Şaka gibibugün iş yerinden bir çocuğun askerlik yeri açıklandı adam 20 gün şafak sayıcak ne güzel :)
Evlenmek ne kadar zor, az önce dekorasyonda anlaşamadığımız için baya ciddi bi kavga ettik sinirlerim bozuldu kızlar sizin de eşleriniz inat mıdır sinirlendiğinde ne dediğini bilmezliği oluyor mu
Siz yine iyisiniz yeni tartışıyorsunuz 1 ay sonra evlisiniz zaten çok vaktiniz yok. Biz aylardır tartışıyoruz yok evin tadilatıydı eşyayı hep sen beğendin ben bir şey beğenmedimdi. İnan hepsi boş yere bu tartışmaların alın mobilyaları dekorlarınızı herşeyinizi ortak zevkinize göre istediğiniz gibi yerleştirin.
hayır herşeyi bitirdik dediğin gibi hiç bi tartışma olmadan tüm mobilyaları dekore ettik dekorasyonda benim fikirlerim çoğunluktaydı neyse dün kitaplık aldık montajını yaptı kitaplık da bir insan boyunda var rahat, kitaplık üstüne çerçeve koycakmış büyük şekilli bir çerçeve. Ya dedim ne alaka başka duvar mı yok çerçeveyi koyacak üst üste bi görüntü olcak dedim neymiş efendim fikirlerine saygı duymuyormuşum bi sürü tantana. Ben inatlaştım o inatlaştı en son baya bi sinirlendi, sinirliyken ne dediğini bilmez saçma sapan konuştu bide hala sen haksızsın fikirlerime düşüncelerime saygı duymuyorsun evi zaten sen dekore ettin ağzımı açıp bişi demedim ufak bi noktaya dokunmak istiyorum benimde katkım olsun istiyorum kabullenemiyorsun hep dediğin olsun istiyorsun diyor ne alakaa yani
Bunun için mi tartıştınız koy deseydin nasılsa sen almayacak mısın oraların tozunu fark ettirmeden alırdın onu ordan eve girene kadar. He diyip geçseydin keşke bu kadar büyütülecek bir konu değil fakat ev döşenirken fark edemiyoruz bunları ben de dahilim bunda. Her şey gözümüzde büyüyor hayır kesinlikle benim dediğim doğru istediğim gibi olacak. Keşke o an daha ılımlı olabilsek. Sakinken düşündüğünde saçma sapan yere tartıştık öyle olsaydı demiyor musun? Sakinleşti mi sonradan eşin?
Biz hiç ev eşya için tartışmadık canım bizde uzun seneler birbirimizi beklediğimiz için evlenenimde bi an önce nasıl olursa olsın havasındaydık :) eşya alırken orta yolu bulduk hep kendisi çok karışan birisi değil ama pembeli şeyler çok alma dedi mesela bi tek. Ama düğün günü foto için tartıştık mesela :) oluyor yani bizde durup durup o gün patlamışız. Dış çekim başka gündü zaten ama biz kendi aramızda bi dış çekim gibi hatıra olacak şekilde yapacaktık. Eşim önce tamam demişti sonra çekmesek mi rahat vermicekler şimdi dedi ben Allah trip üzerine trip :) neyse uzun sürmedi ama gerekte yoktu. Sende bence bırak taksın eşin heves etmiş bi şekilde deliğin içini doldurursunuz. Ben biraz eşine hak verdim okuduklarımdanevet aslında büyütülecek bi konu değil ama o an çirkin görüneceğini düşündüm ve fikrimde biraz ısrarcı oldum. Aslında farkettirmeden değiştirmem mümkün değil çünkü duvara çivi çakmam lazım taşımam için e illa farkeder yani bide baya büyük bi çerçeve.
