- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
E tabiiki..Çoğalmak güzeldir..Benimle aynı fikirde olan biri ♡♡♡♡♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E tabiiki..Çoğalmak güzeldir..Benimle aynı fikirde olan biri ♡♡♡♡♡
Eniste olayı cok yanlış anlıyor yaGecirdim
Bugun disari cikiyordu. Ben nereye dedim
Az isim var gelicem dedi
Opmeden nereye dedim ayip ettin dedi
Optu, dondu yine optu, dondu yine derken hadi hadi gunaha sokma beni dedi gitti
Zamanla alisacak diyorum sen 6 ayda alistirmisin ya opmeden gitmek yok artik rutine donusurse kan baska yerlerine gitmez opunce heraldeEniste olayı cok yanlış anlıyor ya
3 ten sonra kesin kontrol uygula benceE tabiiki..Çoğalmak güzeldir..
Neye ilk gun için iyi devam devam :))Zamanla alisacak diyorum sen 6 ayda alistirmisin ya opmeden gitmek yok artik rutine donusurse kan baska yerlerine gitmez opunce heralde
Abartma diyosun anladım taam3 ten sonra kesin kontrol uygula bence
Bence de :) benim 1 erkek 1 kız çocuğum olsa 3. yu dusunmezdimAbartma diyosun anladım taam
Bibibella sopanla birlikte gel:)Su an kuru fasulye ve sogan yiyorum
Insallah pacayi kurtaririm bugunde soganin sayesinde
Ya bilmiyorum cinsiyete fazla takılmam amaikisindende bitane olunca, enazindan birisini ikileme isteği oluşuyo istemsizceBence de :) benim 1 erkek 1 kız çocuğum olsa 3. yu dusunmezdim
Kız bebisi tutturma topikleri var oraya bi bak o zaman bende küçük okula basliyinca bi erkek bebis istiyorum 'tan en başta hayırlısı ♡Ya bilmiyorum cinsiyete fazla takılmam amaikisindende bitane olunca, enazindan birisini ikileme isteği oluşuyo istemsizce
Misal bi kızim daha olsun isterdim çunkü kız kardeş önemli bence..
Ben 1 oglum varken 4 cocuk dusunuyordum.Bence de :) benim 1 erkek 1 kız çocuğum olsa 3. yu dusunmezdim
Küçüklüğümden beri her hayvanımız vardı kedi köpek kuş balık tavşan hayvan seviyok biz bi ara kedi kuş balık aynı anda vardıValla kedi kopek sahipleri annelik konusunda antremanli bence gerci kopek daha cok. Ben cocuktan once balik bile bakamamis insanim.
Yok tadmıyacağım :)Tadinca ancayacaksin bibi ♡
E tabi kolay mi değil ama hissi mükemmel ♡
Ay en sevdiğim koca modeli kuzularımız çok dadlu çok ben senin bebeki gördüm müAynen benim kuzum da bana yetiyor annesinin yavru kuşu Eşim de zaten canını verecek, o derece seviyor. Çocuk mocuk istemiyor o da
Hiç böyle düşunemiyecek bir kadınım ki fena anaç biriyimdir ama illa bu çocuğum olucak diye birşey yok bence :)ikisinin yeri çok farklı yaa, tabi kimseyi zorla üremeye zorlayamayız ama umarım birgün tadarsın ve ogün keşke daha erken tatsaymışım bu duyguyu dersin
Valla canım çekti..seksten daha cezbedici ikili.. kurufasulye + kelle soğan :kalp:Su an kuru fasulye ve sogan yiyorum
Insallah pacayi kurtaririm bugunde soganin sayesinde
Hahah asıl sen test yaptın mi?Ben 1 oglum varken 4 cocuk dusunuyordum.
2.den sonra 3.den bile odum patliyor
Aksam gelecek testlerim. Pek midem bulanmiyo ama kesin hemen yaparim bi tane. Hatta adet olana kadar hergun yaparimHahah asıl sen test yaptın mi?
Bibibella bunları kov topikten. Topigin libidosunu dusuruyorlarValla canım çekti..seksten daha cezbedici ikili.. kurufasulye + kelle soğan :kalp:
Anlamadım konuyu kaçırdım açıklayın bana benimkide öpsün beni beni bhteriniNeye ilk gun için iyi devam devam :))
Kolay gelsin bundan sonra dikkat edin ip miydi neyse onu kullanmayınAksam gelecek testlerim. Pek midem bulanmiyo ama kesin hemen yaparim bi tane. Hatta adet olana kadar hergun yaparim
Hayırlısı be gülümKız bebisi tutturma topikleri var oraya bi bak o zaman bende küçük okula basliyinca bi erkek bebis istiyorum 'tan en başta hayırlısı ♡