How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok şey mi istiyorum acaba bana bi akıl verin. ben istiyorum ki sinirlendiğinde kendiine hakim olsun pişman olacağı şeyler yapmasın ağzından çıkanı kulağı duysun. Yani sinirle söylüyor biliyorum ama kırılıyorum sonradan gelen özür de bende pek işe yaramıyor.
Canım o konuda haklısın konuşmayı dene başka da yapacak bi şey yok ki o_O

Ayyy biz resmen evlendik :KK37: yazamadım pek yoğunluktan gerçi kendimi pek evli gibi de hissetmiyorum sanki hiç bişey değişmemiş gibi sanırım aynı eve girmeden anlamayacağız :)
Canım hayırlı uğurlu olsun
Benimde nikahım önce kıyılmıştı
Aynı eve girmeden pek bir şey anlaşılmıyor evet ama yine de mutlu oluyor insan :KK200:

çok şey mi istiyorum acaba bana bi akıl verin. ben istiyorum ki sinirlendiğinde kendiine hakim olsun pişman olacağı şeyler yapmasın ağzından çıkanı kulağı duysun. Yani sinirle söylüyor biliyorum ama kırılıyorum sonradan gelen özür de bende pek işe yaramıyor.

Canım çok şey istemiyorsun evet geçen gün bende sinirlendim göreve geldiğinde inan insan kendisini tutamıyor. Tamam küfür etmedim ama kendimi de tutamadım hep o ne derse tersini söyledim, istemedim etmedim. Sanırım biraz kendimize hakim olmayı öğrenmemiz gerekiyor ve sabırlı olmamız. Burada sana fikir veriyorum ama kendimde uygulayamıyorum işte. :(

Back