- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
Kolay gelsin bundan sonra dikkat edin ip miydi neyse onu kullanmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin bundan sonra dikkat edin ip miydi neyse onu kullanmayın
Kız sen sabah eşini öperek uyadiriyorsun:) aksam isten gelince hoşgeldin diyip karşılıyorsun:) ama sen bunu uygulama benceAnlamadım konuyu kaçırdım açıklayın bana benimkide öpsün beni beni bhterini
Su an kuru fasulye ve sogan yiyorum
Insallah pacayi kurtaririm bugunde soganin sayesinde
Bibibella sopanla birlikte gel:)
Yok artik paket bitmeden yeni siparis vericem internettenKolay gelsin bundan sonra dikkat edin ip miydi neyse onu kullanmayın
Hosgeldin deyince opmuyoruz di mi. Yoksa o biraz sakat olurKız sen sabah eşini öperek uyadiriyorsun:) aksam isten gelince hoşgeldin diyip karşılıyorsun:) ama sen bunu uygulama bence
Hesapla ona göre al .Yok artik paket bitmeden yeni siparis vericem internetten
Çocuklar uyaniksa opuyorsun uyuyorsa veya evde değilse opmeHosgeldin deyince opmuyoruz di mi. Yoksa o biraz sakat olur
HahahhahahHesapla ona göre al .
Çocuklar uyaniksa opuyorsun uyuyorsa veya evde değilse opme
Şimdi bir şey daha diyecem ama 3. gelebilir o yüzden söylesem mi bilmiyorumHahahhahah
Öpüyom la ben her türlü öpüyorum sıkıştırıyorum ama benimkinde tık yokHosgeldin deyince opmuyoruz di mi. Yoksa o biraz sakat olur
Adami bitirmisin hahahaÖpüyom la ben her türlü öpüyorum sıkıştırıyorum ama benimkinde tık yok
Genç diye hor kullandım zaarAdami bitirmisin hahaha
Takviyelere başla sen o zamanGenç diye hor kullandım zaar
Seninki rutine binmis iste etkisi olmuyo demekÖpüyom la ben her türlü öpüyorum sıkıştırıyorum ama benimkinde tık yok
Keçi boynuzu pekmezi alayım diyorum ama çok yiyor kendisi tatlı falan zaten sanmıyorum etki etsin insanın içinde olucak birazTakviyelere başla sen o zaman
Haftada 2 oluyor bizde dr ben kocan gibiyim o zaman ulen öyle bi herif olaydı eşim bi deri bi kemik kalırdık heraldeSeninki rutine binmis iste etkisi olmuyo demek
Bizde sadece onsevismenin bi parcasi olarak kullanildigi icin
Bir de benim esim benden libidolu ya bana kalsa haftada 2 yeter
Ben sarilarak uyumak istiyorum esim hemen olayi ceviriyor. Ben uyumadan opeyim desem ona keza. Eskiden boyle degildi ya son demleri diye mi artti nedirHaftada 2 oluyor bizde dr ben kocan gibiyim o zaman ulen öyle bi herif olaydı eşim bi deri bi kemik kalırdık heralde
Kesinlikle başlat keçiboynuzu pekmezi ise yararKeçi boynuzu pekmezi alayım diyorum ama çok yiyor kendisi tatlı falan zaten sanmıyorum etki etsin insanın içinde olucak biraz
Haftada 2 oluyor bizde dr ben kocan gibiyim o zaman ulen öyle bi herif olaydı eşim bi deri bi kemik kalırdık heralde
Ben ilk defa duydum alırım bir ara tarifiniAa tabikiiii pirinçli yapıyorum nefiss:) ben çok seviyorum
Nirdesin sen sex mi vardıNapıyonuz
Yok kuzum ne sexi ya , migrenim tuttu öğlenden beri.. uyuyordum. Şimdi de mideme vurmaya başladıNirdesin sen sex mi vardı