• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

akıllı kadını görüyor musunuz :halay:
Akıllı kadının hali başka napim yaşlı kocayı :rolleyes:
İnanın bilmiyordum zenginsiniz dir o zaman kadın büyük olunca zengin olunurmus :KK70:
Cıkss zengin değilim parada değil aşkda kazandım :KK37:
Yaşlı sevmiyom ben :-)

Yok ben biliyorumda kaçlı olduğunu bilmiyodum..
Çokta dilmiş bende bişi sanmıstım yaş farkı diyince
Daha çok şişman olmamla dalga geçmişler zaten çok üzülüyom çok düm gece uyuyamadım :70: :70:
Eşim diyor tartiginiz zaman yada kustugunuz zaman ilk lafın dokunma niye dikundurtmuyosunuz diyor :KK70:
Dokunmalı ellemeli en sevdiğim :KK8:
Tunelin sonunda ki isigi izlemek daha hos varmaktansa :KK70:
:110: haftada en az 2 sefer sevişmeyenleri topikten atıyoruz :63: harbi öyle birşey yapsak ya la :70:
Yok kız, 10 aylık evliyim daha, en az 2 yıl düşünmüyorum. Sonrasında da düşüneceğimin garantisi yok.

Sinirliykene olmazzzzzzz
Off nasıl olur varya sert sert :70:
35 e kadar yolu var
Kizi batakliga surukleme :KK70:
Dimi :70:

Kız hakkaten öyle, alyans filan takamıyorum, eşimde hep kızar yine gitceksin okadar insanın içine bensiz bi yüzüğün bile yok diye, yakinda alnıma dövme yaptırcam yaş 32, evli ve 2 çocuklu diye :p
Ay havamız batmasın bizim :KK70:
Batmasin ayol :D iyi boyle :D
Bende gecn gun bi suru iltifat yedim :D
Ohhh canima degsin :D

Daha çok şişman olmamla dalga geçmişler zaten çok üzülüyom çok düm gece uyuyamadım :KK70: :KK70:

:110: haftada en az 2 sefer sevişmeyenleri topikten atıyoruz :63: harbi öyle birşey yapsak ya la :KK70:

Off nasıl olur varya sert sert :KK70:

Dimi :KK70:
benim herif 7 yaş büyük benden :işsiz:

haftada 2 mi o zaman Kova hatunu Kova hatunu giremez :D

Daha çok şişman olmamla dalga geçmişler zaten çok üzülüyom çok düm gece uyuyamadım :KK70: :KK70:

:110: haftada en az 2 sefer sevişmeyenleri topikten atıyoruz :63: harbi öyle birşey yapsak ya la :KK70:

Off nasıl olur varya sert sert :KK70:

Dimi :KK70:
Zayıflama topiklerinin kilo bildirimi gibi olsun sende kaptan :D

Ay niye ya çocuğum olmadığı halde öyle düşünüyorum :KK53:
Ciddi ciddi kendimi tavana bantlamayi olmayacagini anlayinca da buzdolabinin ustune oturmayi dusundum. az nefes istiyorum ya tuvalette otururken bile biri sirtimda biri kucagimda bazen :ssz:
Hic durmadan agliyorlardi beraber o zaman acacaktim topigi. Simdi biraz sakinlediler sevip duruyorum. Anlik delirmeceler :D ama bildigin cinnet hali oluyor.

Back