Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Görüşemedik canım evci ve normal izine geldiğinde görüştük onun dışında telefonda konuştuk görüntülü konuşma yaptık vs.

Evet 24 gün izin hakkından kullandı canım
Evci nasıl çıkıyor canım izin harici mi oluyor. Benm bildiğim karısı annesi falan gidip alabiliyor ama aydınlatabilir misin ?

Evci nasıl çıkıyor canım izin harici mi oluyor. Benm bildiğim karısı annesi falan gidip alabiliyor ama aydınlatabilir misin ?

Canım bizim yakın bir akrabamız nişanlımın birliğine yakın oturuyordu orasını evci adresi olarak gösterdik. Evci çıkacağı zaman eşi, kardeşi, annesi yada babası gidip evci çıkarabilir. Bizim evci iznine kardeşi çıkarmıştı.

Anladım canm çok iyi olmuş bizim çok uzak mesafe

hayırlısıyla geçip gidiyor canım şimdi durup şöyle bir bakıyorum da ne çabuk geçivermiş diyorum ama ilk gittiği dönemde sanki zaman çakılmış gibi hissediyordum :)
Canım çok haklısın bizimde ilk ay bana zor geldi aynı şehirde olmamıza rağmen.3 güne bi ziyarete gitmemize rağmen daha zordu çünkü bir de onu orada bırakıp eve dönmek canımı sıkıyordu. Şimdi uzakta daha iyi :) bende diyorım 5 ay nasıl geçti o kadar olmuş mu diye. Bazen de diyorım 7 ay var

Canım bi de ne Merak ettim sen Şafak saymaya kaçtan başladın burda hani benm çok ama sayıyorum o bakımdan bi bilene sorayım

365 - 24 yaptım canım 341den başladım izin kullandıysa kullandığı izin kadar üstüne ekledim ama zaten sadece 10 gün kullanmıştı. 10 günü ekledim erken terhis alınca 3 günü çıkardım doğru ilerliyordu hatta telefonun android ise bi uygulama var ben onu kullanıyordum verileri girdiğinde direk doğru sonucu veriyor play store da şafak sayar 2018 adında uygulama :)

Canım bende de bir uygulama var aynen oraya ekledim çıkardım. Teşekkürler
10 gün eklemek zor olmuştur ama ya ben kullanmadığı izinleri de en son çıkaracağım şimdi çıkarıp kendimi heveslendirmeyim en fazladan sayıyorum

çok zor olmadı aslında çünkü bana en başından 365 saymak çok zor gelmişti herkesin yöntemi farklı tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…