Çokta heveslenmişti ama sanırım herkes böle soylediğine göre göndermek manasız..Bence okul oturmadan gonderme. Kapanir mapanir. Surekli okul degisikligi olmasin. Ben 10 kisilik sinifta okudum ilkogretimi az cocuk olmasi daha iyi ama tum okul capinda az cocuk olursa o verecekleri aktiviteleri de aksatirlar.
Niye öyle diyorsunuz ya her ne kadar çocuk yorucu olsada bir gülusleri bir anne diyisleri bütün yorgunluğunu ve uyumsuzluğunu aliyorÇokta heveslenmişti ama sanırım herkes böle soylediğine göre göndermek manasız..
Bencede cocuk yapmayın sadece sevişin
Bugünkü sloganimiz savaşma sevişÇokta heveslenmişti ama sanırım herkes böle soylediğine göre göndermek manasız..
Bencede cocuk yapmayın sadece sevişin
Nisan emzirme dönemi bitince senden 3. Yüksek bekliyorum eee banada bı arkadaş lazım demiNiye öyle diyorsunuz ya her ne kadar çocuk yorucu olsada bir gülusleri bir anne diyisleri bütün yorgunluğunu ve uyumsuzluğunu aliyorbence ikisinide yapin
Ben onlara dedim, 3.yapcam zatenNiye öyle diyorsunuz ya her ne kadar çocuk yorucu olsada bir gülusleri bir anne diyisleri bütün yorgunluğunu ve uyumsuzluğunu aliyorbence ikisinide yapin
Kız ben 3 tane mi dogurun dedimNisan emzirme dönemi bitince senden 3. Yüksek bekliyorum eee banada bı arkadaş lazım demi
Ciddi misin?Ben onlara dedim, 3.yapcam zaten
bilmiyorum yaş 32 .. cok beklemek mantiksız..Ciddi misin?ne zaman geliyor 3. ¿ :)
Cogunlukla ben de oyle hissediyorum ama zaman zaman cocuk sahibi olmayanlari cok kiskandigim oluyor isteNiye öyle diyorsunuz ya her ne kadar çocuk yorucu olsada bir gülusleri bir anne diyisleri bütün yorgunluğunu ve uyumsuzluğunu aliyorbence ikisinide yapin
Cıkss bilmediğim bir şeyin eksikliğini hissetmiyorumNiye öyle diyorsunuz ya her ne kadar çocuk yorucu olsada bir gülusleri bir anne diyisleri bütün yorgunluğunu ve uyumsuzluğunu aliyorbence ikisinide yapin
Wuhuuu :)))) masallah ♡bilmiyorum yaş 32 .. cok beklemek mantiksız..
Kız 3ü bitirdi aslinda bu sene düşundüm geri vazcaydım.
Belki seneye Allah nasip ederse 3 lesem fena olmaz sanki
Valla kedi kopek sahipleri annelik konusunda antremanli bence gerci kopek daha cok. Ben cocuktan once balik bile bakamamis insanim.Cıkss bilmediğim bir şeyin eksikliğini hissetmiyorumkedim bi bakıyor bi miyavlıyor yetiyor annesinin kuzusu
Tadinca ancayacaksin bibi ♡Cıkss bilmediğim bir şeyin eksikliğini hissetmiyorumkedim bi bakıyor bi miyavlıyor yetiyor annesinin kuzusu
E tabi kolay mi değil ama hissi mükemmel ♡Cogunlukla ben de oyle hissediyorum ama zaman zaman cocuk sahibi olmayanlari cok kiskandigim oluyor iste
Cıkss bilmediğim bir şeyin eksikliğini hissetmiyorumkedim bi bakıyor bi miyavlıyor yetiyor annesinin kuzusu
Hele ikisi birden uyuduysa mikemmelllTadinca ancayacaksin bibi ♡
E tabi kolay mi değil ama hissi mükemmel ♡
Hahaha :))) bacım sen bizim dediklerimizi uygulamaya gecirdin mi ¿Hele ikisi birden uyuduysa mikemmelll
ikisinin yeri çok farklı yaa, tabi kimseyi zorla üremeye zorlayamayız ama umarım birgün tadarsın ve ogün keşke daha erken tatsaymışım bu duyguyu dersinAynen benim kuzum da bana yetiyor annesinin yavru kuşuEşim de zaten canını verecek, o derece seviyor. Çocuk mocuk istemiyor o da
GecirdimHahaha :))) bacım sen bizim dediklerimizi uygulamaya gecirdin mi ¿
Benimle aynı fikirde olan biri ♡♡♡♡♡ikisinin yeri çok farklı yaa, tabi kimseyi zorla üremeye zorlayamayız ama umarım birgün tadarsın ve ogün keşke daha erken tatsaymışım bu duyguyu dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?