- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Benimki 81 li bence o ama o 82 de israrliBenim eşimde 85 li
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 81 li bence o ama o 82 de israrliBenim eşimde 85 li
Yok kız, 10 aylık evliyim daha, en az 2 yıl düşünmüyorum. Sonrasında da düşüneceğimin garantisi yok.aslında vakti gelmiş gibi biraz
Küsmekle sevişmenin bir alakası yok bence o her türlj olur
hep izliyorlar yemek kanallarından =/ haklısın kuzum ben olsam yaparsın ama sen temizlersin derdim. eşimde temizlerdi mutfağıKız sabahtan beri canım çıktı, halıları malıları kaldırdım kıyı köşe çamaşır suyu yağ sökücü ne varsa yerleri sildim ettim. Afedersin şeyimden ter aktı. Sonra benimki kalktı et yapacakmış caaanım, kesmesiydi marinesiydi uğraştı. Kızartma işleminde ocak, tava, yer, gök her yerler yağ oldu. Sanırsın hiç temizlememişim. Eti mühürlücem diye tutturdu. La et mühürlemek ney?? Sen bilmem kaç yıllık aşçı mısın? Yok o en iyisini bilir. Sonuçta bildiğin kömür oldu etler.. Dedim yeme zehirlenirsin. Gururundan yedi hepsini.. Küstük şimdi. Ben eşek gibin yine temizlik yaptım.
35 e kadar yolu varaslında vakti gelmiş gibi biraz
wuhuuuu ❤☆♡❤☆♡ önemli olan hissettiğin yaş zaten gerisi sayısal rakamlarÇok çatlak bi yapıya sahip olduğumdan genelde oyle sanırlar
Ama tipimde göstermez yani, geçen hafta bi düğünde beni kaynanamdan sordular, bu kimin kızı okuyormu çalışıyormu filan diye
Kadın kalpten gidiyordu, oğlumuda kardeşim sanmışlar,hahahah
Alerjim var takı takamıyorumda..
Havamıda attım iki dakkada,hıhhh kız nisankralicesi alıntıladim sandım, bu cvp sanaydı :)
kız sen bi sus35 e kadar yolu var
Kizi batakliga surukleme
Bencede sinirliykene olmaz beee, ne o öyle, okadar fantazi kaldırmaz benim bünyem..Ben aşk kadınıyımYok kız, 10 aylık evliyim daha, en az 2 yıl düşünmüyorum. Sonrasında da düşüneceğimin garantisi yok.
Sinirliykene olmazzzzzzz
Bataklık diyorsunuz peki ya ben neredeyim35 e kadar yolu var
Kizi batakliga surukleme
Yeni geldim denizdennameaver nine nasil geciyor haftasonun umarim sıkılıyorsundur
aslında küçük kavgaların sonucunda biraz güzel oluyor :)Bencede sinirliykene olmaz beee, ne o öyle, okadar fantazi kaldırmaz benim bünyem..Ben aşk kadınıyım
Kova iste...cok karizmatigiz de...hava degil gunluk halimiz kiz bu ne havasiÇok çatlak bi yapıya sahip olduğumdan genelde oyle sanırlar
Ama tipimde göstermez yani, geçen hafta bi düğünde beni kaynanamdan sordular, bu kimin kızı okuyormu çalışıyormu filan diye
Kadın kalpten gidiyordu, oğlumuda kardeşim sanmışlar,hahahah
Alerjim var takı takamıyorumda..
Havamıda attım iki dakkada,hıhhh kız nisankralicesi alıntıladim sandım, bu cvp sanaydı :)
Nerdesin hakkaten?Bataklık diyorsunuz peki ya ben neredeyim
Burada bi üye vardıaslında küçük kavgaların sonucunda biraz güzel oluyor :)
Bence bazen güzel oluyor hırçın seni zorla cekip istiyor senin olsun ya işte tam o anaslında küçük kavgaların sonucunda biraz güzel oluyor :)
2 cocuk mu vardi sizde:)Bataklık diyorsunuz peki ya ben neredeyim
27 yaşında 3 çocuk sence nerdeNerdesin hakkaten?
Tek çocuk bataklık sa bende 3 tane var hemide 27 yaşındayken :)Nerdesin hakkaten?
Kız hakkaten öyle, alyans filan takamıyorum, eşimde hep kızar yine gitceksin okadar insanın içine bensiz bi yüzüğün bile yok diye, yakinda alnıma dövme yaptırcam yaş 32, evli ve 2 çocuklu diyeKova iste...cok karizmatigiz de...hava degil gunluk halimiz kiz bu ne havasi
Ahahaha evde saç baş karışmış bı kucakta çocuk diğer elle çorba karıştırıyorum mutfakta27 yaşında 3 çocuk sence nerde