Bunlar birini büyütmeye yol alırken sen büyütmüş rahatlamıs şekilde gezersin boşver, oda güzelTek çocuk bataklık sa bende 3 tane var hemide 27 yaşındayken :)
hahah yok ya oda sıkıntı olur doğal gelişmesi gerekBurada bi üye vardı
Kavga sonrası daha ateşli oluyor diye sürekli kavga çıkartıyorum diyordu
hahahBence bazen güzel oluyor hırçın seni zorla cekip istiyor senin olsun ya işte tam o an
Vurucan kırbacı
3 dene var2 cocuk mu vardi sizde:)
Akıllı kadının hali başka napim yaşlı kocayıakıllı kadını görüyor musunuz
Cıkss zengin değilim parada değil aşkda kazandımİnanın bilmiyordum zenginsiniz dir o zaman kadın büyük olunca zengin olunurmus
Yaşlı sevmiyom ben
Daha çok şişman olmamla dalga geçmişler zaten çok üzülüyom çok düm gece uyuyamadımYok ben biliyorumda kaçlı olduğunu bilmiyodum..
Çokta dilmiş bende bişi sanmıstım yaş farkı diyince
Dokunmalı ellemeli en sevdiğimEşim diyor tartiginiz zaman yada kustugunuz zaman ilk lafın dokunma niye dikundurtmuyosunuz diyor
Tunelin sonunda ki isigi izlemek daha hos varmaktansa
Off nasıl olur varya sert sertYok kız, 10 aylık evliyim daha, en az 2 yıl düşünmüyorum. Sonrasında da düşüneceğimin garantisi yok.
Sinirliykene olmazzzzzzz
Dimi35 e kadar yolu var
Kizi batakliga surukleme
Batmasin ayolKız hakkaten öyle, alyans filan takamıyorum, eşimde hep kızar yine gitceksin okadar insanın içine bensiz bi yüzüğün bile yok diye, yakinda alnıma dövme yaptırcam yaş 32, evli ve 2 çocuklu diye
Ay havamız batmasın bizim
Oyyy oyyy oyyy....akli meleklerin hala yerindeyse sen supereomansin...3 dene var
benim herif 7 yaş büyük bendenAkıllı kadının hali başka napim yaşlı kocayı
Cıkss zengin değilim parada değil aşkda kazandım
Yaşlı sevmiyom ben
Daha çok şişman olmamla dalga geçmişler zaten çok üzülüyom çok düm gece uyuyamadım
Dokunmalı ellemeli en sevdiğim
haftada en az 2 sefer sevişmeyenleri topikten atıyoruz harbi öyle birşey yapsak ya la
Off nasıl olur varya sert sert
Dimi
millet senin gibi mi bacımOyyy oyyy oyyy....akli meleklerin hala yerindeyse sen supereomansin...
Topigin superwomeni seni
Sus kiz ben torpilliyim
Zayıflama topiklerinin kilo bildirimi gibi olsun sende kaptanAkıllı kadının hali başka napim yaşlı kocayı
Cıkss zengin değilim parada değil aşkda kazandım
Yaşlı sevmiyom ben
Daha çok şişman olmamla dalga geçmişler zaten çok üzülüyom çok düm gece uyuyamadım
Dokunmalı ellemeli en sevdiğim
haftada en az 2 sefer sevişmeyenleri topikten atıyoruz harbi öyle birşey yapsak ya la
Off nasıl olur varya sert sert
Dimi
7 yaş büyük mü ay ne banal
Ahahah bugun konu acacaktim akliniz varsa cocuk yapmayin diye linc edilirim diye vazgwctim35 e kadar yolu var
Kizi batakliga surukleme
Ay valla ya temizlik topikleride var neden sevişme topiği olmasınZayıflama topiklerinin kilo bildirimi gibi olsun sende kaptan
Ay niye ya çocuğum olmadığı halde öyle düşünüyorumAhahah bugun konu acacaktim akliniz varsa cocuk yapmayin diye linc edilirim diye vazgwctim
Bencede sezon kapanıydı biNıç nıç nıç
YarasınBatmasin ayoliyi boyle
Bende gecn gun bi suru iltifat yedim
Ohhh canima degsin
Ciddi ciddi kendimi tavana bantlamayi olmayacagini anlayinca da buzdolabinin ustune oturmayi dusundum. az nefes istiyorum ya tuvalette otururken bile biri sirtimda biri kucagimda bazenAy niye ya çocuğum olmadığı halde öyle düşünüyorum
YaaaZeyMurEl okuyon mu acana özleştik yav :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?