Sonradan sakinleşti konuştuk hallettik sayılır ama ben hala biraz kırgınım kendisi de konuşmalarından anladığım kadarıyla pişman nabzımı yokluyor bakalım ne durumdayım diye bilmiyorum tuhaf. Bugün eve gitti kitaplığı duavra monte ettirdi naptın çerçeveyi taktın mı dedim hayır şimdi takmicam dedi niye dedim bişi dicekti sustu eveledi geveledi bu kitaplığı monte eden adam iyi montaj yapamadı beğenmedim kendim yapmaya çalışcam çerçeve için delik açmayı falan dedi iyi dedim bende uzatmadım.
Aslında amacım duvarın çok fazla delinmemesi kitaplık portatif kalsa çok iyi olcaktı çünkü ben eşyaların sabit kalmasını sevmiyorum değişiklik seviyorum illa ki ilerde yerini değiştirirdim yani olay ordan başladı zaten. Kitaplık için duvar delincek e çerçeve içinde delinecek ben ilerde o kitaplığı ordan çekersem delikler sırıtcak çerçeve duvarın üst kısmında sap gibi durcak falan gözümde hiç de hoş canlanmamıştı neyse bakalım merakla bekliyorum o çerçeveyi nereye takıcak.
Bugün davetiye getircekti iş çıkışı gelirim görüşürz dedi bende yok gelme kardeşim evde ona bırakırsın dedim az önce yine aradı nabız yokluyor ya beni görmek istemiyor musun falan dedi ne alaka dedim iş çıkışı gelmemi istemiyorsun falan dedi geçiştirdim bende yani bugün pek görmek istemiyorum kendisini söylediklerini unutmadım her ne kadar özür dilese de. uzun oldu biraz kusura bakmayın içim şişti çünkü :/
evet aslında büyütülecek bi konu değil ama o an çirkin görüneceğini düşündüm ve fikrimde biraz ısrarcı oldum. Aslında farkettirmeden değiştirmem mümkün değil çünkü duvara çivi çakmam lazım taşımam için e illa farkeder yani bide baya büyük bi çerçeve.
Sonradan sakinleşti konuştuk hallettik sayılır ama ben hala biraz kırgınım kendisi de konuşmalarından anladığım kadarıyla pişman nabzımı yokluyor bakalım ne durumdayım diye bilmiyorum tuhaf. Bugün eve gitti kitaplığı duavra monte ettirdi naptın çerçeveyi taktın mı dedim hayır şimdi takmicam dedi niye dedim bişi dicekti sustu eveledi geveledi bu kitaplığı monte eden adam iyi montaj yapamadı beğenmedim kendim yapmaya çalışcam çerçeve için delik açmayı falan dedi iyi dedim bende uzatmadım.
Aslında amacım duvarın çok fazla delinmemesi kitaplık portatif kalsa çok iyi olcaktı çünkü ben eşyaların sabit kalmasını sevmiyorum değişiklik seviyorum illa ki ilerde yerini değiştirirdim yani olay ordan başladı zaten. Kitaplık için duvar delincek e çerçeve içinde delinecek ben ilerde o kitaplığı ordan çekersem delikler sırıtcak çerçeve duvarın üst kısmında sap gibi durcak falan gözümde hiç de hoş canlanmamıştı neyse bakalım merakla bekliyorum o çerçeveyi nereye takıcak.
