• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ya bilmiyorum cinsiyete fazla takılmam amaikisindende bitane olunca, enazindan birisini ikileme isteği oluşuyo istemsizce :KK53:
Misal bi kızim daha olsun isterdim çunkü kız kardeş önemli bence..
Kız bebisi tutturma topikleri var oraya bi bak o zaman :-) bende küçük okula basliyinca bi erkek bebis istiyorum 'tan en başta hayırlısı ♡

Valla kedi kopek sahipleri annelik konusunda antremanli bence gerci kopek daha cok. Ben cocuktan once balik bile bakamamis insanim. :KK70:
Küçüklüğümden beri her hayvanımız vardı kedi köpek kuş balık tavşan hayvan seviyok biz :70: bi ara kedi kuş balık aynı anda vardı :KK72:

Tadinca ancayacaksin bibi ♡

E tabi kolay mi değil ama hissi mükemmel ♡
Yok tadmıyacağım :)
Aynen benim kuzum da bana yetiyor annesinin yavru kuşu :KK200: Eşim de zaten canını verecek, o derece seviyor. Çocuk mocuk istemiyor o da :KK70:
Ay en sevdiğim koca modeli kuzularımız çok dadlu çok :anne: ben senin bebeki gördüm mü o_O
ikisinin yeri çok farklı yaa, tabi kimseyi zorla üremeye zorlayamayız ama umarım birgün tadarsın ve ogün keşke daha erken tatsaymışım bu duyguyu dersin :KK66:
Hiç böyle düşunemiyecek bir kadınım :27: ki fena anaç biriyimdir ama illa bu çocuğum olucak diye birşey yok bence :)

Back