• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şey mi istiyorum acaba bana bi akıl verin. ben istiyorum ki sinirlendiğinde kendiine hakim olsun pişman olacağı şeyler yapmasın ağzından çıkanı kulağı duysun. Yani sinirle söylüyor biliyorum ama kırılıyorum sonradan gelen özür de bende pek işe yaramıyor.
Canım o konuda haklısın konuşmayı dene başka da yapacak bi şey yok ki o_O

Ulan askerlik bizi bitirmeden biz askerliği bitiriyoruz. Bak şafak sana Kocaeli’den sesleniyoruz. Selam Kocaeli
Canım askerimle koca 2 gün beraberdik yine gitti son 41 gün sonrasında hep beraberiz inşallaahh

Ayyy biz resmen evlendik :KK37: yazamadım pek yoğunluktan gerçi kendimi pek evli gibi de hissetmiyorum sanki hiç bişey değişmemiş gibi sanırım aynı eve girmeden anlamayacağız :)

Ayyy biz resmen evlendik :KK37: yazamadım pek yoğunluktan gerçi kendimi pek evli gibi de hissetmiyorum sanki hiç bişey değişmemiş gibi sanırım aynı eve girmeden anlamayacağız :)
Canım hayırlı uğurlu olsun
Benimde nikahım önce kıyılmıştı
Aynı eve girmeden pek bir şey anlaşılmıyor evet ama yine de mutlu oluyor insan :KK200:

çok şey mi istiyorum acaba bana bi akıl verin. ben istiyorum ki sinirlendiğinde kendiine hakim olsun pişman olacağı şeyler yapmasın ağzından çıkanı kulağı duysun. Yani sinirle söylüyor biliyorum ama kırılıyorum sonradan gelen özür de bende pek işe yaramıyor.

Canım çok şey istemiyorsun evet geçen gün bende sinirlendim göreve geldiğinde inan insan kendisini tutamıyor. Tamam küfür etmedim ama kendimi de tutamadım hep o ne derse tersini söyledim, istemedim etmedim. Sanırım biraz kendimize hakim olmayı öğrenmemiz gerekiyor ve sabırlı olmamız. Burada sana fikir veriyorum ama kendimde uygulayamıyorum işte. :(

Allah kavuştursun asker yarenleri :KK200:
13 ay saydım burada..
Şimdi 2 kelime yazmaya elim gelmiyor..
Yine bekliyormuşum hissi veriyor :)

Back