• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Bence okul oturmadan gonderme. Kapanir mapanir. Surekli okul degisikligi olmasin. Ben 10 kisilik sinifta okudum ilkogretimi az cocuk olmasi daha iyi ama tum okul capinda az cocuk olursa o verecekleri aktiviteleri de aksatirlar.
Çokta heveslenmişti ama sanırım herkes böle soylediğine göre göndermek manasız..
Bencede cocuk yapmayın sadece sevişin :27:

Çokta heveslenmişti ama sanırım herkes böle soylediğine göre göndermek manasız..
Bencede cocuk yapmayın sadece sevişin :KK53:
Niye öyle diyorsunuz ya her ne kadar çocuk yorucu olsada bir gülusleri bir anne diyisleri bütün yorgunluğunu ve uyumsuzluğunu aliyor :KK51: bence ikisinide yapin :deli:

Bencede cocuk yapmayın sadece sevişin :KK53:
Bugünkü sloganimiz savaşma seviş
Mümkünse kondom d.k hapı ile tabisi

Niye öyle diyorsunuz ya her ne kadar çocuk yorucu olsada bir gülusleri bir anne diyisleri bütün yorgunluğunu ve uyumsuzluğunu aliyor :KK51: bence ikisinide yapin :deli:
Nisan emzirme dönemi bitince senden 3. Yüksek bekliyorum eee banada bı arkadaş lazım demi

Cogunlukla ben de oyle hissediyorum ama zaman zaman cocuk sahibi olmayanlari cok kiskandigim oluyor iste :D

Cıkss bilmediğim bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum :27: kedim bi bakıyor bi miyavlıyor yetiyor annesinin kuzusu :anne: :27:

Aynen benim kuzum da bana yetiyor annesinin yavru kuşu :KK200: Eşim de zaten canını verecek, o derece seviyor. Çocuk mocuk istemiyor o da :KK70:
ikisinin yeri çok farklı yaa, tabi kimseyi zorla üremeye zorlayamayız ama umarım birgün tadarsın ve ogün keşke daha erken tatsaymışım bu duyguyu dersin ;)

Back