İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ya bilmiyorum cinsiyete fazla takılmam amaikisindende bitane olunca, enazindan birisini ikileme isteği oluşuyo istemsizce
Misal bi kızim daha olsun isterdim çunkü kız kardeş önemli bence..
Kız bebisi tutturma topikleri var oraya bi bak o zaman bende küçük okula basliyinca bi erkek bebis istiyorum 'tan en başta hayırlısı ♡

Valla kedi kopek sahipleri annelik konusunda antremanli bence gerci kopek daha cok. Ben cocuktan once balik bile bakamamis insanim.
Küçüklüğümden beri her hayvanımız vardı kedi köpek kuş balık tavşan hayvan seviyok biz bi ara kedi kuş balık aynı anda vardı

Tadinca ancayacaksin bibi ♡

E tabi kolay mi değil ama hissi mükemmel ♡
Yok tadmıyacağım :)
Aynen benim kuzum da bana yetiyor annesinin yavru kuşu Eşim de zaten canını verecek, o derece seviyor. Çocuk mocuk istemiyor o da
Ay en sevdiğim koca modeli kuzularımız çok dadlu çok ben senin bebeki gördüm mü
ikisinin yeri çok farklı yaa, tabi kimseyi zorla üremeye zorlayamayız ama umarım birgün tadarsın ve ogün keşke daha erken tatsaymışım bu duyguyu dersin
Hiç böyle düşunemiyecek bir kadınım ki fena anaç biriyimdir ama illa bu çocuğum olucak diye birşey yok bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…