15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben banlıyken mi döndü bu muhabbetler bi kolaçan edim dedim abooo neler:KK9: konuşmuşsunuzz
sizi gidi gidi hep ben banlıyken mi dalıyosunuz muhabbetlere zaten özledim sizle konuşmalarııı:KK14:

ahh ne muhabbetler döncekti babyyy:KK52: toplanamıyoz ki:KK19:yoksam biliyon o eski günleri:KK23:

len kanka nörüon:KK48: özledm seni nen:KK19:

ne tırscam len:KK14:pehh eski sabıkalıyız olm biz:82: in len etiketlere, yukardan say 9.satırda kuzeyli yayın isterz yazıyo:KK60: korkmuş muyum:KK33::KK60:

nörem kanka ıyım sen nasssın laaa:KK19::KK19:nasıl özledımm senı nasıl bıde vıstık garusunu
o nerde laaaaa
tüm sınavlara gırıyo herhall:KK52::KK52:manyak garuu
gelsede okusa az yazsa bişiler

he kanka okudum laaa:KK23::KK23::KK23:irfanda olsa ıstemen mı laaa
cok yakışıklı o da:KK17::KK17:ben evlı barklı garuyum konuştrma sımdıkk:KK53::KK53::KK53:

aman en gözel şeyy bekarlıkmış bakk kankaam dedı dersınnn:KK14:çalışmak zorunda kalmazsın çalışmasanda sana bakan bı aılen vardır
akşam gt yemek ütübulaşık yarına ne yapsam dıycenn ne gysem yerıne
helede bı cocun varsa:KK14::KK14:
yok yok hıc tavsıye etmımmm
kocemede kızgınım yaa belkı yarın tavsıye ederımmm:KK60:ama şimdık etmıyomm
akıllı olun len azcıkkk

nörem kanka ıyım sen nasssın laaa:KK19::KK19:nasıl özledımm senı nasıl bıde vıstık garusunu
o nerde laaaaa
tüm sınavlara gırıyo herhall:KK52::KK52:manyak garuu
gelsede okusa az yazsa bişiler

he kanka okudum laaa:KK23::KK23::KK23:irfanda olsa ıstemen mı laaa
cok yakışıklı o da:KK17::KK17:ben evlı barklı garuyum konuştrma sımdıkk:KK53::KK53::KK53:

aman en gözel şeyy bekarlıkmış bakk kankaam dedı dersınnn:KK14:çalışmak zorunda kalmazsın çalışmasanda sana bakan bı aılen vardır
akşam gt yemek ütübulaşık yarına ne yapsam dıycenn ne gysem yerıne
helede bı cocun varsa:KK14::KK14:
yok yok hıc tavsıye etmımmm
kocemede kızgınım yaa belkı yarın tavsıye ederımmm:KK60:ama şimdık etmıyomm
akıllı olun len azcıkkk

bende iyiyim la nedem aynen devam her şeye:KK6: azcık değişse şaşarım

vıstığı bende bilmiyorum kayıplarda nomıssız. elçiliğe çıkcam len tak etti canıma:KK53: yok len elçilikten geç cvp gelir:26: Müge Anlı*ya çıkcam. bak o zaman nassı geliyoo:KK14:

vıstııııııııııııııı nolur gel:KK5: öksedik nen:KK5:

irfanda olsn kankee:KK52: hatta hepsi olsn nen :KK60:ayırt etmem, gelene de get hiç demem.:KK23::KK60:

çocuh mu kandırıyon böcükk.:KK53:seen ki evlilik müessesini en çok destekleyen garulardansn:KK23: olsn nen yıkarım nolcak, elim değmişken kocamıda yıkarım:KK52:

belliçok kızgınsn yoksa sen böyle demezdn:KK60:

:118::124::124::121::119::124::118:

Son düzenleme:
bende iyiyim la nedem aynen devam her şeye:KK6: azcık değişse şaşarım

vıstığı bende bilmiyorum kayıplarda nomıssız. elçiliğe çıkcam len tak etti canıma:KK53: yok len elçilikten geç cvp gelir:26: Müge Anlı*ya çıkcam. bak o zaman nassı geliyoo:KK14:

vıstııııııııııııııı nolur gel:KK5: öksedik nen:KK5:

irfanda olsn kankee:KK52: hatta hepsi olsn nen :KK60:ayırt etmem, gelene de get hiç demem.:KK23::KK60:

çocuh mu kandırıyon böcükk.:KK53:seen ki evlilik müessesini en çok destekleyen garulardansn:KK23: olsn nen yıkarım nolcak, elim değmişken kocamıda yıkarım:KK52:

belliçok kızgınsn yoksa sen böyle demezdn:KK60:

:118::124::124::121::119::124::118:

değişmz kanka değşmez hayat hep aynı
sabah iş akşam aş :KK14::KK14:
:KK14: vıstıkın gırmedık sınavı kalmadı hala gelmıyy garuya bakk
katıp olcek sankı
bızı önemsemıyor mu la yoksa bu garu:KK53::KK53::KK53:valla yolarım hee:KK53::KK53:
irfanda olsun tarkanda olsun bızde ayrım yok kanka:KK23::KK23:hep vatan evladı hepsu yakışıklı:KK52::KK52:kocem duymasınn

bak hala kızgınım ama evlılık başka:KK69:kocem duyup totosu kalkmasın :KK14:hoşşınnn
sen nasılsın kankaa ne edınn sağlık durumun nasılll

değişmz kanka değşmez hayat hep aynı
sabah iş akşam aş :KK14::KK14:
:KK14: vıstıkın gırmedık sınavı kalmadı hala gelmıyy garuya bakk
katıp olcek sankı
bızı önemsemıyor mu la yoksa bu garu:KK53::KK53::KK53:valla yolarım hee:KK53::KK53:
irfanda olsun tarkanda olsun bızde ayrım yok kanka:KK23::KK23:hep vatan evladı hepsu yakışıklı:KK52::KK52:kocem duymasınn

bak hala kızgınım ama evlılık başka:KK69:kocem duyup totosu kalkmasın :KK14:hoşşınnn
sen nasılsın kankaa ne edınn sağlık durumun nasılll

ya böcüğüm sen nerelerdesin ne yaparsın özledim seni

X