- 20 Ocak 2010
- 46.011
- 164.186
- 798
- 43
Etrafımdan kimsenin üye olma ihtimali yok gibi hem olsun tanısınlar napimKiz Bibibella tamam kendine guveniyon da fotolarin oldugu yerde nasil ayipli konusuyon boyle kiz. Beni taniyan olur diye odum kopuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etrafımdan kimsenin üye olma ihtimali yok gibi hem olsun tanısınlar napimKiz Bibibella tamam kendine guveniyon da fotolarin oldugu yerde nasil ayipli konusuyon boyle kiz. Beni taniyan olur diye odum kopuyo
keşke benim de kızkardeşim olsaydı. Valla anlaşırdımEvet:)) küçüklük işte hiç anlaşamazdık:) kafam okulda derse değil pisliğe çalışıyordu
Şimdi anlaşıyoruz tabii:)) çocuklarımız ayaklanınca onlar kavga eder artikkeşke benim de kızkardeşim olsaydı. Valla anlaşırdım
Ne güzel ya :)Şimdi anlaşıyoruz tabii:)) çocuklarımız ayaklanınca onlar kavga eder artik
Doğru bende erkek kardeşle anlaşamam çok.Ne güzel ya :)
Erkek kardeşle anlaşmak çok zor
Kız spora gittim Allah canını almasın emi tükkan kapalı diyor gitsem nolcekk
Tükkanmı kapalı:)))Kız spora gittim Allah canını almasın emi tükkan kapalı diyor gitsem nolcekk
Zorunlu izin dolayısıyla kapaliyiz ahahahahahTükkanmı kapalı:)))
hele ki ergenseDoğru bende erkek kardeşle anlaşamam çok.
Kız spora gittim Allah canını almasın emi tükkan kapalı diyor gitsem nolcekk
Niye yauuu:))) hahah bicama diyip gülüyorum halaZorunlu izin dolayısıyla kapaliyiz ahahahahah
hahaha aynenhele ki ergense
Aleykümselam deki Sibel spora bide diyete başlamış koşa koşa gelir soyle hemen gelsin çok möhüm şeyler var
Dokturun selamı var
Möhüm şeyleri bana söylemediğin sürece söylememAleykümselam deki Sibel spora bide diyete başlamış koşa koşa gelir soyle hemen gelsin çok möhüm şeyler var
Bebeğim zorunlu izin diyorum anlamıyorsun yaaaaa ahahahah senin degilmiydi o basma bicamalar hala aynılarını mi giyiyon kız renkli ol biraz anacım aldinmi seksi şeyler söyle bakim cık cık cık ogretemiycez biz size JustHoldMe canım demedimi sana şort mort giy azcık adamın yanına öyle sokul diyeNiye yauuu:))) hahah bicabasma yip gülüyorum hala
hahaha aynen
Nefes al sibelBebeğim zorunlu izin diyorum anlamıyorsun yaaaaa ahahahah senin degilmiydi o basma bicamalar hala aynılarını mi giyiyon kız renkli ol biraz anacım aldinmi seksi şeyler söyle bakim cık cık cık ogretemiycez biz size JustHoldMe canım demedimi sana şort mort giy azcık adamın yanına öyle sokul diye
Kız soyle Allah canını almaya özledim diyom yaaaa çok möhüm şeyler var gelsin dur bakem ne diyodu doktorum muncurlarina bişey yaparım diyordu unuttum şu sizin lazcayi hah ondan yaparım bakMöhüm şeyleri bana söylemediğin sürece söylemem
Bebeğim ben bunların hepsini bir çırpıda söyleyebilecek kapasiteye sahibim amaNefes al sibel
Hahah ay anladım :/ basma değil:))) takım giyiyorum kaprili yada pijama takımı:))) vala havalar soğudu kürkle gezcem artik evdeBebeğim zorunlu izin diyorum anlamıyorsun yaaaaa ahahahah senin degilmiydi o basma bicamalar hala aynılarını mi giyiyon kız renkli ol biraz anacım aldinmi seksi şeyler söyle bakim cık cık cık ogretemiycez biz size JustHoldMe canım demedimi sana şort mort giy azcık adamın yanına öyle sokul diye
Kız gel okuma burdan başlarız yine anacım çok mühim şeyler yok ben anlatırım sana sonraMuhabbete dahil olcam diye 2 saattir 165. Sayfadan gecmis yorumlari okuyarak geldim. yine saf gibi kaldim