• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Veee sonunda bitti. :KK73: 12 ay'ı devirdik pardon 11.5 ay :) şuan peki birşey anlayamadık sanki izne geldi gibi hissediyorum yine gitcekmiş gibi hissediyorum ama sanırım artık bitirdik asıl askerliği başlattık :) darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :) :KK6:
Canım gözün aydın
amin amin amin :)
Tekirdağ Kocaeli pekte uzak değilmiş arası o sebeple sordum
Neden 11.5 izin kullanmadı mı bi de erken terhis durumu vardı dimi o kaç gün

Canım gözün aydın
amin amin amin :)
Tekirdağ Kocaeli pekte uzak değilmiş arası o sebeple sordum
Neden 11.5 izin kullanmadı mı bi de erken terhis durumu vardı dimi o kaç gün

evet mesafe çok uzak değildi canım askerlik süresi boyunca 1 kez evci izni kullandı bir de 10 gün kanuni izin kullandı 3 gün de erken terhis aldı normalde tüm izinleri kullanılmış erken terhis olayı olmasa 15 eylül civarı gelcekti, dün geldi hayırlısıyla :)

evet mesafe çok uzak değildi canım askerlik süresi boyunca 1 kez evci izni kullandı bir de 10 gün kanuni izin kullandı 3 gün de erken terhis aldı normalde tüm izinleri kullanılmış erken terhis olayı olmasa 15 eylül civarı gelcekti, dün geldi hayırlısıyla :)
Şükür canm Kanuni izin dediğin normal izin hakkını diyorsun sanırım canım 24 gün izin hakkından kullandı sanırım
Nasıl görüştünüz Peki askerlik süresinde

Veee sonunda bitti. :KK73: 12 ay'ı devirdik pardon 11.5 ay :) şuan peki birşey anlayamadık sanki izne geldi gibi hissediyorum yine gitcekmiş gibi hissediyorum ama sanırım artık bitirdik asıl askerliği başlattık :) darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :) :KK6:

Gözün aydın canımm darısı sizden sonra bize inşallaahh. Artık tamamen bitti gitmeyecek artık sırada düğün şafağı var. :KK73:

Gözün aydın canımm darısı sizden sonra bize inşallaahh. Artık tamamen bitti gitmeyecek artık sırada düğün şafağı var. :KK73:

aynen canım çok şükür bitti bitirdik darısı tüm bekleyenlerin başına :) düğün şafağımızda baya azaldı stresimiz çoğaldı :)

Back