- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
O temizlemeye çalışırdı da ben beğenmem ki, kendim yapmadan içime sinmez.hep izliyorlar yemek kanallarından =/ haklısın kuzumben olsam yaparsın ama sen temizlersin derdim. eşimde temizlerdi mutfağı
Ama cidden tartışma sonrası güzel oluyor beBurada bi üye vardı
Kavga sonrası daha ateşli oluyor diye sürekli kavga çıkartıyorum diyordu
Off nasıl olur varya sert sert
Ay vhalla kimse kusura kalmasin ama bence zor ...herseyinden ödün veriyorsun ve surekli bu böyle...anne olmadan da bileniyorsun anca tahmin ediyorsun oldugu kadar...yapi da onemli tabi anac olmak sart epey...yoksa zor geliyor iste...Ahahah bugun konu acacaktim akliniz varsa cocuk yapmayin diye linc edilirim diye vazgwctim
Sizi azdirdigim kadar adamı azdirsaydim 10 çocuk olurdu bendeO temizlemeye çalışırdı da ben beğenmem ki, kendim yapmadan içime sinmez.
Ama cidden tartışma sonrası güzel oluyor be
Delisin
benim ki kendi yapar çok titiz olunca benden daha iyi temizliyorO temizlemeye çalışırdı da ben beğenmem ki, kendim yapmadan içime sinmez.
Ama cidden tartışma sonrası güzel oluyor be
Delisin
HahahaSizi azdirdigim kadar adamı azdirsaydim 10 çocuk olurdu bende
Bizim burcumuza ters bi kere anaç olmakAy vhalla kimse kusura kalmasin ama bence zor ...herseyinden ödün veriyorsun ve surekli bu böyle...anne olmadan da bileniyorsun anca tahmin ediyorsun oldugu kadar...yapi da onemli tabi anac olmak sart epey...yoksa zor geliyor iste...
hahahah doğru bacım siz çok yapmayınSizi azdirdigim kadar adamı azdirsaydim 10 çocuk olurdu bende
Konu dışına çıkmaktan kiblerim bak dön seks konusuna :)Kızlar konu dışı bişi sorcam.
Iyi bi kolej açildı burda, burası ufak bi ilçe buarada..
Kolejin adını biraz siyasi baskıyla aldıklarını düşünüyor eşim, hani bazı kolejlerin belirli şartları olurya,hepsini yerine getiremediklerini fakat işte bişekilde baskıyla torpille o kolej adı altında açıldıgını düşünüyor..
Şimdi oğlum 4.sınıfa gidecek ve 5 çocuktan başka kimse yazdırmamış çocuğunu, benim oğlan giderse 6.olcak..
Ayrıca öğretmen kadrosu filanda çok alelacele toplatılmış yapılandırılmış deniyor.
Sizce göndermelimiyim yoksa 1 yıl daha bekleyip okulun sisteminin oturmasınımı bekleyim?
Yarin okul var fakat ben hala karar veremedim..
Bulunduğum yer gereği fazla sosyal aktivite yok cocuklar icin, hani derdim egitimden cok aktivite aslında..
5 kişilik bi sınıf nasıl olur sizce?
Cidden fikre ihtiyacım var,Tikkabilla sen öğretmensin sanırım bi yorum yapın konuma a kızlaaaar :)
kuzum bence 1 yıl bekle ama tabi daha bilgi kızlar daha iyi fikir verir sana :)Kızlar konu dışı bişi sorcam.
Kolejin adını biraz siyasi baskıyla aldıklarını düşünüyor eşim, hani bazı kolejlerin belirli şartları olurya,hepsini yerine getiremediklerini fakat işte bişekilde baskıyla torpille o kolej adı altında açıldıgını düşünüyor..
Şimdi oğlum 4.sınıfa gidecek ve 5 çocuktan başka kimse yazdırmamış çocuğunu, benim oğlan giderse 6.olcak..
Ayrıca öğretmen kadrosu filanda çok alelacele toplatılmış yapılandırılmış deniyor.
Sizce göndermelimiyim yoksa 1 yıl daha bekleyip okulun sisteminin oturmasınımı bekleyim?
Bulunduğum yer gereği fazla sosyal aktivite yok cocuklar icin, hani derdim egitimden cok aktivite aslında..
Cidden fikre ihtiyacım var,Tikkabilla sen öğretmensin sanırım bi yorum yapın konuma a kızlaaaar :)
Kız bunun için konu açtırmayın bana, turkiye sistemini ben çok anlamıyorum burda okumadım, çok bilmiş sizlerden yardım istiyom hadi bakalım ne yapardınız söyleyin?Konu dışına çıkmaktan kiblerim bak dön seks konusuna :)
Ben anaç bir kovayımBizim burcumuza ters bi kere anaç olmak
Paran varsa ver özel okula koleje her neyse ama bu kadar insanın işten atıldığı bı dönemde eğer işin içinde siyaset vs bı topluluk varsa ben uzak dururdum arkadaş ilerde çocuğumun önüne cikabilirKız bunun için konu açtırmayın bana, turkiye sistemini ben çok anlamıyorum burda okumadım, çok bilmiş sizlerden yardım istiyom hadi bakalım ne yapardınız söyleyin?
Senin yükselenin farklıdırBen anaç bir kovayım
Bence okul oturmadan gonderme. Kapanir mapanir. Surekli okul degisikligi olmasin. Ben 10 kisilik sinifta okudum ilkogretimi az cocuk olmasi daha iyi ama tum okul capinda az cocuk olursa o verecekleri aktiviteleri de aksatirlar.Kızlar konu dışı bişi sorcam.
Bende ikizler burcuyum ama pek takip etmiyorumBen anaç bir kovayım
Eşimde aynen böyle söylüyor, dediğim gibi ufak biyer burası ve kolejin ne şekilde açıldığını biliyorum ben bi hukukçu olarak gönderirsem kendimi kötü hissederim filan diyor ama çocuk işte internet bağimlisi oldu cikti, enazindan aktivite olur demistim..Paran varsa ver özel okula koleje her neyse ama bu kadar insanın işten atıldığı bı dönemde eğer işin içinde siyaset vs bı topluluk varsa ben uzak dururdum arkadaş ilerde çocuğumun önüne cikabilir
Kesinlikle bekle.. Çocuklar böyle yeni açılan, düzeni oturmamış, öğretmenleri alelacele seçilip getirilmiş okullarda heba oluyor. Şu anki düzenine devam etsin bence.. Ben devlet okulundayım ama okulum henüz 2 yıllık, bu sene 3. yılına başlayacak. İnan düzen sıfır, hiçbir şey oturmamış. İdare, öğretmenler, öğrenciler hiçbiri bir bütün oluşturmamış durumda..Kızlar konu dışı bişi sorcam.
bende neden diyordum butun moklugumu burcuma atarim artikBizim burcumuza ters bi kere anaç olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?