Bugün davetiye getircekti iş çıkışı gelirim görüşürz dedi bende yok gelme kardeşim evde ona bırakırsın dedim az önce yine aradı nabız yokluyor ya beni görmek istemiyor musun falan dedi ne alaka dedim iş çıkışı gelmemi istemiyorsun falan dedi geçiştirdim bende yani bugün pek görmek istemiyorum kendisini söylediklerini unutmadım her ne kadar özür dilese de. uzun oldu biraz kusura bakmayın içim şişti çünkü :/
Söylediklerinden pişman bugün buluştuk baya hissettirdi pişman olduğunu bende açıkcası mantıklı düşündüğümde adam evine hiç bi noktasına karışamadı bi yerde kendi istediğin olsun istiyor niye çok tepki gösterdim anlamadım şimdi çerçeveyi nereye takıcaz diye beni bekliyor bende o dediği yerde takmasını söylüyorum ama herhangi bi atak yapmadı eve gidip bakmamı ondan sonra cevabıma göre hareket etcek sanırımBiz hiç ev eşya için tartışmadık canım bizde uzun seneler birbirimizi beklediğimiz için evlenenimde bi an önce nasıl olursa olsın havasındaydık :) eşya alırken orta yolu bulduk hep kendisi çok karışan birisi değil ama pembeli şeyler çok alma dedi mesela bi tek. Ama düğün günü foto için tartıştık mesela :) oluyor yani bizde durup durup o gün patlamışız. Dış çekim başka gündü zaten ama biz kendi aramızda bi dış çekim gibi hatıra olacak şekilde yapacaktık. Eşim önce tamam demişti sonra çekmesek mi rahat vermicekler şimdi dedi ben Allah trip üzerine trip :) neyse uzun sürmedi ama gerekte yoktu. Sende bence bırak taksın eşin heves etmiş bi şekilde deliğin içini doldurursunuz. Ben biraz eşine hak verdim okuduklarımdanayrıca çok önemsiz bir konu haklı haklıyı geçtim bi delik ya ne olacak gönlü olsun. Ama sana dediği şeyleri bilemem tabi
Bak eşinde aranızın soğuk olmasını istemiyor ki nabzını yokluyor adım atıyor sana. Uzatmasaydın keşke akşamdan buluşup görüşseydiniz. Evlilik arefesinde doğal şeyler bunlar. Bir şey olacak o beğenmeyecek ya da sen. Evlendikten sonra bunun için mi tartışmışız gerçekten diyeceksin.
İleride değişeceğin zaman sıvayla kapatırsın delikleri üzerine de boya vurursun öyle çirkin görünmez delik delik. Hem illa duvara koymanıza gerek var mı konsolun köşesine koyarsın fotoğraflar oralarda da gayet şık duruyorlar. Kitaplığı mı beğenmedi yoksa senin için üzerine çerçeveyi koymayacakta kıvırıyor mu bana öyle geldi sanki.
O günün akşamı buluşmadım canım kızgın ve kırgındım açıkcası, bugün buluştuk söylediklerinden pişman olduğunu hissettirdi ki konuşmaları da yine pişman olduğunu gösteriyordu.
Kitaplığı beğenerek aldık çerçeve dediğim büyük kelebek şekilli çerçeve öyle yana falan koyulabilcek türden değil açıkcası. Bugün hatta şey dedi kitaplığın üst kısmında koca boş alanın var değerlendiririsek iyi olur dedi bende yine olumsuz konuştum tutamadım kendimi kitaplık üstüne çerçeve mi olur falan dedim ama sonra dizginledim kendimi o bana bir adım atmışken ters davranmak istemexim bide evde bi fikri olsun istediği olsun istedim
Ha şöyle canm ya bırak olur böyle şeyler sende gerginsin heyecanlısın olabiliyoSöylediklerinden pişman bugün buluştuk baya hissettirdi pişman olduğunu bende açıkcası mantıklı düşündüğümde adam evine hiç bi noktasına karışamadı bi yerde kendi istediğin olsun istiyor niye çok tepki gösterdim anlamadım şimdi çerçeveyi nereye takıcaz diye beni bekliyor bende o dediği yerde takmasını söylüyorum ama herhangi bi atak yapmadı eve gidip bakmamı ondan sonra cevabıma göre hareket etcek sanırım
Ne güzel düşünüyorsun işte biraz onunda fikri olsun seninde olsun. Sakin kal düğünden sonra bu stresin, tartışmaların hepsi bitecek. Kitaplığın üstünü de duvarları da değerlendirirsiniz istediğiniz gibi.
Eşinden yana şanslısın bence seni kırdığı için hemen pişman olabiliyor, telafi etmeye çalışıyor, kırılmanı istemiyor. Sende sinirlerini biraz dizginlemeye çalış o zaman daha huzurlu olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?