıplarda nomıssız. elçiliğe çıkcam len tak etti canıma:27: yok len elçilikten geç cvp gelir:26: Müge Anlı*ya çıkcam. bak o zaman nassı geliyoo:ssz:

vıstııııııııııııııı nolur gel:5: öksedik nen:5:

irfanda olsn kankee:52: hatta hepsi olsn nen :60:ayırt etmem, gelene de get hiç demem.:23::60:

çocuh mu kandırıyon böcükk.:53:seen ki evlilik müessesini en çok destekleyen garulardansn:23: olsn nen yıkarım nolcak, elim değmişken kocamıda yıkarım:52:

belliçok kızgınsn yoksa sen böyle demezdn:60:

:118::124::124::121::119::124::118:

değişmz kanka değşmez hayat hep aynı
sabah iş akşam aş :ssz::ssz:
:ssz: vıstıkın gırmedık sınavı kalmadı hala gelmıyy garuya bakk
katıp olcek sankı
bızı önemsemıyor mu la yoksa bu garu:53::53::53:valla yolarım hee:27::27:
irfanda olsun tarkanda olsun bızde ayrım yok kanka:23::23:hep vatan evladı hepsu yakışıklı:52::52:kocem duymasınn

bak hala kızgınım ama evlılık başka:69:kocem duyup totosu kalkmasın :ssz:hoşşınnn
sen nasılsın kankaa ne edınn sağlık durumun nasılll

değişmz kanka değşmez hayat hep aynı
sabah iş akşam aş :ssz::ssz:
:ssz: vıstıkın gırmedık sınavı kalmadı hala gelmıyy garuya bakk
katıp olcek sankı
bızı önemsemıyor mu la yoksa bu garu:53::53::53:valla yolarım hee:27::27:
irfanda olsun tarkanda olsun bızde ayrım yok kanka:23::23:hep vatan evladı hepsu yakışıklı:52::52:kocem duymasınn

bak hala kızgınım ama evlılık başka:69:kocem duyup totosu kalkmasın :ssz:hoşşınnn
sen nasılsın kankaa ne edınn sağlık durumun nasılll

ya böcüğüm sen nerelerdesin ne yaparsın özledim seni

Back